Numa bune de luat pe balta

Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere scule de pescuit second hand. Bisnita interzisa!

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, gor965

Scrie răspuns
suport_PNI
Mesaje: 4
Membru din: Joi Aug 29, 2019 13:04

Numa bune de luat pe balta

Mesaj de suport_PNI »

Sistem solar fotovoltaic PNI GreenHouse H01 30W cu acumulator 12V/7Ah, USB/Radio/MP3, 2 becuri LED
Imagine
Sistemul solar poate fi utilizat in camping, in rulota, la pescuit, dispune de incarcare USB sau 12V pentru electronice mici pe perioade de pana la 12 de ore in functie de consumatori. Contine 2 becuri cu LED si are urmatoarele atu-uri: design deosebit, dimensiuni reduse, aplicabil pe perete, acumulator de capacitate mare, sistem de protectie la supratensiune si suprasarcina, stand-by automat, si LED-uri de informare stare incarcare si dispozitiv. In plus unitatea de incarcare are radio FM si MP3 player incorporat, pentru asculta muzica favorita oriunde va aflati.

Imagine
Economie de energie 80%

Cu o putere de 10W, panoul solar poate incarca acumulatorul unitatii centrale in aproximativ 7 ore de soare puternic si are o durata de viata de aproximativ 25 ani.

Sistem solar fotovoltaic PNI GreenHouse H200, acumulator Litiu 3 becuri, iesire USB/12V/230V/200W,portabil, panou solar
Imagine
Sistem solar fotovoltaic PNI GreenHouse H200 cu acumulator Litiu-Ion, 3 becuri, numeroase iesire de alimentare USB/12V/230V/200W si panou solar portabil face din acest produs sa fie unul complet. Poate fi utilizat in camping, in rulota, sau in orice aplicatie mobila pentru iluminat si incarcare/alimentare pentru electronice mici pe perioade scurte de timp in functie de consumatori.


Lanterna frontala PNI Adventure F75 cu led 6W, 600 lm, din aluminiu, cu acumulator si incarcator magnetic cu USB


Imagine

Usoara si confortabila

Cu o greutate de numai 63 grame, lanterna de cap PNI Adventure F75 exercita mai putina presiune asupra capului. Banda elastica si reglabila permite fixarea lanternei in modul cel mai confortabil. Puteti regla rapid circumferinta benzii, astfel incat sa o adaptati fie ca o purtati vara peste o palarie sau iarna peste o caciula groasa atunci cand mergeti la pescuit si ramaneti peste nopate.
Imagine
Lanterna frontala de cap PNI Adventure F75 este potrivita atat pentru adulti cat si pentru copii. Poate fi folosita cand citesti pe timp de noapte, mergi cu cainele la plimbare, pentru pescuit, vanatoare, jogging, ciclism, camping, drumetii, speologie sau chiar pentru reparatii urgente pe timp de noapte.
Imagine

Lanterna PNI Adventure F30 din aluminiu cu led 30w incarcator si 2 acumulatori, 8000mAh inclusi, 3000 lumeni, 520m, IP65

Lanterna tactica, 3 faze, comutator cu fir inclus

Lanterna tactica PNI Adventure F30 vine cu un comutator pe coada nou dezvoltat; simplu apasati butonul pentru a trece intr-unul din cele 3 moduri, nivelele mare-mediu-off, stroboscop si dim (scaderea intensitatii luminoase). Lanterna este echipata cu un led Cree XHP70 de 30W, cu un circuit de randament ridicat. Kit-ul include doi acumulatori Li-Ion 26650 de 4000mAh ce ofera o autonomie extinsa de pana la 1.8 ore, un incarcator dual pentru birou si un comutator suplimentar cu fir pentru controlul de la distanta a lanternei.

Imagine

PNI Adventure F30 este o lanterna LED de dimensiuni medii realizata din aliaj de aluminiu special creata pentru acei utilizatori care au nevoie de o lanterna puternica cu performante mari in domeniul militar, politie, vanatoare, cautare. Lanterna are o lumina foarte puternica, lumineaza la o distanta foarte mare, are un fascicul ideal, si un punct la distanta perfect. Intensitatea maxima a lanternei este de 3000 lumeni, iar distanta maxima de iluminare este de 520 m.
Lanterna LED reincarcabila PNI Adventure F30, de mare putere este extrem de versatila. Aceasta lanterna putand fi folosita atat in activitati profesionale (aeroport, fabrici, santiere navale, service auto etc), activitati tactice profesionale (paza si protectie, politie, armata, salvare, smurd, salvamont etc) cat si in activitati casnice si outdoor (natura, camping, drumetii, cort, casa, masina etc).

Utilizand comutatorul cu care vine la pachet, PNI Adventure F30 poate fi folosita la fel ca o lanterna frontala sau lanterna de cap atunci cand cconditiile o impun.
Imagine

Regland intensitatea luminoasa, PNI Adventure F30 poate fi montata si ca lanterna de bicicleta, pe un suport adecvat dimensiunilor acestea, fara deranja persoanele din sens opus .

----------------------------------------------------------------
Pentru membrii forumului ce au vechime pe crapmania mai are de 1 an, activitate pe topicurile dedicate acestei game de produse si nu numai, si cu experienta in domeniu avem oferta de achizitie cu 50% reducere pentru testare si postare review pe acest forum/topic, si cu posibilitatea returnarii produsului, si a contravalorii, daca nu sunt multumiti de produs.
Sunt convins ca sunt oameni care iubesc acest domeniu si sunt curiosi sa il testeze, si de ce nu daca le place sa il pastreze cu un real avantaj/discount de 50% fata de pretul de pe site-ul producatorului
Orice membru vechi sau nou de pe acest forum poate folosi codul de reducere PNI10 pe site-ul www.pni.ro si primeste automat 10% discount la orice comanda la orice produs.
Va astept cu cereri pe PM, dupa care sa construim impreuna un topic documentat care sa ajute atat vechii cat si noii utilizatori.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Marele Bazar”