Din mulinetele enumerate Okuma Longbow este mulineta cea mai rezistenta in timp (Hakuyo nu intra in discutie pentru ca nu cunosc produsul). Singurul minus pot spune ca este lungimea tamburului, nu se preteaza unor lanseuri la distanta mare. Daca pescuitul se face plantat, din barca sau fara a avea pretentii la distante mari atunci pentru mine ar fi cea mai buna alegere. http://www.totalfishing.ro/mulineta-oku ... -5213.html
Daca nu ai pretentii foarte mari,hakuyo sunt perfecte..la aproximativ 150 ron nu am ce sa le reprosez.Tocmai ce am incheiat al doilea sezon cu ele si pot spune ca nu am avut nicio problema .
Salut georgehadrian,ce model de la Hakuyo ai folosit si cam cate partide de pescuit au la activ mulinetele?
Cam care este cel mai mare peste scos cu ele?
Multumesc frumos
XA 8000.Pescuiesc in regim de placere...partide de 3-4 zile maxim.Puse cap la cap partidele din aprilie in octombrie...cam 1 luna (+/_) pot spune ca sunt pe balta.Cel mai mare peste scos, fara nicio problema cu frana sau altceva) a fost de 16,5 pe balta Ruganesti.La o solicitare mai intensa,in regim de concurs nu stiu cum s-ar comporta.
Am inteles...Ma batea gandul la XA10000 insa oscilez si cu Okuma LB 680...as mai pune niste bani si le-as lua pe acestea?Crezi ca este o afacere mai buna fata de Hakuyo? alea sunt 160ron iat LB680 sunt 248 lei...
Ca si bat as lua Mtx 10 de 3.6m. cu 4 lbs
Nu pot sa ma pronunt referitor la okuma..nu am filosit.Pe forum se vorbeste in general de bine despre ele.Diferentele dintre xa 8000/10000/12000 sunt legate de adancimea tamburului.Daca nu plantezi e suficient tamburul de 8000.Acum fata de ce spunea Alin din Craiova..nu stiu ce sa spun,nu am pescuit cu ele la Dunare in schimb pe Mures si Olt nu am avut probleme