Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Am avut aceeasi dilema anul trecut.DumiD scrie:caut un scaun moale, cu spatar inalt si suport de brate, pe care sa trag cate un pui de somn pe malul baltii fara sa ma scol intepenit. initial m-am gandit la nash pentru ca stiu modelul si este foarte confortabil insa mi-a sarit in ochi si fox pentru suportul ajustabil pentru cap dar nu am vazut inca scaunul si nici n-am timp in urmatoarea perioada. as vrea sa-mi comand zilele urmatoare de pe net unul din cele doua modele si sunt inca indecis (55-45 pentru fox in momentul asta, pentru tetiera). ce-mi recomanda posesorii si cei care stiu ambele modelele?
asta-i plusulshahjaban scrie:dar nu ma deranjeaza....ba chiar destul de des imi sprijin picioarele pe bara aceea
Chestie de autocontrol.la un eventual bip, risti ca din viteza sa te lovesti in aceea bara
Observatie corecta! De asta am optat pentru Nash.nicuB scrie:mie mi-a placut mai mult FOX-ul (le-am probat pe ambele la o expozitie din Ungaria). singura observatie la FOX este ca picioarele din fata depasesc sezutul. pt unii este un plus, pt altii un minus...