Discutii legate de concursuri

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Discutii legate de concursuri

Mesaj de Victoras Petcu »

Marian Constantin scrie:Cele 7 locuri libere la Cupa Primaverii MV2 precum si cele 44 locuri libere de la Cupa Florilor arata faptul ca cele doua concursuri , se vor desfasura probabil cu mai putine echipe decat trebuie , dezavantajand ambele competitii ...
Mariane, ai dreptate insa cele sapte locuri de la "Cupa Primaverii MV2" cred ca se vor ocupa mai mult ca sigur cu sau fara ambitia "organizatorilor" !!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Re: LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 2 - 5 APR 2015

Daniela scrie:
petcuvictor scrie:-------------------------------------------------------------------------------

Va rog frumos sa va abtineti de la comentarii aici este un topic de inscrieri concurs,
unde beneficiarul concursului plateste o suma de bani pentru acest lucru.
.

Moderator
Observ ca s-au sters cateva postari. Unele dintre ele am apucat sa le citesc si nu erau nici injurioase nici offtopic. Cu toate acestea nu le mai vad.
Nu mi se pare normal ca domnul Victor Petcu sa isi permita sa gestioneze dupa cum doreste topicul deschis de mine pentru Cupa Florilor, cupa care in mod clar il deranjeaza, asa cum mi-a comunicat personal, intr-un mod foarte putin elegant, intr-un mesaj. Nu am cerut nimanui sa stearga postari. Sper ca administratorii de drept ai forumului sa ia masurile necesare pentru evitarea pe viitor a unor astfel de manevre care nu onoreaza pe nimeni!

Nu ma dreanjeaza "Cupa Florilor,", ma deranjeaza lipsa de "respect", atit si nimic mai mult !!!

Vladut Mateianu Subiectul mesajului: CUPA PRIMAVERII EDITIA A IX-A MV 2 - 2015 Scris: Mar Noi 18, 2014 11:36 am

Daniela Subiectul mesajului: LACUL CORBU - CUPA FLORILOR 2 - 5 APR 2015 Scris: Vin Dec 12, 2014 11:10 am

"Programarea acestei competitii a fost facuta inca din noiembrie 2014, asa cum puteti vedea la data si ora de aparitie a topicului "CORBU 2015 - CALENDAR COMPETITIONAL". Daca dupa cateva minute s-a postat si concursul de la MV, exact in perioada programata de noi pentru CUPA FLORILOR, asta nu inseamna decat ca avem o mica problema colegialitate dar nu justifica schimbarea de catre noi a datelor de concurs."

Povesti de adormit copii !!!
Victoras Petcu

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

Doamna Daniela se refera la topicul postat in data de Mar Noi 18, 2014 10:31 am

"" Subiectul mesajului: CORBU 2015 - CALENDAR COMPETITIONALMesajScris: Mar Noi 18, 2014 10:31 am"
Fişiere ataşate
Text calendar.jpg
Text calendar.jpg (225.65 KiB) Vizualizat de 2003 ori
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Marian Constantin scrie:Doamna Daniela se refera la topicul postat in data de Mar Noi 18, 2014 10:31 am

"" Subiectul mesajului: CORBU 2015 - CALENDAR COMPETITIONALMesajScris: Mar Noi 18, 2014 10:31 am"

Am inteles, insa "chiar si asa" (cu toate ca si eu pe site-ul meu pot sa modific orice), Doamna Daniela inainte sa posteze un concurs ,ar trebui sa viziteze " Crapmania.ro = ora exacta in pescuit crap " :D
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Re: Discutii legate de concursuri

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu cand programez un concurs nu tin cont de alte concursuri, nu caut, nu spionez, nu ma intereseaza ! Stabilesc data si gata. Cupa Primaverii se va desfasura cu casa inchisa, cum a fost si la primele 8 editii ! :wink:

In rest, 100 de concursuri, 100 de lacuri , spor la treaba tuturor, dar sa nu uite ca Moara Vlasiei ramane Moara Vlasiei ! :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Arghirescu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Dan Arghirescu »

Marian Constantin si doamna Daniela fac referire la o postare de aici de pe forumul Crapmania... http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 35356.html

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Dan Arghirescu scrie:Marian Constantin si doamna Daniela fac referire la o postare de aici de pe forumul Crapmania... http://www.crapmania.ro/forum/competiti ... 35356.html

Dna Daniela poate sa adauge si in momentul de fata un alt concurs de exemplu in luna Martie pe lacul Corbu,dar asta nu ar inseamna ca "acest concurs din luna Martie" a fost postat in data " Mar Noi 18, 2014 11:31 am " !!! ;)
Victoras Petcu

pgabriel28

Re: Cupa X-treme Baits ed.II-a 22-24 Mai 2015 Greaca Cercani

Mesaj de pgabriel28 »

Parerea mea ar fi sa specificati in regulament ca 2 echipe din acelasi club sa nu aiba voie in standuri vecine(adica una langa cealalta).
Intelegi ce spun Mary.

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

pgabriel28 scrie:Parerea mea ar fi sa specificati in regulament ca 2 echipe din acelasi club sa nu aiba voie in standuri vecine(adica una langa cealalta).
Intelegi ce spun Mary.
--------
si daca se poate sa specifici in regulament sa pescuiasca doar cu 2 lansete si doar ziua (aia din acelas club) ca sa mai castige si alcineva :D
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

sebastian_andone

Mesaj de sebastian_andone »

pgabriel28 scrie:Parerea mea ar fi sa specificati in regulament ca 2 echipe din acelasi club sa nu aiba voie in standuri vecine(adica una langa cealalta).
Intelegi ce spun Mary.
Pai nu e cu tragere la sorti?
"X13"

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”