Am discutat telefonic cu dl.Florentin Iuga, presedinte membru fondator al clubului Carp Zone, care mi-a confirmat intentia de aderare a clubului Carp Zone la APCR.
Consiliul Director al APCR a acordat termen pana maine la ora 18.00 pentru predarea documentelor de aderare la APCR, conform celor mentionate in cererea de aderare, care a fost trimisa d-lui Iuga pe e-mail.
O postare penibila si fara lipsa de respect pentru membri acestui club, mai mare rusinea.
Cine va credeti oare sa va permiteti sa jigniti printr-o asemenea postare, stimabilule?
Din lista cu membri clubului apare foarte clar cine este PRESEDINTELE acestui club, ales cred in mod democratic, in mod sigur nu numit.
1. Florentin Iuga - membru fondator
2. Vlad Parfene - membru fondator
3. Ovidiu Parfenie - membru fondator
4. Costica Buhac - membru fondator
5. Cosmin Ronta - membru onorific
6. Vali Pavaloaie - membru onorific
7. Mircea Teodor Muresan - membru onorific
8. Dan Mitranescu - presedinte
9. Lucian Oliviu Orhei - manager
10. Valentin Petrescu
11. Radu Iscru
12. Iulian Ionescu
13. Costache Marius Adrian
14. Petrica Joga
15. Marin Ionut Voicu
16. Cremine Silvian
17. Iulian Comanescu
18. Catalin Duta
19. Madalin Alexandru Dirla
20. Florin Mirea
21. Misu Sipanu
22. Urdarea Ionut
23. Traian Lepadatu
24. Gabriel Sandu
25. Dan Andrei
26. Constantin Serban Ionescu
27. Vasile Ivan
28. Emilian Paraschiv
29. Nelu Capitanu
30. Grigore Octavian
31. Constantin Pascu
32. Mihai Alexandru
SECTIA STATIONAR
1. Radu Dascalescu
2. Horia Ignat
3. Paul Augustin
4. Sorin Bazarinca
5. Doru Grecu
6. Marius Cucu
Stimati membri, chiar nu aveti nimic de zis, va complaceti, unde va este demnitatea?
Cred ca aveti poate un cuvant de spus si nu veti permite nimanui sa discute cu voi asa.
Va considerati cei mai buni, in aceasta situatie cand sunteti fortati si va este demigrata imaginea, cum va considerati?
dl.Florentin Iuga, presedinte membru fondator al clubului Carp Zone, a aparut o noua functie in statutul clubului?
Nu va considerati deloc jignit si luat in bataie de joc prin aceasta functie? Din emisiunile dumneavoastra am invatat multe si va considere un om deosebit.
Am fost foarte deranjat de aceasta postare facuta pe crapmania.ro si mi-am permis aceasta interventie. Postarea respectiva o consider ca amestec in viata unui club si totodata pentru a va determina sa va tradati niste parteneri.
Daca se intampla asa ceva cum credeti ca va veti putea uita la parteneri vosti? Nu veti ajunde oare de rasul tuturor, cine mai poate avea incredere in voi?
Mare pacat de palmaresul vostru.
Cu cativa dintre dumneavoastra am discutat pe privat si la telefon, va rog nu ma dezamagiti si pastrativa demnitatea care conteaza foarte mult in orice relatie.
Pescar Topala