Pareri lanseta Sportex Briliant Carp 3.96m, 3.5lbs

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Pareri lanseta Sportex Briliant Carp 3.96m, 3.5lbs

Mesaj de robert_anisoiu »

Salut tuturor,

am rugamintea, daca cineva detine acest tip de lansete, sa-mi spuna si mie parerea lui despre ele.

Ce ma intereseaza este o lanseta de distanta. Aceasta lanseta este o lanseta de distanta? Poate arunca o montura la 150-160 de metri? Poate arunca un naditor la 140-150 de metri?

Lanseta mi-a fost sugerata ca o lanseta de distanta de un prieten, el nu a folosit-o insa, si as vrea o parere a cuiva care chiar a dat cu o asemenea lanseta.

V-as ruga, de asemenea, pe cei care au un astfel de lansete, daca imi puteti lasa pe PM numarul de telefon pentru a va deranja doua minute cu intrebarile mele.

Este o lanseta foarte scumpa de aceea as vrea sa fiu in deplina cunostinta de cauza cand dau banii.

Multumesc anticipat,
Cele bune,

gabi1
Veteran

Re: Pareri lanseta Sportex Briliant Carp 3.96m, 3.5lbs

Mesaj de gabi1 »

Robert,
Mergi la TF si o vezi/ pipai live. Stii cum e, o mie de vorbe..."doi bani" nu fac.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-spor ... 49082.html
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro

gabi1 scrie:Robert,
Mergi la TF si o vezi/ pipai live. Stii cum e, o mie de vorbe..."doi bani" nu fac.
http://www.totalfishing.ro/lanseta-spor ... 49082.html
Asa este Gabi, ai dreptate partial. Problema este ca doar din pipait nu-mi pot da seama, eu personal, ce poate lanseta. Nu am atata experienta.
Multumesc oricum si toate cele bune,

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Lanseta "poate",fara dubii, ramane sa poti si tu. :wink:
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

ionut72
pescar de competitie

Mesaj de ionut72 »

Robert, eu am vazut si am pus mana pe lanseta. N-am pescuit cu ea. Tot ce-ti pot spune e ca e "bijuterie", dar, in opinia mea, pentru distanta sunt alte variante mai bune (ordinea e tot o preferinta personala).

1) Lansetele Abisfer Potential ale lui Silviu Florescu. Custom made in functie de preferinte.
2) MTX class, modificata. Si inele si mandrina si distanta de la mandrina si cotor (personalizata).
3) Free spirit HI S 200.

In plus, pentru Sportex, ma tem ca vei avea foarte putin feedback de la pescarii romani. Lanseta e cvasi-necunoscuta/nefolosita la noi in tara.
Zilele petrecute la pescuit nu se scad din totalul zilelor vietii tale!

robert_anisoiu
Partener Crapmania.ro

Multumesc celor care au raspuns.

Cat despre lanseta, am vazut-o, este intr-adevar o bijuterie, dar este o lanseta pentru distante medii.

Ai dreptate Ionut, la noi nu se stie de Sportex, insa lanseta este absolut bestiala. Nu este insa ceea ce caut in acest moment.

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

robert_anisoiu scrie:Multumesc celor care au raspuns.

Cat despre lanseta, am vazut-o, este intr-adevar o bijuterie, dar este o lanseta pentru distante medii.

Ai dreptate Ionut, la noi nu se stie de Sportex, insa lanseta este absolut bestiala. Nu este insa ceea ce caut in acest moment.
Lanseta asta nu se incadreaza in cerintele tale.Ce doresti tu sa faca lanseta 150 de metri cu montura este Sportex NXT.Si sa arunci un naditor la distante mari Sportex Catapult .Ambele au pretul sub cel de Briliant.
Mad carp Team

phantom23ovy

Mesaj de phantom23ovy »

Salutare,
Nu vreau sa mai deschid un topic si sunt curios daca a testat/folosit cineva modelul Catapult si unde s-ar incadra ca tip de lanseta .... din descriere nu-mi dau seama.
Multumesc

Trimis de pe al meu GT-I8190 folosind Tapatalk

AND1

Mesaj de AND1 »

Depinde foarte mult ce lansete aveti acum si cat lansati cu ele.Daca aveti lansete cu actiune rapida si lansati 130-140 de metri , doar schimband lanseta , nu veti arunca 20 de metri in plus doar din lanseta.In general, nu lanseta 'arunca' , ci pescarul si mai exact tehnica pescarului.Cunosc caz concret in care un pescar de 60 de kg, lanseaza 140-150 de metri cu montura, cu bete de 3.60 si destul de 'moi'.
Si inca ceva...cu cat lanseta e mai 'rapida' e si mai greu de stapanit...adica...cere o tehnica desavarsita...altfel va fi tot una cu vajaitul unei cozi de matura.

P.S. Class cu inele de la Silviu Forescu e intr'adevar belea.

anglia

Mesaj de anglia »

Eu folosesc sportex briliant este o lanseta deosebita ca comparatie este de talia free spirit his sau century c2 eu am folosit toate 3bete pretu este cam piperat in fine este super!!!!!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”