Moderator: gor965
Daca nu scrii la misto - e cu atit mai pacat ... O minima lectura si o minima investitie putea rezolva aceast problema ... Plus chod rig si alte cacaturi de astea naturale pe care astia din Anglia le folosesc si pun niste poze cu balauri prin toate revistele lor .... Adica ii prind pe aia buni de carne ....si care trag greu la clasament ..gabisandu scrie:Africanii de pe sectorul A au prins 90% dintre pesti la zig si au castigat la pas CM-ul la individual.
Dar Spania. Ei au avut sansa ca pestii prinsi de ei sa fie pe toate sectoarele. Doar 4 tari au punctat pe toate sectoarele. In concluzie noi atat am putut si am stiut. Imi asum rezultatul si cum am mai spus-o si pe alt topic vina imi apartine in totalitate pentru acest rezultat.Val scrie:Da Gabitza , dar vorbim de locul 1 si campionii mondiali ... Dar Grecia ??? Pe ce Doamne iarta-ma de garle au stat atenienii si spartanii ca sa gasesca "zig-ul" din Anglia ???? De aceea le spun prietenilor mei greci ( nu e cazul la cine va ganditi voi ... am si alti MULTI alti prieteni pe acolo , care nu sunt pescari ) ... Jos palaria !
Poate in 2011 o sa-i bata careva pe africani ...ptr. ca daca se mentin datele de concurs ptr. CM (28.VIII-4.IX) si WCC (4.IX-10.IX) ,se zvoneste ca Africa de Sud vine cu echipa a doua in Italiagabisandu scrie:La ultima sedinta tehnica presedintele FIPS a anuntat ca anul viitor CM se va desfasura in perioada 28 august - 4 septembrie. Trebuie ca organizarea CN de anul viitor sa tina cont si de acest fapt.