buna !apelez din nou la ajutorul vostru in vederea achizitionarii fir pentru umplerea a patru mulinete(bblc),as prefera 0,28 sau 0,3 dar nu ma pot decide asupra producatorului si modelului(as prefera fluo!)dar nu obligatoriu!mentionez ca am tinut cont de parerile voastre in tot ce am cumparat si sant foarte multumit!!!
Shimano Technium, de departe (desi mi-e teama ca ai ratat perioada promotiilor si il gasesti, cam la jumatate de pret fata de Romania, doar online - Germania, Anglia etc.)! Sau, in cel mai rau caz, Kryston Krystonite.
De ce in cel mai rau caz, Krystonite de la Kryston? Cred ca ai vrut sa zici ca sub el sa nu se coboare, nu?
Parerea mea este ca firul de la Kryston este foarte foarte bun si la pret accesibil. L-am folosit si stiu despre ce vorbesc. Cred ca este mai bun decat multe alte fire mai scumpe.
Este doar o parere.
Ultima Distance e cea mai mare petarda de fir cu care am pescuit. Rezistenta la nod foarte mica,se rupe instant si coace incredibil de repede la soare,o sa-ti folosesti umbrela sa-ti protejezi mulinetele nu pe tine. Pe langa asta are si deosebita calitate de a se intinde si a nu reveni la loc,daca iti trage un peste mai mare firul se va intinde si va ramane asa,subtiat,la urmatorul peste se rupe garantat.Evita. De la Ultima recomand doar Power Carp si Power Steel,sunt excelente amandoua,daca plantezi ia Power Steel daca arunci din mana Power Carp.
Eu am renuntat la firele fluo,mi se par de rahat toate.Momentan pescuiesc cu Krystonite si cu Korda Subline,amandoua foarte bune,Korda e mai matasos si arunci ceva mai bine cu el insa si Krystonul mi se pare senzational mai ales ca a si costat cu vre-o 30 de lei mai putin rola si pare mult mai rezistent la tavaleala.
Eu folosesc shimano technium invisitech iar pe tamburii de rezerva ultima distance, si pot spune ca nu am ce sa le reprosez. Techniumul il am de sezonul trecut, si o sa merg in continuare pe el. Distance, l-am folosit de 5 ori, nu mi-a dat motive sa-l schimb.