Festival de pescuit recreativ - Lesopark Lipnik, Nikolovo 21-22 septembrie 2019

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
andreea.dascalu
Mesaje: 4
Membru din: Mar Aug 13, 2019 10:27

Festival de pescuit recreativ - Lesopark Lipnik, Nikolovo 21-22 septembrie 2019

Mesaj de andreea.dascalu »

Proiectul “Pescuit recreativ de-a lungul Dunării - Itinerarii piscicole danubiene”, este cofinanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul programului Interreg V-A Romania-Bulgaria, fiind implementat de catre Asociatia pentru Dezvoltare Durabila Slatina, in parteneriat cu Fundaţia Idein Dezvoltare din Ruse, Bulgaria, in calitate de Lider de parteneriat. Evenimentul este organizat de ADDS in cadrul proiectului „AA Danube - Pescuit recreativ de-a lungul Dunării: Itinerarii piscicole danubiene”, cod proiect ROBG 348.
Prima editie a Festivalului de Pescuit Recreativ din Bulgaria se va desfășura pe o perioadă de două zile, Sâmbătă-Duminică, 21-22 septembrie 2019, începând cu ora 8.00, la Lesopark Lipnik – Localitatea Nikolovo.
Festivalul va reuni activități de pescuit de agrement și recreere în natură pentru întreaga familie, concursuri de pescuit pentru femei, copii dar și bărbați, artizanat și meșteșuguri, manifestări etnografice și folclorice, dar și experiențe culinare. Activitățile recreative în aer liber (pescuit recreativ sportiv pentru participanți, degustare produse culinare, vizitare expozanți, asigurare ambient festivalier – muzica /manifestari artistice, încurajarea de activități sportive în aer liber pentru adulți și copii) se vor desfășura în cele două zile de festival.
In cadrul evenimentului vă vom informa și despre aplicația pentru telefonul mobil, care vă va ajuta să alegeți cu uşurință cele mai bune locuri de pescuit de-a lungul județelor riverane Dunării.
Mai multe detalii despre programul de desfășurare al Festivalului de Pescuit Recreativ vor fi publicate și pe pagina de Facebook “AADanube”, si se pot obține de la FUNDATIA PENTRU DEZVOLTARE IDEIN - E-mail: developement@idein.eu, Telefon:+3659 82 831 183, persoana de contact: Desislava Puhleva, Project Manager.

Proiect “Angling Along the Danube: Danube fishing routes“, № ROBG-348 Asociația pentru Dezvoltare Durabilă Slatina Septembrie 2019

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”