Shimano Ultegra 10000 XSA

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
thomas

Shimano Ultegra 10000 XSA

Mesaj de thomas »

Salutare,

Rog pe cei care folosesc sau au folosit aceste mulinete sa-mi spuna si mie ce trebuie sa fac pentru intretinerea mulinetelor si ma refer aici: cum si in ce fel sa le ung cu vaselina (daca este cazul) de unde sa procur lubrifianti pentru ungere, etc.

PS Stiam ca Cipica foloseste aceste mulinete si il rog pe aceasta cale sa-mi dea cateva sfaturi.

Multumesc,

Thomas

cipica
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Shimano Ultegra 10000 XSA

Mesaj de cipica »

Salutare!
folosesc de mai bine de 3 ani mulinetele astea si deabia anul asta simt nevoia sa le curat si sa le ung dar pentru asta voi apela la cineva care chiar se pricepe... vorbeste cu Coco de la Carpdiscount. el le desface, le curata, le unge si nici nu-i raman piese de schimb dupa ce le pune la loc :wink:

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

cipica scrie:Salutare!
folosesc de mai bine de 3 ani mulinetele astea si deabia anul asta simt nevoia sa le curat si sa le ung dar pentru asta voi apela la cineva care chiar se pricepe... vorbeste cu Coco de la Carpdiscount. el le desface, le curata, le unge si nici nu-i raman piese de schimb dupa ce le pune la loc :wink:
Dar s-ar putea sa-i mai ramana ceva chestii in plus, dar alea se arunca :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

thomas

Mesaj de thomas »

Mersi frumos Cipica.

La mine sunt abia la primul sezon asa ca m-am linistit.

Fire intinse,

Thomas

cipica
Partener Crapmania.ro

Mesaj de cipica »

nu cred ca dupa primul sezon ai de ce sa-ti faci griji. la mine functioneaza inca foarte bine si nu sunt omul care sa aiba grija de mulinete

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”