Navomodel

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
nit_matias
Pescar de competitie
Puncte: 0

Navomodel

Mesaj de nit_matias »

Salutari,

In aceasta iarna doresc sa imi iau un navomodel. Am gasit 2 la preturi convenabile:

- Navomodel Jumbo II * 1200 ron
- Navomodel Navigator V4 * 1400 ron

Daca se poate cine detine unul dintre cele 2 sa spuna o parere. Mentionez ca nu ma grabesc, vreau sa il cumpar undeva la anul in primavara, asa ca sunt deschis la orice indrumari.

Vreau ceva relativ ieftin, dar fiabil, nu conteaza daca are o cuva sau 2, important e sa fie fiabil, pe undeva la 1000-1200 ron, pentru ca o sa pescuiesc destul de rar cu el si nu are rost mai mult.
Niteanu Matei
http://mateiniteanu.blogspot.ro/
PB:20.3

MeluCatelu

Re: Navomodel

Mesaj de MeluCatelu »

Exista cativa baiti care fac la comanda navomodele pt plantat.
Din cate am vazut iti indica site-ul de unde cumpara piesele si apoi mai aduga manopera.
Partea de manopera poate sa mearga de la cativa lei(de la 10 in sus) pana la 20% din pretul pieselor.
Cred ca este cea mai buna varainta sa iti faci ceva "custom" care evident va raspunde precis nevoilor tale.
C.S. CARP ZONE

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

Chiar asa putini sunt cei care au navomodel sau care stiu ceva despre navomodele?

Salutari,
Niteanu Matei

Mugurel Georgescu

Mesaj de Mugurel Georgescu »

am doua sezoane de cand plantez cu NITRO si sunt f. multumit; are o singura cuva dar mi-a fost suficient in conditiile in care pescuiesc cu 4 lansete; a facut fata cu succes si atunci cand a batut vantul cu putere si au fost valuri marisoare; din punct de vedere pret este putin peste bugetul de care ai vorbit, dar se executa la comanda si poti renunta sau adauga anumite optiuni (ex. aprinderea luminilor de la distanta este un moft, consumul ledurilor este unul redus si barcuta poate sa mearga cu luminile aprinse non stop, sau se pot aprinde cu un intrerupator din interiorul barcutei)
Nume utilizator schimbat din mulinescu

arhanghelu

Mesaj de arhanghelu »

nit_matias scrie:Salutari,

In aceasta iarna doresc sa imi iau un navomodel. Am gasit 2 la preturi convenabile:

- Navomodel Jumbo II * 1200 ron
- Navomodel Navigator V4 * 1400 ron

Daca se poate cine detine unul dintre cele 2 sa spuna o parere. Mentionez ca nu ma grabesc, vreau sa il cumpar undeva la anul in primavara, asa ca sunt deschis la orice indrumari.

Vreau ceva relativ ieftin, dar fiabil, nu conteaza daca are o cuva sau 2, important e sa fie fiabil, pe undeva la 1000-1200 ron, pentru ca o sa pescuiesc destul de rar cu el si nu are rost mai mult.
Daca nu vrei bataie de cap, nu cumpara niciun navomodel dintre cele enumerate mai sus.
nit_matias scrie:Chiar asa putini sunt cei care au navomodel sau care stiu ceva despre navomodele?

Salutari,
Eu unul mi-am construit navomodelul ajutat de un baiat care se ocupa de asa ceva si iti pot spune ca este destul de greu daca nu ai cat de cat habar.
Eu cunosc cativa baieti care se ocupa cu asa ceva si care ofera si garantie reala, daca doresti te pot pune in legatura cu ei.

Ps: vreau sa te informez ca eu nu am niciun beneficiu daca vei apela la unul dintre ei, asta ca sa nu apara ceva semne de intrebari.

nit_matias
Pescar de competitie

Mesaj de nit_matias »

lasa-mi un pm te rog cu telefonul lor si o sa vad exact ce imi spun. Multumesc de ajutor, astept si alte pareri. Nu ma grabesc, pana la primavara e timp destul sa gasesc ceva cum trebuie.
Niteanu Matei

burtea grigore

Mesaj de burtea grigore »

Ce parre aveti despre navomodelele cataraman am gasit la mine in oras la un magazin cu 2 cuve ..undeva la 1100 lei ...era nou ..le folosit istiti ceva despre ele...stima

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”