Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
De unde ai scos chestia asta cu : "eventual daca nu ai iti lasi telefon, lant de aur, chei de la masina,etc"???Cretzu194 scrie:Nu am fost pana acum la Sanpaul, dar mi-am propus ca anul acesta sa fac 2-3 iesiri acolo, ideea este ca nu imi place sa pescuiesc mereu pe aceleasi balti, trebuie sa le schimb intre ele. Balta de care nu vreau sa aud este cea de la Belin ( Balta cu plopi ), pentru ca administratorul de acolo este o persoana foarte dificila si sunt niste conditii care pe mine ma deranjeaza gen sa lasi o garantie de 200 lei la intrare ( eventual daca nu ai iti lasi telefon, lant de aur, chei de la masina, etc. ) Nu toti pescarii merg la pescuit pentru a fura peste.
max-carpfishing scrie:De unde ai scos chestia asta cu : "eventual daca nu ai iti lasi telefon, lant de aur, chei de la masina,etc"???Cretzu194 scrie:Nu am fost pana acum la Sanpaul, dar mi-am propus ca anul acesta sa fac 2-3 iesiri acolo, ideea este ca nu imi place sa pescuiesc mereu pe aceleasi balti, trebuie sa le schimb intre ele. Balta de care nu vreau sa aud este cea de la Belin ( Balta cu plopi ), pentru ca administratorul de acolo este o persoana foarte dificila si sunt niste conditii care pe mine ma deranjeaza gen sa lasi o garantie de 200 lei la intrare ( eventual daca nu ai iti lasi telefon, lant de aur, chei de la masina, etc. ) Nu toti pescarii merg la pescuit pentru a fura peste.
PS:Daca nu iti convine regulamentul baltii de la Belin,ai varianta moca:baraje Olt sau carat in carca bagaje ca magarul pentru 12 h: Doripesco!
Amice,la cine te adresezi in propozitia asta?horica85 scrie:Daca citesti si pe alte forumuri domnu membru de 4 zile cred ca ar trebui sa te abtii
max-carpfishing scrie:
Amice,la cine te adresezi in propozitia asta?