Senzori Delkim

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Moose_master
Puncte: 0

Senzori Delkim

Mesaj de Moose_master »

Vreau sa-mi cumpar un set de 3 senzori Delkim TX version.

Stie cineva de ce sunt atat de scumpi si daca tot sunt scumpi daca merita scumpeala ?
Ce stiu ei sa faca atat de deosebit fara de altii (scumpi) ? Nu ma trimiteti sa citesc specificatii tehnice de pe diverse site-uri ca le-am citit pe toate si tot nelamurit am ramas.

Stima

Moose

P.S. Ii vreau pe aia intrucat ma gandesc ca scump=foarte bun (nu intotdeauna insa hai sa zicem ca acum afirmatia este valabila). De asemenea sunt megaloman si cand cumpar, cumpar "the best of the best", insa stau si ma gandesc daca chiar merita.
APCR Canadian Branch

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

senzori de superclasa in engliterra, insemna delkim, steve neville, solar....
acum functie de marca sau model fiecare din ele exceleaza la cate o functie sau mai multe......
solar ---modelul de top v10i cu receptor...comunicarea dintre senzor si receptor se face codat folosind sim card ca si la telefonul mobil! tot acesti senzori sunt cei mai water proof din cati am vazut pe piata ...de fapt daca ii arunci in apa, plutesc si functioneaza fara nici o problema... sunt cei mai scumpi senzori pe piata, nu foarte multi isi permit, deci nu foarte populari

delkim-----astia nu au role, simplu sunt inregistrate vibratiile firului! ultimul model txi plus, au si antifurt, cred ca si cea mai tare chestie scoasa la o alarma..... delkim este cel mai folosit senzor.

neville... simplu si eficient. constructie inox, super fiabili, nu foarte scumpi. foarte bine cotati de catre cunoscatori!

acum raspunsul la intrebarea ta nu shtiu cine ti-l poate da?? de sunt asha scumpi? delkim duce o politica dictatoriala as putea spune .....toate magazinele de pescuit din anglia vor vinde produsele delkim cu acelasi pret! ciudat nu? oricum un lucru e sigur, in cazul delkim. dai un ban , da stai in fata! :D
tu ope care ii vrei? txi?

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Florin,

interesante specificatii. in continuare raman pentru delkim (nu stiu de ce, dar astia mi se par cei mai cei). cat despre pret am indoieli. am gasit aceiasi senzori Delkim cu preturi diferite pe diferite site-uri. la Leslie's of Luton sunt preturile cele mai aberante (la acesti senzori ma refer).

multumesc pentru raspuns.

stima

Moose
APCR Canadian Branch

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Niki,
iti impartasesc parerea 100% ! Delkim sunt cei mai tari. Noi avem Delkim TXI de aproape 2 ani si se comporta impecabil .Nu am avut nici o problema cu ei si gandeste-te ca noi stam pe balta cam jumatate de sezon, plus ca am prins si ceva peste in acest timp ! :D Adica i-am folosit intens.
Iti recomand cu mana pe inima sa-ti iei acest tip de avertizori !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cezar Bibu

Mesaj de Cezar Bibu »

@moose,
chiar daca n-am prins atita peste cit titrata echipa de mai sus, ti-as cam da acelasi sfat.. :D Eu am varianta mai veche de Delkim, dar nu-i problema.
Ar mai fi o varianta buna dpdv al calitatii : RX urile de la Fox. Pretul, la fel, scump.Asta e...

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Bun asa baieti,

Inseamna ca nu sunt chiar asa de megaloman.
Cezar, Fox in nici un caz. Din cate am inteles tu tot Delkim folosesti.

Delkim va fi tata !

Sa iau si emitatorul si receiver-ul ? Voi le aveti ?

Stima

Moose

P.S. Vladut, eu vreau sa iau tot setul, adica senzorii (nu voi, desi as vrea io) transmiter-ul, reciever-ul, plus "nitelite" adica alea care lumineaza noaptea. Stiu ca va costa , dar nu ma intereseaza. Am intrebat ca sa stiu daca chiar merita investitia.
APCR Canadian Branch

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Niki,
la cum te stiu eu ,tie nu-ti trebuie statia(receverul) ptr ca tu n-o sa dormi niciodata cat timp ai scula in apa ! :lol: Stiu ca nimic nu te prinde nepregatit, asa ca ia-ti doar un senzor txi.
Numai bine.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Vladut,

Aici cam ai dreptate. Cand sunt pe felioasa nu adorm nici daca imi dai Dormital. Cat despre scula, o mai bag la umezeala din cand in cand, ca doar "e normal la varsta mea".

O sa-mi iau un singur TX si daca orgasmul va fi pe masura asteptarilor am sa mai iau inca doi, desi sti si tu ca aici nu poti baga la apa decat o "scula".

Stima

Moose
APCR Canadian Branch

Vizitator

Mesaj de Vizitator »

moose
nu cred pana nu vad....la delkim pretul e batut in cuie! :lol: da mi exemple...cred ca te uitai la modele diferite....standard,plus, txi, txi plus.....aici poate apare confuzia
daca nu te m as uita la bani ash lua direct 4 txi plus cu receptorul cu vibratii si sanatate! da cum neam de evreu sunt ......ma mai kc pa mine vreo juma de an si tot pe alea ce le vreau le iaul.. :lol: :lol: sfatul meu, alea care iti plac, ia-le direct...nu cumpara de 2 ori!

Moose_master

Mesaj de Moose_master »

Revin in acest topic mai vechi.
Mi-au sosit Delkim-urile si le-am testat pe indelete. Sunt adevaraciuni si le recomand oricui are bani suficienti. Costa la greu , insa isi merita fiecare penny. Pe vant puternic ii ajustezi si nu scot nici un sunet decat cand ai peste in carlig. Poa' sa-i ploua fara probleme, usor de reglat, lumina ledurilor o vezi si pe cel mai puternic soare, (noaptea nu mai intra in discutie), ce sa mai vorbesc ca sunt exact ce mi-am dorit.

Am totusi o intrebare : hangerul Delkim este un pic ciudat si anume : cele doua brate flexibile printre care trec firul sunt metalice si opun destul de bine la trecerea firului printre ele. Cand am prezenta, si ridic brusc lanseta, datorita fortei celor doua brate, firul trage destul de tare de hanger si normal de piciorul care intra in senzor. Firul hangerului este un fir conducator de electricitate si nicidecum un lant sau o sarma moarta. Personal cred ca am sa stric mufa senzorului curand sau am sa rup cablul electruc al hangerului dupa ceva vreme.

Cei care folositi Delkim cum procedati ?

Personal eu nu folosesc decat foarte rar hangere sau swingere. Nu am nevoie absolut de loc si deci nu are sens sa ma mai complic, insa la o asa minunatie de senzor mi se pare mai mult decat suspect sa foloseasca firul de contact intre senzor si hanger pe post de brat de forta.

Moose
APCR Canadian Branch

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”