Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
NU este singura zona din tara in care se braconeaza la nivel industrial, eu sunt din Bacau si avem aceiasi problema pe Siret. Cat timp apele romane au fost pazite cu Jandarmeria lucrurile incepeau sa se indrepte, dar aceasta paza nu a fost pe placul unora si iau scos. NU prea vad ce se poate face, pana vine politia ei isi iau sculele si pleaca.mihai iulian scrie:Am inceput ca fiecare pescuitul cu cateva lansete cumparate de pe piata,nu mare lucru,am inceput sa prind peste pe Olt,nu ceva mare,mai tarziu am cumparat cateva scule performante,dar nu am prins nimic in ele.Pescuiesc pe Olt,nu sunt un pescar sa zicem profesionist,dar imi place sa ma relaxez la un pescuit.Cred ca o parte dintre d-vs merge si la Olt.Daca ati fost la Olt va place cum se prinde peste cu plase,nu mai conteaza ca este in prohibitie sau in sezon,vin si pun plasele chiar si acolo unde pescuiesti,nu ai cum sa te certi cu ei,mi-as dori ca cineva sa vina sa se documenteze la fata locului,este mare pacat.Nu are nimeni o solutie!