FRATIA FLOREASCA

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

FRATIA FLOREASCA

Mesaj de andrei vladeanu »

am fost nelinistit in privinta etapelor de la cetariu (catalin se lamentase in privinta spatiului) si tancabesti (rivalitatea carping - acvila).

la floreasca totul parea bine. organizator, vladut cu jubileu, echipe cuminti in concurs - buzau, green lake, timisoara si soimul. aceasta din urma echipa inscrisa de pasa, prietenul proprietarului de la floreasca. si primita de mine cu bratele deschise in concurs, dandu-le tot ajutorul la acte, modalitati de inscriere, conseiere prin telefon in privinta regulamentului, etc.

seara inainte de concurs vladut posta aici ca la floreasca echipele au fraternizat cu bere si pastrama. eu ma gandeam la furci si topoare pe cetariu si floreasca. si procedee de judo.

fraternizarea echipelor pe floreasca a continuat si la sedinta Juriului, care a decis in unanimitate sa nu solutioneze cu eliminarea contestatia indreptata impotriva buzaului. tot fratern au gasit bazaconia cu 50 de kg eliminare. si a continuat fratia de pe floreasca.

fratia s-a stricat la final. de ce? pt ca, nu-i asa?, frate, frate, dar branza-i pe bani. iar la pescuit, carnatu-i carnat, dar concursul de pescuit pe calificate.

poate ma repet. asa o fi, dar intre carnatari.
The One Team

cata bh

Re: FRATIA FLOREASCA

Mesaj de cata bh »

la floreasca totul parea bine. organizator, vladut cu jubileu, echipe cuminti in concurs - buzau, green lake, timisoara si soimul. aceasta din urma echipa inscrisa de pasa, prietenul proprietarului de la floreasca. si primita de mine cu bratele deschise in concurs, dandu-le tot ajutorul la acte, modalitati de inscriere, conseiere prin telefon in privinta regulamentului, etc.

Din pacate se adevereste proverbul " nici o fapta buna nu ramane...... nepedepsita "
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@Cata,

la noi e una mai dura : " facerea de bine, e ..... de mama ! " :D :D

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Ca bine zici frate Cezare !!! Iar daca ar fi sa ne luam dupa criteriile de macar bacalaureat , propuse de cineva , am ramine putini de tot , mai intimi ! si nu ca asta ar fi o problema la pescuit , dar mai avem nevoie si de organizare ...... :lol: :lol:

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

:D Si noua "societate" se va numi .... " Asociatia intima a pescarilor adevarati, inteligenti, frumosi si foarte priceputi la organizare" :D :D
Milionar excentric

vlad.oproiu

Mesaj de vlad.oproiu »

nici nu suna ghei :lol:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie::D Si noua "societate" se va numi .... " Asociatia intima a pescarilor adevarati, inteligenti, frumosi si foarte priceputi la organizare" :D :D
Se pare ca ai trecut de socul psihic al non - valorii dovedite la pescuit si ne raportam la literatura .... Te bagi la o "braila" ? :lol: :lol: Putem discuta orice - tu sa alegi domeniul ..... poate mai citeste si altcineva si reusim sa indeplinim cerintele de bacalaureat absolvit pe care cineva le impunea pe alte postari .

"E usor a scrie versuri
Când nimic nu ai a spune,
Insirând cuvinte goale
Ce din coada au sa sune"
Ultima oară modificat Mie Mai 19, 2010 16:54 de către Val, modificat 1 dată în total.

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

acvila non capit muscam
The One Team

Gaby

Mesaj de Gaby »

Stie cineva decizia legata de HOOK??...s-a hotarat ceva???

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:
Andrei I scrie::D Si noua "societate" se va numi .... " Asociatia intima a pescarilor adevarati, inteligenti, frumosi si foarte priceputi la organizare" :D :D
Se pare ca ai trecut de socul psihic al non - valorii dovedite la pescuit si ne raportam la literatura .... Te bagi la o "braila" ? :lol: :lol: Putem discuta orice - tu sa alegi domeniul ..... poate mai citeste si altcineva si reusim sa indeplinim cerintele de bacalaureat absolvit pe care cineva le impunea pe alte postari .
Val nu imi permite educatia sa fac oameni cu o experienta de viata mai bogata decat mine, sa se simta ..cum sa zic mai dulce...nepregatiti in fata mea ...deci nu ma bag in aceasta "braila" ... nici nu prea stiu ce inseamna.. in cartile pe care le am eu nu apare termenul :D
Ultima oară modificat Mie Mai 19, 2010 16:56 de către Andrei I, modificat 1 dată în total.
Milionar excentric

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”