Campionatul Mondial 2011 - Italia

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Campionatul Mondial 2011 - Italia

Mesaj de gabisandu »

La ultima sedinta tehnica presedintele FIPS a anuntat ca anul viitor CM se va desfasura in perioada 28 august - 4 septembrie. Trebuie ca organizarea CN de anul viitor sa tina cont si de acest fapt.

Val
Pescar de competitie

Re: Campionatul Mondial 2011 - Italia

Mesaj de Val »

daca e la la fel ca anul asta .... mai bine nu stim unde se organizeaza ... :P :P :P nu de alta dar daca am stiut , ce s-a intimplat si cum ne-am adaptat ????? Am citit ceva despre un zig rig pe care niste particulari englezi ti le-au aratat pe balta ..... , le-ai luat de bune - Cezar Bibu a incercat sa-ti sugereze ceva serios , ...dar ai pus un pic mina pe carte sa vezi ce iti mai trebuie sa aplici metoda aia corect si aplicat la Anglia ???? Samd - samd .... pacat de sansa ta .. Sincer nu prea aveai sanse cu astfel de atitudine .
Pesemne ca vechea regula - facem pat de nada si pescuim peste el ...e baza . Cioplite , pop-up , scobitoare , samd , samd ........................ Imi pare rau ca scriu aiurea , dar chiar nu vad o atitudine de coordonator de lot , asa cum ai fost tu . Iti era frica de treninguri ..... si ai uitat pentru ce v-ati dus acolo ....

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Africanii de pe sectorul A au prins 90% dintre pesti la zig si au castigat la pas CM-ul la individual. Noi oricum am pescuit asa cum am prins in antrenamente. Iar daca pe sectorul A am luat un loc 3 te asigur ca strategia nu a fost gresita, ci locurile pe celelalte sectoare. Din 38 de echipe pe sectorul b si c 22 nu au prins nici-un peste.
Ultima oară modificat Mar Oct 12, 2010 17:41 de către gabisandu, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

gabisandu scrie:Africanii de pe sectorul A au prins 90% dintre pesti la zig si au castigat la pas CM-ul la individual.
Daca nu scrii la misto - e cu atit mai pacat ... O minima lectura si o minima investitie putea rezolva aceast problema ... Plus chod rig si alte cacaturi de astea naturale pe care astia din Anglia le folosesc si pun niste poze cu balauri prin toate revistele lor .... Adica ii prind pe aia buni de carne ....si care trag greu la clasament ..
Ultima oară modificat Mar Oct 12, 2010 17:44 de către Val, modificat 1 dată în total.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Nu-mi permit sa fac misto acum. Africanii au venit dupa WCC direct in Anglia si au stat pe balta pana la inceperea CM. Au avut in staff-ul lor pe vicecampioni nationali ai Angliei pe care i-au platit sa-i invete pescuit pe baltile lor. Au avut un staff de 20 de persoane care au strans informatii in timpul CM. Au un manageriat foarte bun si resurse financiare nelimitate. Nu-i cazul nostru.

P.S. - Iti inchipui ca nu am testat nenorocitul de zig? Ca nu am avut prieteni englezi care ne-au ajutat. De ce crezi ca am apelat la Bait&Feed? Nici englezii la ei acasa nu a au reusit. A contat mult pre mult locurile.
Ultima oară modificat Mar Oct 12, 2010 17:47 de către gabisandu, modificat 1 dată în total.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Da Gabitza , dar vorbim de locul 1 si TRIPLI campionii mondiali ... Dar Grecia ??? Pe ce Doamne iarta-ma de garle au stat atenienii si spartanii ca sa gasesca "zig-ul" din Anglia ???? De aceea le spun prietenilor mei greci ( nu e cazul la cine va ganditi voi ... am si alti MULTI alti prieteni pe acolo , care nu sunt pescari ) ... Jos palaria !
Si pina la urma sa stii ca simteam ca nu ne vom adapta acolo ... la noi joaca e pe forta si nu pe finete ... cine nu doarme , cine se lupta in namol pina la gat , cine baga 20 kg de nada in 10 minute in garla , cine da mai departe , samd - usor - usor devenim olimpici la modul serios , dar ne indepartam de esenta pescuitului si de ce vrea pestele pina la urma . Uneori ne merge .
Dar de aceea Nitzu are rezultate mai mereu , chiar daca simbata nu pescuieste , nu arunca sute de metri , da cu libelule , samd ,samd ... Cred ca el intelege ce vrea crapul , Stapinul nostru , si se adapteaza .... mereu .
Ultima oară modificat Mar Oct 12, 2010 17:54 de către Val, modificat 1 dată în total.

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Val scrie:Da Gabitza , dar vorbim de locul 1 si campionii mondiali ... Dar Grecia ??? Pe ce Doamne iarta-ma de garle au stat atenienii si spartanii ca sa gasesca "zig-ul" din Anglia ???? De aceea le spun prietenilor mei greci ( nu e cazul la cine va ganditi voi ... am si alti MULTI alti prieteni pe acolo , care nu sunt pescari ) ... Jos palaria !
Dar Spania. Ei au avut sansa ca pestii prinsi de ei sa fie pe toate sectoarele. Doar 4 tari au punctat pe toate sectoarele. In concluzie noi atat am putut si am stiut. Imi asum rezultatul si cum am mai spus-o si pe alt topic vina imi apartine in totalitate pentru acest rezultat.

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Nu e cazul sa iei tot pe spuza ta ..... Daca mergeai pe strategie de zig rig si pe nada putina, samd , samd si ieseai tot pe acelasi loc - te ardeau si te jupuiau de viu in Piata Universitatii .....!!! Cred ca ideea este sa schimbati ceva in modul de interpretare al selectiilor , sa creati un fundament financiar independent de patronii de balti , sa existe un grup de consilieri independenti cu vaste si diverse experiente pe garle , niste abonamente la reviste de specialitate facute de APCR , samd . Se pot imbunatati multe , daca exista minti deschise ...si slava Domnului tu esti un baiat destept si cred ca intelegi ce vreau sa-ti spun .

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

gabisandu scrie:La ultima sedinta tehnica presedintele FIPS a anuntat ca anul viitor CM se va desfasura in perioada 28 august - 4 septembrie. Trebuie ca organizarea CN de anul viitor sa tina cont si de acest fapt.
Poate in 2011 o sa-i bata careva pe africani ...ptr. ca daca se mentin datele de concurs ptr. CM (28.VIII-4.IX) si WCC (4.IX-10.IX) ,se zvoneste ca Africa de Sud vine cu echipa a doua in Italia :!: :D
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Sau nu...Africanii isi asigura din primele 2 zile locu' intai si apoi se duc linistiti la madine :lol:
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”