Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Nu-i chiar asa usor sa tii evidenta capturilor record. Ma gandesc ca pe partea de capturi in concursuri mai exista ceva inregistrari scrise, basca, recordurile de aici sunt "omologate", cantarirea fiind facuta corect (cantar ok, tara facuta, martor la cantar). In schimb, capturile record prinse la liber, in partidele de placere, sunt greu de "arhivat". Eu am vazut prin 2002 o poza cu un crap comun de 34 kg prins pe Dunare, insa e aproape imposibil de stabilit daca e un record sau nu.Albert scrie:Daca nici voi, care dati ora exacta in pescuit de țâșpe ani, nu stiti.....
29.45 kg- Dan Mitrănescu, Florin Mirea şi Adrian Vişan.Dan Mateianu scrie:Care este recordul romanesc la crap comun?
Crapii de peste 30 kg ( a mai fost unul de 34 kg ) au fost prinsi inaintea cupelor mondiale de pe Sarulesti.viorel doloc scrie:Dacă este vorba de cel mai mare crap prins în competițiile din România, cred că acesta este...
"Cupa Mondială la pescuit de crap" - Sărulești, în 1998
Christian Baldemeyer... 37,27 kg,
In care concurs ?Bogdan Timis scrie:S-au luat pe la Moara Vlasiei peste 30 de kilograme, chiar in concurs.
Detine Moara Vlasiei 2 recordul Romaniei?