Don QUIjote de la Alba

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Avatar utilizator
Cristi Y
pescar de competitie
Mesaje: 2597
Membru din: Mar Ian 11, 2005 22:33

Don QUIjote de la Alba

Mesaj de Cristi Y »

sa ne amuzam cu ultimul recital de incultura , paranoia si jignire a gramaticii limbii romane avand ca erou principal limaxul expirat si imbibat cu sedative autointitulat presedintele federatiei de pescuit :lol: :lol:

se pare ca a ramas pe cal singur , pana si Sancho Panza l-a parasit , daca providenta era darnica cu nebun i-l trimitea pe Mos Craciun cu un pumn de pastile si o camasa de forta sa-l linisteasca pe descreierat

aici este textul academic :

Acum, când Federația Română de Pescuit Sportiv și finalizat și depus cererea de finanțare pentru anul 2016 și se află în pregătirea primei competiții oficiale ce se va desfășura în luna februarie 2016, primesc diferite informații din teritoriu prin care mi se aduce la cunoștință faptul că niște nimeni de pe la asociația Liga Română de Spinning (și poate și de alți indivizi), înroșesc liniile telefonice sunând diferiți sportivi sau pe cei care doresc să participe la competițiile sportive oficiale organizate de către federație sfătuindu-i să nu participe la acestea, invocând diferite motive, care, dacă realitățile aduse de federație în pescuitul sportiv din România nu i-ar contrazice, ar putea fi crezute.
Toți cei care au participat în anul 2015 la competițiile oficiale organizate de federație, cu sprijinul financiar acordat prin contract de finanțare de către Ministrul Tineretului și Sportului, pot confirma că au beneficiat de toate condițiile pentru a face performanță, fără a fi obligați să plătească taxe de participare, iar federația a suportat cheltuielile materiale aferente acestora, masa și cazarea sportivilor și oficialilor, a plătit arbitrii și orice altă cheltuială ocazionată de organizarea acestora.
Este interesant că cei care până acum au organizat niște Campionate Naționale ilegale și au participat la Campionatele mondiale fără să fie recunoscuți și autorizați in acest sens de statul român ( fapt pentru care vor răspunde penal), făcând asta exclusiv prin taxarea sportivilor, simt că timpul lor a cam trecut și încearcă prin aceste diversiuni să-și salveze propria existență ilicită.
Sportivii trebuie să știe că singur loc unde meritele lor sportive și propriile interese sunt respectate, este în cadrul Federației Române de Pescuit Sportiv. Orice altă diversiune prin care se încearcă denigrarea federației, trebuie tratată ca orice diversiune. ”Băieții” care își consumă timpul si minutele de pe cartelele telefonice sunând diferite persoane pentru a împiedica mersul înainte al federației, trebuie să știe un singur lucru; în sport, în momentul când ai pierdut, te duci și strângi mâna câștigătorului, nu dai cu rahat în realizările lui.
Cine are cap, va înțelege acest lucru. Cine nu, să fie sănătos. Oricum pescuitul sportiv are nevoie de o igienizare serioasă. Și care se va face așa cum trebuie.
Ștefan Popescu – președinte FRPS

:lol: :lol: :lol: :lol:

La Multi Ani tuturor pescarilor liberi si fire cat mai intinse in 2016 !!
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Avatar utilizator
doru_croc
pescar de competitie
Mesaje: 2433
Membru din: Dum Aug 30, 2009 10:01
Puncte: 0
Localitate: Alexandria

Re: Don QUIjote de la Alba

Mesaj de doru_croc »

[quote="Cristi Y"]sa ne amuzam cu ultimul recital de incultura , paranoia si jignire a gramaticii limbii romane avand ca erou principal limaxul expirat si imbibat cu sedative autointitulat presedintele federatiei de pescuit :lol: :lol:

se pare ca a ramas pe cal singur , pana si Sancho Panza l-a parasit , daca providenta era darnica cu nebun i-l trimitea pe Mos Craciun cu un pumn de pastile si o camasa de forta sa-l linisteasca pe descreierat

aici este textul academic :

Oricum pescuitul sportiv are nevoie de o igienizare serioasă. Și care se va face așa cum trebuie.[quote]
Pai sa incepem curatenia cu o dezinsectie; adica, cu paduchele asta :lol: :lol: :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Avatar utilizator
gabi1
Veteran
Mesaje: 4787
Membru din: Joi Sep 16, 2010 19:23
Puncte: 0
Localitate: Gura Oborului

Re: Don QUIjote de la Alba

Mesaj de gabi1 »

E DUS, DECONECTATI-L DREAQ DE LA APARATE!!!
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

PallBogdan
pescar de competitie
Mesaje: 2758
Membru din: Dum Iul 06, 2014 12:48
Puncte: 0
Localitate: Pitesti
Contact:

Don QUIjote de la Alba

Mesaj de PallBogdan »

Eu zic ca aparatele il vor pe el...e un hobby de-al lor!

lazarini
Mesaje: 81
Membru din: Mie Iun 22, 2005 11:56
Puncte: 0
Localitate: Arad

Re: Don QUIjote de la Alba

Mesaj de lazarini »


senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”