recomandare?

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

gushteru78
Puncte: 0

recomandare?

Mesaj de gushteru78 »

buna !apelez din nou la ajutorul vostru in vederea achizitionarii fir pentru umplerea a patru mulinete(bblc),as prefera 0,28 sau 0,3 dar nu ma pot decide asupra producatorului si modelului(as prefera fluo!)dar nu obligatoriu!mentionez ca am tinut cont de parerile voastre in tot ce am cumparat si sant foarte multumit!!!

ionut72
pescar de competitie

Re: recomandare?

Mesaj de ionut72 »

Shimano Technium, de departe (desi mi-e teama ca ai ratat perioada promotiilor si il gasesti, cam la jumatate de pret fata de Romania, doar online - Germania, Anglia etc.)! Sau, in cel mai rau caz, Kryston Krystonite.

http://www.nordfishing77.at/schnuere-li ... nur-1.html
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Costel Jambu

Mesaj de Costel Jambu »

De ce in cel mai rau caz, Krystonite de la Kryston? Cred ca ai vrut sa zici ca sub el sa nu se coboare, nu?
Parerea mea este ca firul de la Kryston este foarte foarte bun si la pret accesibil. L-am folosit si stiu despre ce vorbesc. Cred ca este mai bun decat multe alte fire mai scumpe.
Este doar o parere.
"A ajunge prea departe" e inceputul decaderii ...

lucian_dj

Mesaj de lucian_dj »

Uitate si la Korda adrenaline sau subline calitate pretz foarte bun.

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

De ce in cel mai rau caz, Krystonite de la Kryston? Cred ca ai vrut sa zici ca sub el sa nu se coboare, nu?

:D :D

Da.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

Nr. 1 Shimano Technium Invisitec
2) Shimano Technium
3) Fluo - Sufix Ultra Knot

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Daca esti din Bucuresti iti recomand firul fluo al lui Dan Mitranescu , il folosesc multi si am vazut ca sunt foarte multumiti de el.

valiauto68

Mesaj de valiauto68 »

Si daca nu e din bucuresti? Nu poate sa ia de la mitranescu? Daca e din alexandria?

Vezi pretul si la ultima distance, e "dracos" firul ala portocaliu de 0.28

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Ultima Distance e cea mai mare petarda de fir cu care am pescuit. Rezistenta la nod foarte mica,se rupe instant si coace incredibil de repede la soare,o sa-ti folosesti umbrela sa-ti protejezi mulinetele nu pe tine. Pe langa asta are si deosebita calitate de a se intinde si a nu reveni la loc,daca iti trage un peste mai mare firul se va intinde si va ramane asa,subtiat,la urmatorul peste se rupe garantat.Evita. De la Ultima recomand doar Power Carp si Power Steel,sunt excelente amandoua,daca plantezi ia Power Steel daca arunci din mana Power Carp.
Eu am renuntat la firele fluo,mi se par de rahat toate.Momentan pescuiesc cu Krystonite si cu Korda Subline,amandoua foarte bune,Korda e mai matasos si arunci ceva mai bine cu el insa si Krystonul mi se pare senzational mai ales ca a si costat cu vre-o 30 de lei mai putin rola si pare mult mai rezistent la tavaleala.

Alin Galbenu
Moderator

Mesaj de Alin Galbenu »

Eu folosesc shimano technium invisitech iar pe tamburii de rezerva ultima distance, si pot spune ca nu am ce sa le reprosez. Techniumul il am de sezonul trecut, si o sa merg in continuare pe el. Distance, l-am folosit de 5 ori, nu mi-a dat motive sa-l schimb.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”