Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Imi pare rau, dar "elite" nu este cuvantul potrivit pentru a desemna pe cei care se comporta de maniera accentuata in textul tau.mihasca_doru scrie:Am si eu o intrebare....De ce elita carp fishing_ului se lanseaza pe acest forum doar in polemici,certuri,reprosuri etc......foarte rar mai vad un veteran sa mai dea unui tanar pescar,incepator un sfat despre o reteta,o abordare sau o montura......daca cautati pe acest forum veti vedea ca 90 % din postarile veteranilor sunt in scop comercial sau in vreo polemica despre nu stiu ce agvps sau frps......sau se acuza unii pe altii de furt,miciuna etc.......tinerii pescari asteapta sfaturi de la voi,domnilor!!!cred ca toata lumea stie la cine ma refer.....acum sa vedem daca primim o explicatie sau nu......![]()
In mod sigur nu la cei care au descoperit firul de par acum 2-3 aniosc1or scrie:La cine te referi cand spui "generatia de aur" si de ce e de aur??
L-ai uitat pe singurul care trebuia de fapt amintit aici: Vlad Pavlovici...gaby_po23 scrie:elita carp fishing_ului....
Cei care fac parte din elita sunt oameni cu capul pe umar..pescari exceptionali..ei nu stau sa intre in polemici ..ei fac un singur lucru...pescuiesc...
ELITA INSEAMNA..TATA NITU, MITRANESCU, RADU BADICA, VLADEANU, GHERAN, MAIMUTOIU, TOMULESCU, RUDEANU...etc....sa imi fie cu iertare pe cine nu am amintit...
Pai ei au un singur defect..ca s au nascut in Romania..daca se nasteau in vest..nada nash, dynamite, benzar, etc..erau istorie..parera mea..
ps : mi ar placea sa se uneasca toti si sa scoata o nada internationala..sa vezi steagul Romaniei pe punga
Vezi ca Benzar e nada romaneascagaby_po23 scrie:elita carp fishing_ului....
Cei care fac parte din elita sunt oameni cu capul pe umar..pescari exceptionali..ei nu stau sa intre in polemici ..ei fac un singur lucru...pescuiesc...
ELITA INSEAMNA..TATA NITU, MITRANESCU, RADU BADICA, VLADEANU, GHERAN, MAIMUTOIU, TOMULESCU, RUDEANU...etc....sa imi fie cu iertare pe cine nu am amintit...
Pai ei au un singur defect..ca s au nascut in Romania..daca se nasteau in vest..nada nash, dynamite, benzar, etc..erau istorie..parera mea..
ps : mi ar placea sa se uneasca toti si sa scoata o nada internationala..sa vezi steagul Romaniei pe punga
Asa, ca sa stam la discutii :osc1or scrie:Vezi ca Benzar e nada romaneascagaby_po23 scrie:elita carp fishing_ului....
ps : mi ar placea sa se uneasca toti si sa scoata o nada internationala..sa vezi steagul Romaniei pe punga)
Nu stiu cum ai alcatuit tu ELITA asta.. dar include pescari care nu au fost niciodata nici macar campioni nationali dar NU include nici unul dintre campionii mondiali din 2012..