D'ale vietii ... off-topic !

Sectiune deschisa pentru orice subiect de discutie.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

D'ale vietii ... off-topic !

Mesaj de miyagi »

Winston scrie:Au reusit sa-l gaseasca abia dupa 6 ore.Si ei anuntau ca operatiunea sa incheiat.Halal servicii secrete SRI, jandarmerie,si operatori de telefonie mobila.
Mai fratele meu! Daca coordonatele au existat cu fidelitate si n-au fost date la presa, pentru ca nu poti arunca pe piata niste informatii asa aiurea, ce-ai mai zice?!!!!!!
Te antepronunti aici de parca ai facut si tu scoala de isteti ca majoritatea carcotasilor din tara asta. Plus ca nu cred ca ai facut vreodata traseele alea ca sa vezi ce inseamna accesul vara macar catre Lacul Belis, ca sa reclami ca i-au gasit iarna dupa 6 ore.
Nu mai umpleti frate spatiul virtual cu atatea tampenii ca nu faceti niciun bine cuiva.
Urban culture.

gabi1
Veteran

Re: Un vultur si-a frant aripile

Mesaj de gabi1 »

A murit si "soacra" lui Guta, Dumnezeu sa o odihneasca. :(
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Toti habarnistii isi dau cu parerea. Cotetul nu avea cutie neagra. Nu exista in tara institutia Ranger-ului. Nu avem sisteme de urmarire prin satelit institutionalizat. Nu mai departe de alaltaieri se vorbea ca in 2015 vom trimite sateliti si noi in spatiu prin nu stiu ce combinatie. Nu avem legislatie care sa oblige "braconieru`" forestier macar sa repare drumurile pe care le distrug.
Cineva acuza ca se facea trafic de organe si apare "receptoarea" pe sticla care infirma.
Tara de paranoici, `tu-va natia in gat!
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Si vinovatii de serviciu: Operatorii de telefonie privati ca n-au instalat celule ca sa se trianguleze cat mai exact, in varf de munte. Padurarii, IGSU sau SMURD-ul n-au masini preparate pentru off road. Vesnic aceeasi problema. Lipsa infrastructurii unei interventii operative optime. Ca si in cazul inundatiilor sau a calamitatilor provocate de alunecari de teren, inzapeziri, etc.
Se duc bani pe putza in tara asta ca asa-i chivernizesc mai marii si tot "talpa" e de vina ca nu are cu ce sa munceasca.
Da` mai bine sa moara mama prostilor ca ramane mereu gravida. Cu un pic de minte in cap macar nu ar mai aparea astfel de dejectii mediatice in spatiul public.
Urban culture.

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Bah cornele bine ca esti tu destept.
Bine ca jandarmii sunt adunati cate 2000 sa bata taranii la Pungesti dar la salvare contracronometru..ne scuzam ca nu avem infrastructura.Si nu putem localiza corect un anunt la 112.
Tara asta e de k..t si toti o stim dar ai dam inainte ..pe principiu merge si asa.
Imagine

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ca tara asta a ajuns de cacat mai poti s-o spui odata, dar inainte sa blamezi niste institutii in spatele carora sunt oameni, semeni de-ai tai, care trebuie sa se supuna unor proceduri, de cele mai multe ori aberante sau desuete nu pot fi de acord cu tine. As fi de acord cu faptul ca in Judetul Cluj, de cand cu dobitocul de Boc a dat prostia pe rascoale. Au inceput sa se compare cu Bucurestiul si vor sa intoarca ceasul si ei. Dar nu frate. In institutii lucrez si eu si frati, veri, neveste sau fiice de-ale voastre. Ce vina avem? Ca n-avem cu ce sa lucram si ca nu ni se doreste performanta ca sa ni se mai bage pe gat cate o spalatura de bani? Cati bani s-au investit in sistemele astea care iaca-ta ca s-au dovedit nefunctionale? Cine e de vina? Noi ca lucram dupaaaa......., nici noi nu mai stim ce?!!!!! Haide frate! Parca ai fi corb. Supara-te pe mine daca vrei, dar rezolva ceva. Fa sa fie ceva constructiv.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Acum 2 ani veneam de-acasa de la Zalau catre Bucuresti si am zis sa cobor pe Huedin, sa vad cum mai arata Rezervatia Apusenilor. La Belis se tinea o etapa a LRS si am vrut sa vad niste baieti la lucru, sa le las o tabla de clisa si o iaga de palinca. Mi-a luat cu un Santa Fe cu cauciucuri all terein cateva ore sa razbat pana la lac, de unde crezi? Din Rachitele. Obarsia lu` Boc. Drumurile explodate de la traficul forestierilor si surpaturi de la colectarea aluviunilor. In zona sunt precipitatii frecvent. Asa ca va povestesc din temeinice documentari, nu aiurea.
Urban culture.

cea mai buna

Mesaj de cea mai buna »

Frate, de 2h scrii singur pe topicul asta... :mrgreen:
Respira profund si fa doua ture de bloc ca faci infarct si oricum nu schimbi tu sistemul!
When nothing is sure, everything is possible.

Sorin Daringa

Mesaj de Sorin Daringa »

Tot respectul pt salvamontisti si restul care salveaza vieti.Nimic de spus cu asta.Eu nu-l cunosc pe Iovan si nu stiu de el de cat ca a fost sotul romanietei .DAr apreciez ca a reusit sa puna jos un aparat de zbor antic in condtii cat de cat bune..cat sa salveze niste vieti.Omul nu era mort la impact ci dupa niste ore de agonie.
Institutiile statului sunt de vina cam in mai toate operatiunile de salvare.Dar tre sa moara careva ca sa se faca oleaca de zarva.
Si apropo oamenii care bat oameni pt a sustine niste tampenii politice nu sunt fratii mei,poti fi sigur de asta.
RIP Iovan... :(
Imagine

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

cea mai buna scrie:Frate, de 2h scrii singur pe topicul asta... :mrgreen:
Respira profund si fa doua ture de bloc ca faci infarct si oricum nu schimbi tu sistemul!
Sa faci tu doua ture de bloc ca eu n-am :| . Stau la casa ;).
Sistemele noi le schimbam, cei care ne chinuim cu ele nu voi cei care tot carcotiti si puneti botul pe unde nimeriti in loc sa faceti ceva constructiv.
Ca le schimbam prea lent e alta poveste. Fiecare face cat poate. Altii deloc.
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Liber la Discutii”