opinii pentru hakuyo tk9000!!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ionut_udrea
Puncte: 0

opinii pentru hakuyo tk9000!!

Mesaj de ionut_udrea »

mi-a venit si mie randul sa cer cateva opinii....
am renuntat la hakuyo xd6000, folosite anul trecut fara probleme(le-am cedat tatalui meu) si vreau ceva mai mare si cu bait....in consecinta, multumit fiind de raportul calitate pret de la hakuyo, mi-a atras atentia tk9000.....masiva, tambur mare, bait si destul de legata comparativ cu unele surori ale ei din acceasi plaja de pret...
asadar, astept parerile voastre, critice sau pozitive, despre noile jucarii...mentionez ca betele sunt fl strategist, 3,9m, 3,75lb, 2 tronsoane..multumesc!!
CARPE DIEM!!!

Lucian Mustățea

Re: opinii pentru hakuyo tk9000!!

Mesaj de Lucian Mustățea »

Am folosit mulinata TK 9000, este robustă, trainică, așează firul bine iar prețul este OK. Este puțin mai grea având 850 g, singura problemă pe care am constatat-o la ea, constă în faptul că în sarcină auzeam în interiorul ei un zgomot, o frecare, eu am folosit-o doar la spod, cca 1 an; deci era în garanție. Oricum raportul calitate-preț este excelent!!! Mai citește și despre Okuma Axeon V2 80, eu le-am folosit și pe acestea și în opinia mea cred că sunt mai bune și au același preț!!! Sigur o să-mi solicite Mitrănescu Dan să argumentez părerea mea. Ambele mulinete pot fi găsite în Brintex-Bartolomeu la Cristna Maluțan!!! Am vândut ambele modele, deoarece mi-am cumpărat ceva mai bun, în urma aprobării bugetului de către soție!!!
Nume utilizator schimbat din lucfish

ionut_udrea

Mesaj de ionut_udrea »

multumesc!
esti din bv sa inteleg?
CARPE DIEM!!!

Lucian Mustățea

Da.

ionut_udrea

Mesaj de ionut_udrea »

mergi pe vadu?..pe 4?
CARPE DIEM!!!

Lucian Mustățea

Am fost la concursuri pe balta 4, îți rupi spatele în 24h, foarte mult ciortan!!!

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

singura problemă pe care am constatat-o la ea, constă în faptul că în sarcină auzeam în interiorul ei un zgomot, o frecare
Cu o saiba adăugată ( aveai doua de rezerva ) dispărea zgomotul.... Nu era problema de la mulineta... era de la cum o foloseai tu

Spor!!!!
C.S. Friends Carp Team

Lucian Mustățea

Govo!!! Cred că nu ai citit textul integral, mulineta respectivă avea în sarcină un spomb gol și nimic mai mult, cu respectiva șaibă făceai altceva, respectiv așzarea firului pe tambur. Respect!!!

govo
pescar de competitie

Mesaj de govo »

Am avut aceeași problema si freca tamburul de corpul mulinetei... Cu o saiba ridicai tamburul si nu mai freca...

Spor!!!
C.S. Friends Carp Team

FAE_STEFAN

Mesaj de FAE_STEFAN »

ionut_udrea scrie:mi-a venit si mie randul sa cer cateva opinii....
am renuntat la hakuyo xd6000, folosite anul trecut fara probleme(le-am cedat tatalui meu) si vreau ceva mai mare si cu bait....in consecinta, multumit fiind de raportul calitate pret de la hakuyo, mi-a atras atentia tk9000.....masiva, tambur mare, bait si destul de legata comparativ cu unele surori ale ei din acceasi plaja de pret...
asadar, astept parerile voastre, critice sau pozitive, despre noile jucarii...mentionez ca betele sunt fl strategist, 3,9m, 3,75lb, 2 tronsoane..multumesc!!
:D SALVE :D
...Ionut... "IO am uitat parola la contul care l-am avut inainte si mi-am facut altul...deci...sa revin la subiect.., de ce nu treci pe BANAX HELICON 5600... "IO cred ca bate la popou toate mulinetele hakuyo... dar...exista un dar... sa fie cele originale coreene... nu chinezari...spune-mi ca nu este asa.. si daca ai vre-o obiectie... argumenteaza...!
:wink: VIATA E FRUMOASA , MERITA TRAITA :wink:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”