fox fx super deluxe recliner sau nash indulgence hi back

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

DumiD
Pescar de competitie

fox fx super deluxe recliner sau nash indulgence hi back

Mesaj de DumiD »

caut un scaun moale, cu spatar inalt si suport de brate, pe care sa trag cate un pui de somn pe malul baltii fara sa ma scol intepenit. initial m-am gandit la nash pentru ca stiu modelul si este foarte confortabil insa mi-a sarit in ochi si fox pentru suportul ajustabil pentru cap dar nu am vazut inca scaunul si nici n-am timp in urmatoarea perioada. as vrea sa-mi comand zilele urmatoare de pe net unul din cele doua modele si sunt inca indecis (55-45 pentru fox in momentul asta, pentru tetiera). ce-mi recomanda posesorii si cei care stiu ambele modelele?

ciprian.andriesei
Puncte: 0

Mesaj de ciprian.andriesei »

Eu am nash Daddy long legs și sunt extrem de mulțumit e foarte comod stabil se poate dormi dacă ii lași spătarul pe spate nu face condens dimineață..e super ok pe cel de la fox nu l am încercat

Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk

Amandalin

Re: fox fx super deluxe recliner sau nash indulgence hi back

Mesaj de Amandalin »

DumiD scrie:caut un scaun moale, cu spatar inalt si suport de brate, pe care sa trag cate un pui de somn pe malul baltii fara sa ma scol intepenit. initial m-am gandit la nash pentru ca stiu modelul si este foarte confortabil insa mi-a sarit in ochi si fox pentru suportul ajustabil pentru cap dar nu am vazut inca scaunul si nici n-am timp in urmatoarea perioada. as vrea sa-mi comand zilele urmatoare de pe net unul din cele doua modele si sunt inca indecis (55-45 pentru fox in momentul asta, pentru tetiera). ce-mi recomanda posesorii si cei care stiu ambele modelele?
Am avut aceeasi dilema anul trecut.
Am ales Nash indulgence hi back si nu regret deloc. Nu am ce sa-i reprosez si il consider scaunul ideal.
Cu respect!

nicuB

Mesaj de nicuB »

mie mi-a placut mai mult FOX-ul (le-am probat pe ambele la o expozitie din Ungaria). singura observatie la FOX este ca picioarele din fata depasesc sezutul. pt unii este un plus, pt altii un minus...

odoctee
Moderator

Mesaj de odoctee »

doar ce mi-a sosit astazi un ngr profiler, este la un super pret si extrem de bine matlasat
merita pe deplin investitia
Adrian Pelmuş
CLUB TOMIS CARP
https://www.facebook.com/odoctee

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

Prima calitate din punctul meu de vedere este sa fie cat mai ergonomic si din materiale de calitate.
Nu ma intereseaza sa fie matlasat,sa am "plapuma" sub mine, vara am dormit excelent si in hamac sau sezlong.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

shahjaban
pescar de competitie

Mesaj de shahjaban »

Eu am Fox....si perna aia face mult. Corecta observatia despre faptul ca picioarele din fata depasesc putin sezutul .....dar nu ma deranjeaza....ba chiar destul de des imi sprijin picioarele pe bara aceea .
si Da ..este foarte comod ....acum depinde de gusturile tale :D
Dragos C. - Brasov

nicuB

Mesaj de nicuB »

shahjaban scrie:dar nu ma deranjeaza....ba chiar destul de des imi sprijin picioarele pe bara aceea :D
asta-i plusul :) , e foarte comod cand iti sprijini picioarele pe bara
dar, daca stai cu picioarele intinse si sari de pe scaun, la un eventual bip, risti ca din viteza sa te lovesti in aceea bara (cel putin mie asa mi s-a parut)

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

la un eventual bip, risti ca din viteza sa te lovesti in aceea bara
Chestie de autocontrol.
Am vazut cum "din viteza" unii si-au dat cu batu-n cap. :wink: :D
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Amandalin

Mesaj de Amandalin »

nicuB scrie:mie mi-a placut mai mult FOX-ul (le-am probat pe ambele la o expozitie din Ungaria). singura observatie la FOX este ca picioarele din fata depasesc sezutul. pt unii este un plus, pt altii un minus...
Observatie corecta! De asta am optat pentru Nash.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”