vand 3 Shimano BBLC ,mulinetele sunt impecabile,au 2 sezoane dar sunt pescuite ocazional partide de 12 ore cat mi a putut permite timpul,pret 1550 nenegociabil
sunt ca si noi dupa cum se vede in poze,dar nu cer 750 pe o buc ,puteam sa cer 1700 ca sa am de unde lasa dar nu mi place sa ma tiganesc,asta e pretu,numai bine
Un pret foarte bun si corect.Unii vreti pomana.......tot o dati cu criza.Este criza si la vanzator, nu numai la cel care cumpara.Cu cat vrei sa se vanda o mulineta de 750 lei?La 3 mulinete mai castigi una fatza de pretul din magazin.Daca nu aveti bani de BBLC, nu va tiganiti......pescuiti cu okuma si altele ca se pot scoate crapi frumosi si cu mulinete de 200 ron.Nici eu nu am bani de BBLC si pot sa ma bucur de pescuit linistit.
Ill_dottore,zi cat ofereai pe 3 mulinete?Sa vedem ce inseamna pentru tine un pret corect pentru aceste mulinete?Un 300-400 ron, era ok?Nu mai cereti pomana, pescuiti cu ce aveti, ca altii pescuiau si cu bete din alun si prindeau mai mult peste ca unii ce au BBLC-uri.Tudi, spor la vanzare.
Ms pt interventie Darius ,sunt multe persoane care vor MERCEDES dar au bani doar de LOGAN si incearca si ei marea cu degetul ,vorba ta si la 300 ron /buc i s ar fi parut prea mult ,poate o donatie era binevenita