Moderator: gor965
Se pare ca ai trecut de socul psihic al non - valorii dovedite la pescuit si ne raportam la literatura .... Te bagi la o "braila" ?Andrei I scrie:Si noua "societate" se va numi .... " Asociatia intima a pescarilor adevarati, inteligenti, frumosi si foarte priceputi la organizare"
![]()
Val nu imi permite educatia sa fac oameni cu o experienta de viata mai bogata decat mine, sa se simta ..cum sa zic mai dulce...nepregatiti in fata mea ...deci nu ma bag in aceasta "braila" ... nici nu prea stiu ce inseamna.. in cartile pe care le am eu nu apare termenulVal scrie:Se pare ca ai trecut de socul psihic al non - valorii dovedite la pescuit si ne raportam la literatura .... Te bagi la o "braila" ?Andrei I scrie:Si noua "societate" se va numi .... " Asociatia intima a pescarilor adevarati, inteligenti, frumosi si foarte priceputi la organizare"
![]()
![]()
Putem discuta orice - tu sa alegi domeniul ..... poate mai citeste si altcineva si reusim sa indeplinim cerintele de bacalaureat absolvit pe care cineva le impunea pe alte postari .