Moderator: gor965
Nu Vali e real ce am scris acolo.......Vali Vesa scrie:Care presedinte Dane? Dej...???
Dan Marinita scrie:Nu Vali e real ce am scris acolo.......Vali Vesa scrie:Care presedinte Dane? Dej...???Orhei a tinut ascuns aceasta
Nu Victoras Orhei este medaliat in anul 2000 cu ordinul ROMANIEI CLASA 1petcuvicto scrie:Dan Marinita scrie:Nu Vali e real ce am scris acolo.......Vali Vesa scrie:Care presedinte Dane? Dej...???Orhei a tinut ascuns aceasta
Are dreptate Dan!!!! Dl Orhei a fost medaliat prin anii 1965 -1966 de catre Ceausescu!!!!!!![]()
senov telici scrie:marinita esti jalnic. acum 3 ani il pupai in popou pe petcu, acum 2 ani pe mateianu, anul trecut pe iuga,anul asta pe bunget, acum pe orhei. ti-e foame rau ?
cauta intai cu google intai sa arunci informatii false, ca te faci mai rau de ras.
FYIsenov telici scrie:Participarea României la război
Campania din est: Pe 22 iunie, 1941, armata germană împreună cu unităţi ale armatei române au început campania din est împotriva Uniunii Sovietice. Armata română a început lupta împotriva forţelor sovietice în dimineaţa zilei de 22 iunie 1941 pe un front cuprins între munţii Bucovinei şi Marea Neagră. La 5 iulie intră în Cernăuţi primele trupe române. La 10 iulie oraşul Soroca este eliberat de către Divizia blindată română care apoi se îndreaptă către localitatea Bălţi pe care o eliberează la 12 iulie. Localitatea Orhei este eliberată în data de 15 iulie de către unităţi din Divizia 5 infanterie română. Pe 16 iulie ca urmare a acţiunilor întreprinse de Corpul 3 român şi Corpul 54 german este eliberat oraşul Chişinău. A doua zi, pe 17 iulie, Cartierul general al Comandamentului frontului germano-român transmite că odată cu victoria pentru cucerirea masivului Corneşti, “cheia strategică a Basarabiei e în mâna noastră” şi că Hotinul, Soroca, Orheiul şi Chişinăul au fost eliberate. Pe 21 iulie, Divizia 10 infanterie trece Dunărea şi eliberează localităţile Ismail, Chilia Nouă, Vîlcov şi continuă să meargă către Cetatea Albă cu scopul eliberării totale a Basarabiei[1].