comparatie mulinete

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

remus_cta
pescar de competitie
Puncte: 0

comparatie mulinete

Mesaj de remus_cta »

ce ati alege intre okuma powerline, banax helicon 5600 si shimano big baitrunner long cast?stiu ca este o comparatie ca intre logan si si audi a 8 dar ati lua 2 helicon sau powerline sau o big baitrunner?ideea este ca , cu putine efort intr-o luna mias mai lua inca o big baitrunner sau 2 helicon/powerline.sunt curios de parerile voastre.MULTUMESC ANTICIPAT

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

pig baitrunner
:lol: :lol: :lol:

Ticu

Mesaj de Ticu »

miki scrie:
pig baitrunner
Nu stiu daca asta este un motiv de ras! mai bine l-ai corecta decit sa-l iei in deradere,sau ia-i da un sfat cred ca ai-fi mai castigat

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

big,pig oricum vreau sfaturi fratilor ca asta ma intereseaza acum.bascalia pe mai tarziu :lol:

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

shimano , indiscutabil dar depinde si pe ce lansete le folosesti si mai ales stilul de pescuit pe care il practici .
<°))))))><
><((((((°>

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

la ora actuala 3 shimano alivio dar pana la toamana cred ca vor fi 3 century ng 13' 3,5 oricum ma gandesc ca decat sa iau 4 mulinete pe care in tomna sa vreau sa le schimb mai bine iau 2 shimano si mai iau in iarna 2.sunt curios ce mulinete folositi din cele de mai de sus si cat de multumit sunteti de ele.MULTUMESC ANTICIPAT

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

remus_cta scrie:...ma gandesc ca decat sa iau 4 mulinete pe care in tomna sa vreau sa le schimb mai bine iau 2 shimano si mai iau in iarna 2...
Pai asa sa faci. De cate ori am vorbit pana acum...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

remus_cta
pescar de competitie

Mesaj de remus_cta »

nea vali ce sa fac stiti cum e cand esti de varsta mea le vrei pe toate imediat da vrei si cat mai multe.oricum mam hotarat si iau shimano big baitrunner.da daca mai stau 3 zile si mai fac rost de bani o sa vreau infiniti :lol: ca stiti exact cum ati zis cate discutii am purtat si de la okuma powerline unde se ajunge.da macar am satisfactie :lol: :lol: ca nu mai gresesc ca la celelalte mulinete si lansete pe care le vedeam si mi se punea pata si a 2-a zi le cumparam si peste 3 zile vedeam adevarata valoare.da asa se invata.cu multe greseli,multa munca si foarte multi bani investiti. :lol:

mihai florescu
pescar de competitie

Mesaj de mihai florescu »

Ticu scrie:
miki scrie:
pig baitrunner
Nu stiu daca asta este un motiv de ras! mai bine l-ai corecta decit sa-l iei in deradere,sau ia-i da un sfat cred ca ai-fi mai castigat
corectarea si sfaturile poti sa le dai tu , eu doar m-am amuzat de "porcul" baitruner. :lol:

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

big....eu am scris corect cu "b"... la fel si remus dar e o setare in server pentru acest cuvant ...din cauza unui magazin "....fish". In scopul evitarii reclamei banuiesc.

Andrei
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”