Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965
Aveti mppista bv scrie:Vand Fox euro swinger presentation set 4, rosu verde portocaliu si albastru, cu 300 ron pret fix. Eu nu ma aflu in tara si de vanzarea lor se va ocupa cumnatul meu. Tel.0740450467. Pretul nu-l negociez si nu descompletez nimic din el. Setul arata ca nou, nu este zgariat nici unul din swingere si gentuta este in perfecta stare. Eu nu pot pune poze dar se poate discuta la telefon cu, cumnatul pentru o eventuala vizualizare.
Pe unde umbli Pistane? Hai la un pescuit pe acasa!pista bv scrie:Vand Fox euro swinger presentation set 4, rosu verde portocaliu si albastru, cu 300 ron pret fix. Eu nu ma aflu in tara si de vanzarea lor se va ocupa cumnatul meu. Tel.0740450467. Pretul nu-l negociez si nu descompletez nimic din el. Setul arata ca nou, nu este zgariat nici unul din swingere si gentuta este in perfecta stare. Eu nu pot pune poze dar se poate discuta la telefon cu, cumnatul pentru o eventuala vizualizare.
Swinger-ele sunt simple, nu Illuminated, intreb ca sa ma asigur!?pista bv scrie:Vand Fox euro swinger presentation set 4, rosu verde portocaliu si albastru, cu 300 ron pret fix. Eu nu ma aflu in tara si de vanzarea lor se va ocupa cumnatul meu. Tel.0740450467. Pretul nu-l negociez si nu descompletez nimic din el. Setul arata ca nou, nu este zgariat nici unul din swingere si gentuta este in perfecta stare. Eu nu pot pune poze dar se poate discuta la telefon cu, cumnatul pentru o eventuala vizualizare.
Anuntul este valabil. Sunati la numarul de telefon pentru mai multe detaliistolojan scrie:mai este valabil?