Cine poate sa ma ajute ii sunt recunoscator... cine vinde... oricare dintre proprietati se alege cu 5mii E cadou.
  Cine poate sa ma ajute ii sunt recunoscator... cine vinde... oricare dintre proprietati se alege cu 5mii E cadou. Va multumesc !

vijelie 0722855282
Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei
 Cine poate sa ma ajute ii sunt recunoscator... cine vinde... oricare dintre proprietati se alege cu 5mii E cadou.

chiar nu intereseaza pe nimeni un apartament in centru cf.1? unde mai pui ca dau cadou si o undita de zahar cu varf de stuf
  chiar nu intereseaza pe nimeni un apartament in centru cf.1? unde mai pui ca dau cadou si o undita de zahar cu varf de stuf 

+ undita bonus
 + undita bonus  

refuza 10 mii de euro bonus
  refuza 10 mii de euro bonus  ...
  ... 

Ia da frate ceva detalii pe privat.. sory dar acusi am vazut anuntulvijeliosul scrie:bai nene ce oameni bogatirefuza 10 mii de euro bonus
...

..cred ca e scump ca are 6 km dela 46 la 52.
 ..cred ca e scump ca are 6 km dela 46 la 52.  ..are si balta?
 ..are si balta? Conacul este lasat la 200mii E negociabil(negociabilul asta inseamna ca sunt dispus sa las echivalentul reparatiilor de la acoperis adica 10miiE)... undita ramane
  Conacul este lasat la 200mii E negociabil(negociabilul asta inseamna ca sunt dispus sa las echivalentul reparatiilor de la acoperis adica 10miiE)... undita ramane  

Nini scrie:Ia da frate ceva detalii pe privat.. sory dar acusi am vazut anuntulvijeliosul scrie:bai nene ce oameni bogatirefuza 10 mii de euro bonus
...

ms Nini
 ca idee...am 150mp pe acte dar real 170-180mp in afara de asta am 30% din curte deci inca 30-40mp.Efectiv am cam 200 si ceva de metri patrati ...
 ca idee...am 150mp pe acte dar real 170-180mp in afara de asta am 30% din curte deci inca 30-40mp.Efectiv am cam 200 si ceva de metri patrati ...
matei1971 scrie:ce pret are apartamentul?