nit_matias scrie:Salutari,
In aceasta iarna doresc sa imi iau un navomodel. Am gasit 2 la preturi convenabile:
- Navomodel Jumbo II * 1200 ron
- Navomodel Navigator V4 * 1400 ron
Daca se poate cine detine unul dintre cele 2 sa spuna o parere. Mentionez ca nu ma grabesc, vreau sa il cumpar undeva la anul in primavara, asa ca sunt deschis la orice indrumari.
Vreau ceva relativ ieftin, dar fiabil, nu conteaza daca are o cuva sau 2, important e sa fie fiabil, pe undeva la 1000-1200 ron, pentru ca o sa pescuiesc destul de rar cu el si nu are rost mai mult.
Daca nu vrei bataie de cap, nu cumpara niciun navomodel dintre cele enumerate mai sus.
nit_matias scrie:Chiar asa putini sunt cei care au navomodel sau care stiu ceva despre navomodele?
Salutari,
Eu unul mi-am construit navomodelul ajutat de un baiat care se ocupa de asa ceva si iti pot spune ca este destul de greu daca nu ai cat de cat habar.
Eu cunosc cativa baieti care se ocupa cu asa ceva si care ofera si garantie reala, daca doresti te pot pune in legatura cu ei.
Ps: vreau sa te informez ca eu nu am niciun beneficiu daca vei apela la unul dintre ei, asta ca sa nu apara ceva semne de intrebari.