Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
eu folosesc Shimano BBRLC model vechi si Super Ultegra XSA 10000, sunt foarte multumit. nu am incercat Okuma pana acuma deloc.Andu Dascalescu scrie:Salut! Ce mulinete de la okuma sau shimano imi recomandati pentru a incarca MTX 14 3.9 m 3.75 lbs respectiv MTX 11 3.9 m 3.5 lbs. Multumesc mult!
Multumesc mult!stasgutu scrie:eu folosesc Shimano BBRLC model vechi si Super Ultegra XSA 10000, sunt foarte multumit. nu am incercat Okuma pana acuma deloc.Andu Dascalescu scrie:Salut! Ce mulinete de la okuma sau shimano imi recomandati pentru a incarca MTX 14 3.9 m 3.75 lbs respectiv MTX 11 3.9 m 3.5 lbs. Multumesc mult!
Multumesc mult!arsenedaniel scrie:Okuma PL 860/865/1060/1065, Okuma Axeon V2 60/80, Shimano BBRLC/MediumBRLC, Shimano Ultegra XTA/XTB/XTC 5500/10000/14000...
Din astea alegi tu in functie de buget, frana rapida sau baitrunner, tambur mai mare sau mai mic...
Modelele vechi inca se mai fabrica, dar doar ptr. piata din Asia. La noi, din cate am observat, importatorul aduce modele vechi doar daca sunt cereri mari (a fost cazul acum 2 ani cand s-a importat Axeon (varianta Surf) desii aceasta mulineta fusese inlocuita (cu mai putin succes la vanzari) de Spector) ! E posibil sa mai gasesti prin tara, prin diferite magazine, modele mai vechi care nu s-au vandut ! Pe on-line, gasesti pe sit-urile de vanzari din Asia, modelele vechi de Oryx si Axeon !burtea grigore scrie:Va salut cu respect .as vrea si eu sa ma lamuriti daca se mai gasesc okuma spector cele vechi cu 13 rulmenti as vrea a le cumpar de noi . dar am inteles ca nu se mai fabrica sau macar axeoanele cele vechi nu v2 stiti cumva se mai gasesc de noi ? Stima si ...fir intins
Spector au fost mulinete de top ale Okuma si sunt f. fiabile . Problema lor a fost ca la un moment dat s-au apropiat prea tare de pretul mulinetelor din gama low ale Shimano .burtea grigore scrie:Ce parere aveti ...adica daca merita sa iau spector cel vechi daca gasesc si asa cum am spus il vreau nou ..am vazut ca si baboieru il folosea la concursuri si am auzit de la multi ca sunt destul de solide si de durata o sa le folosesc la balta dar si la dunare...datimi un sfat va rog...ms stima