recomandare century ng+ sau shimano TX-9 Intensity

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
yandy
Puncte: 0

recomandare century ng+ sau shimano TX-9 Intensity

Mesaj de yandy »

Îmi poate recomanda cineva ce sa aleg dintre aceste lansete?
Pescuiesc de placere, iar în concursuri de maxim 2-3 ori pe sezon. M-am oprit la aceste modele întrucât nu doresc lansete configurate cu inel de plecare 50.
V-as fi recunoscator celor care m-ati putea ajuta cu detalii despre aceste lansete.

mircead
Veteran

Re: recomandare century ng+ sau shimano TX-9 Intensity

Mesaj de mircead »

NG+, model 2012, sunt lansete de generatie mai veche asa ca sunt ceva mai grele decat lansetele moderne care au in componenta carbonului nanofibre, insa datorita tehnologiei de autoclava imbunatatita( in autoclava se baga toate lansetele) si mai ales sistemului de ATT - anti twist technology, lansetele Century reusesc performante in timp superioare celorlalte lansete. Insa avantajul inelelor mai mici este mult diminuat de greutatea mare a blankului si a mandrinei de tip SB20 si trebuie sa sti ca lanseta nu este conceputa pentru distante extreme, intra in categoria allrounder.
NG all black model 2015 sunt lanste mai usoare si super performante sunt tot in gama allrounder insa le poti utiliza pentru lansari la distante mari, nu insa extreme.
Modelul 2012 il am inca in dotare si imi face mare placere sa pescuiesc ocazional cu el, modelul 2015 l-am incercat doar "la rece"intr-un magazin drag mie :wink: .
Despre Shimano nu stiu absolut nimic.
Cele bune!
Nu sunt un pescar grozav , dar ma simt grozav pe balta !

gabi1
Veteran

Mesaj de gabi1 »

yandy scrie:Îmi poate recomanda cineva ce sa aleg dintre aceste lansete?
Pescuiesc de placere, iar în concursuri de maxim 2-3 ori pe sezon. M-am oprit la aceste modele întrucât nu doresc lansete configurate cu inel de plecare 50.
V-as fi recunoscator celor care m-ati putea ajuta cu detalii despre aceste lansete.
Înainte de toate ar trebui să te "spovedeşti" puţin:
Ce lansete deţii, ce-ţi doreşti de la noile achiziţii.
"Azi oamenii cunosc preţul fiecărui obiect si valoarea nici unuia."
"Nu refuza ajutorul imbecililor; pentru a rămâne sus iți trebuie unanimitate". :-)

Alex_Sebastian

Mesaj de Alex_Sebastian »

am lansat cu TX9 de cateva ori si pot sa-ti spun ca nu e cu nimic mai buna ca si TX5 care pentru distanta o consider cea mai buna dintre lansetele shimano, mai ales prin faptul ca se incarca foarte usor si o pot incarca mai bine si pescarii care nu au o tehnica extraordinara.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”