Ce ziceti de asta? :(

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

nicu012

Ce ziceti de asta? :(

Mesaj de nicu012 »

Numita Berta din lacul: Zajarki Croatia.
Prinsa in august 2013 (poza a doua) - coada intacta ("nove informacije ovdje je da Berta sam uhvatio Tjedan 31 kg :-)")
Prinsa mai tarziu coada mutilata (prima poza) :(((((
Ce om poate sa faca asa ceva!? Nu zic ca persoana din poza a facut asta, dar totusi sangele de pe rana si de pe saltea e proaspat. Asemenea pescari, ce fac asa ceva, nu au ce cauta pe o balta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Astept un raspuns, pe forum, de la domnul din imagine!
Fişiere ataşate
poza.jpg
poza.jpg (70.66 KiB) Vizualizat de 1732 ori
Inainte de mutilare
Inainte de mutilare
P1080123.JPG (161.79 KiB) Vizualizat de 1732 ori

Sebastian Stan
Puncte: 0

Re: Ce ziceti de asta? :(

Mesaj de Sebastian Stan »

nu s-a rupt la bataie?
Matador, Comunist Activ si Maestru la Vrajeala!

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Numita Berta e doar un peste. Una-i pescuitul C&R si alta-i cacatul pe noi. Topicul asta face parte din a doua categorie.

mirceacaragin

Mesaj de mirceacaragin »

parerea mea ca nu i-a taiat el coada, nu cred ca cineva intreg la cap, i-ar taia coada unui exemplar asa frumos iar apoi sa si pozeze, si cred ca sangele de pe saltea e din cauza faptului ca a batut din coada si rana nu e vindecata....
nu il cunosc pe respectivul dar ar fi bune ceva explicatii.... sunt convins ca ati mai prins si voi pesti cu coada muscata/taiata/rupta, iar motivele pot fi o gramada.... mai ales ca e femela
Imagine

valibev

Mesaj de valibev »

Coada nu este vascularizata. :wink: Tie iti curge sange cand iti tai unghiile?
Sangele e din gura sau din zona branhiilor.

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

DumiD scrie:Numita Berta e doar un peste. Una-i pescuitul C&R si alta-i cacatul pe noi. Topicul asta face parte din a doua categorie.
N-am buton, dar iti dau like!
Pescar de rând

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

O sa ajungem sa aratm cu degetul si pe aia care se pozeaza cu un crap al carui solz se vede pe saltea.O sa spuna ca la scos cu unghia.
Ca asa suntem noi..aruncam fara sa gandim. :x :x
Imagine

Rusu Andrei

Mesaj de Rusu Andrei »

valibev scrie:Coada nu este vascularizata. :wink: Tie iti curge sange cand iti tai unghiile?
acele chestii tari care se gasesc in coada unui peste(sau aripioare) sunt prelungiri ososase ale coloanei vertebrale,deci sunt de structura osoasa,iar in principiu oasele sunt vascularizate cu siguranta :wink: :wink: :wink:
Ati fost atenti vreodata la concursuri ,mai ales cand mergi in vizite si ai timp sa observi tot felul de chestii ( mai ales cele de crap viteza) unde sunt pescari "profesionisti" , cati dau cu spray dezinfectant ?!??? D.p.m.d.v. cred ca 90% NU fac acest lucru !!!!!

Dan Serban
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Serban »

Rusu Andrei scrie: acele chestii tari care se gasesc in coada unui peste(sau aripioare) sunt prelungiri ososase ale coloanei vertebrale,deci sunt de structura osoasa,iar in principiu oasele sunt vascularizate cu siguranta :wink: :wink: :wink:
Ati fost atenti vreodata la concursuri ,mai ales cand mergi in vizite si ai timp sa observi tot felul de chestii ( mai ales cele de crap viteza) unde sunt pescari "profesionisti" , cati dau cu spray dezinfectant ?!??? D.p.m.d.v. cred ca 90% NU fac acest lucru !!!!!

Bine domnle, intri si tu in categoria 2.
Sanatate!
Pescar de rând

valibev

Mesaj de valibev »

Rusu Andrei scrie:
valibev scrie:Coada nu este vascularizata. :wink: Tie iti curge sange cand iti tai unghiile?
acele chestii tari care se gasesc in coada unui peste(sau aripioare) sunt prelungiri ososase ale coloanei vertebrale,deci sunt de structura osoasa,iar in principiu oasele sunt vascularizate cu siguranta :wink: :wink: :wink:

Asta nu am inteles.

Ati fost atenti vreodata la concursuri ,mai ales cand mergi in vizite si ai timp sa observi tot felul de chestii ( mai ales cele de crap viteza) unde sunt pescari "profesionisti" , cati dau cu spray dezinfectant ?!??? D.p.m.d.v. cred ca 90% NU fac acest lucru !!!!![/qu

Nu vad legatura cu subiectul.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”