avertizare tepari pe net

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
titus pantea

avertizare tepari pe net

Mesaj de titus pantea »

am vazut ca ati patit=o si aici , utilizatorul shadowfish este un excroc care vinde marfa furata, este si el implicat.
pentru ancheta politiei iata si detalile lui : robert mocanu/ arad.

interesant ar fi sa aflam detalii si pareri si despre cel care vinde cu userul alin f.

alin_f
Puncte: 0

Re: avertizare tepari pe net

Mesaj de alin_f »

Oricand si la orice ora. Daca La cineva îi trebuie Nr. Meu sa läse un mp si putem vorbi. Locuiesc in viena de copil mic si sunt un simplu pescar amator de crap.

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Despre userul shadowfish mi-am dat seama in proportie de 90% de aseara cu ce se ocupa. E posibil ca cine lua marfa de la el chiar sa o primeasca, insa mai grav este cum o achizitioneaza el.
Un alt copil care stie cum "sa se joace" cu carduri si probabil are impresia ca este si vreun mare hacker. Problema grava este ca e atat de prostanac incat isi face chei singur. :)
Daniel Ciuchendea

mihaiberes

Mesaj de mihaiberes »

Despre Alin_f nu pot spune nimic de rau.Dupa o perioada de tatonare si negociere am cumparat 3 mulinete aerotechnium 12000 XTA
care se prezentau exact cum le-a descris.Nu am platit nimic inainte ci doar dupa ce am vazut mulinetele.Pt a mai reduce din costurile de transport au fost trimise cu o cunostinta ce lucra pe TIR la care m-am deplasat dupa ce au ajuns in tara.Rezulta ca am avut posibilitatea de a renunta la ele chiar pina in ultimul moment ceea ce nu am facut pt ca erau niste bijuterii.Ca si vanzator il recomand cu incredere, cat despre cum le procura nu imi permit sa speculez.Nu cred ca sunt furate si nici achizitionate 'pe naspa' pentru ca nici un magazin online nu le mai are nici macar in oferta daramite pe stoc.Cred ca se mai gasesc doar pe la anumite magazine mici cate o bucata sau doua ramase pe stoc din vremuri imemoriale.Mai multe nu stiu si concluziile le puteti trage voi.
Cat despre calalalt vanzator incepind de la preturile cerute ar trebui sa fie ceva suspect.Nici producatorul nu poate face asemenea discounturi.Asta stiu pt ca am achizitionat impreuna cu niste prieteni 11 buc Harrison torix si nu ne-a facut discount decat transportul gratuit iar pretul pe buc a fost 271 lire deci cam 14 mil.Si plata s-a facut in avans iar dupa marfa am asteptat cam 6 saptamani.
Multi indivizi din societatea moderna sunt ca barcagiii: trag la vasle dar stau cu spatele la viitor. (Henry Coanda)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”