sfat achizitie cort Jrc Quad

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
ionutpopescu24
Puncte: 0

sfat achizitie cort Jrc Quad

Mesaj de ionutpopescu24 »

Salutare,
Sunt interesat sa achizitionez un cort cu un spatiu suficient pentru 2 paturi + bagaje si ma gandeam la modelele Quad 2G Dome, XL sau Continental.
Calitatea materialului stiu ca este ok pentru ca am un brolly de la JRC.

Rog un sfat/parere de la cei care folosesc aceste modele de cort.
Multumesc anticipat,

Ionut

Claudiu Garlea
pescar de competitie

Re: sfat achizitie cort Jrc Quad

Mesaj de Claudiu Garlea »

Cele 3 corturi enumerate de dumneavoastra, sunt corturi de 2 persoane, foarte spatioase. Cel mai mare din gama QUAD 2G, este JRC Quad 2G XXL, in acesta intra chiar si 3 paturi si putina bagajerie.

Cel mai bine trece pe la magazin sa desfacem modelul pe care il avem in stoc, sa va faceti o idee - http://www.totalfishing.ro/cort-jrc-2g- ... 49209.html

S-ar putea ca Quad 2g XXL sau 2G Dome sa va para foarte spatioase.

ionutpopescu24

Multumesc frumos de ajutor, dar as dori si pareri de la cei care le folosesc, nu numai comercial.
Ex: cat de usor/greu se monteaza, stabilitate, calitate material, accesorii (fermoare, ...)

Multumesc

Laurentiu Cosma

Mesaj de Laurentiu Cosma »

Detin cortul JRC QUAD 2G Dome. Din punctul meu de vedere este cel mai bun dintre cele 3 mentionate, avand in vedere ca este singurul care are plasa interioara, de un real folos in privinta tinerii la distanta a insectelor. Nu pot sa spun ca este usor de montat. Eu l-am cumparat exclusiv pentru partidele de durata pe care le fac de regula in Franta, de o saptamana minim. In acest caz nu cred ca este o problema pentru nimeni ca aceste tipuri de corturi nu se monteaza in doi timpi si trei miscari :mrgreen: Din punctul meu de vedere JRC ofera cel mai bun raport calitate-pret (pentru partidele scurte am JRC TX 2G-primul cort cu 20000 mm rezistenta la coloana de apa). Materialul folosit la QUAD este de foarte buna calitate. Din punctul meu de vedere este un cort pretabil partidelor medii si lungi, in care o persoana isi poate stoca materialele necesare unei astfel de partide fara nici o restrictie. Iti atasez aici si videoclipul de prezentare al cortului in UK. Il recomand cu toata increderea!
Nume utilizator schimbat din laurkro

ionutpopescu24

Multumesc frumos pentru informatii!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”