vant scule pescuit

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

ciprian

vant scule pescuit

Mesaj de ciprian »

3 centuri focal sistem 3,66 stare foarte buna 900 ron bucata set alarme fox rx 3+1 set albastru noi 1100 ron setul skay pod fox stare buna putin decolorat de la soare 700 ron 3 mulinete simano big stare buna 450 ron bucata cort senzor comandor stare buna 700 ron pat jrs big cocoon stare f buna 400 ron geanta jrs cocoon carial 200 ron compleu pantalon si jacheta simano tribal xt aproape nou 500 ron lanseta spod fox 5 libre pret 250 ron 3 hengeri cu lant nash 100 ron 3 hengeri cu lant bicicleta 120 ron multumesc rog seriozitate detali pe privat

mirugrassu

Re: vant scule pescuit

Mesaj de mirugrassu »

aveti mp!

ciprian

Mesaj de ciprian »

mirugrassu scrie:aveti mp!
da

ciprian

Mesaj de ciprian »

ciprian scrie:
mirugrassu scrie:aveti mp!
da
alarmele sau vandut si spodul

darius123
Puncte: 0

Mesaj de darius123 »

Sper ca din gluma ati scris asa anuntul.Nu cred ca aveti de vanzare centuri, jrs, skay pod,simano,cocoon carial,etc.In anunt rugati seriozitate, dar primul, trebuie sa o oferiti Dumnevoastra.Nu se poate sa postati un anunt intr-o asemenea maniera, fara sa folositi semne de punctuatie si cu zeci de greseli.Din respect pentru cei care citesc acest anunt, puteati sa formulati altcumva anuntul, nu sa stam sa ne gandim ce scule SF aveti de vanzare.Si eu eram interesat de cate ceva, dar nu vroiam sa ma trezesc in colet cu niste centuri.Spor la vanzare...

ciprian

Mesaj de ciprian »

darius123 scrie:Sper ca din gluma ati scris asa anuntul.Nu cred ca aveti de vanzare centuri, jrs, skay pod,simano,cocoon carial,etc.In anunt rugati seriozitate, dar primul, trebuie sa o oferiti Dumnevoastra.Nu se poate sa postati un anunt intr-o asemenea maniera, fara sa folositi semne de punctuatie si cu zeci de greseli.Din respect pentru cei care citesc acest anunt, puteati sa formulati altcumva anuntul, nu sa stam sa ne gandim ce scule SF aveti de vanzare.Si eu eram interesat de cate ceva, dar nu vroiam sa ma trezesc in colet cu niste centuri.Spor la vanzare...
scuzama dar nu am vrut sa le scriu asa leam scris una sub alta si au aparut asa imi cer scuze nu pre stiu cu calculatoru

ciprian

Mesaj de ciprian »

Au mai ramas 3 bucati Centuri focal sistem 3,5lb 3,66m----- 900 ron bucata-------.Skay pod stare buna putin decolorat de la soare--700 ron----- 3 Mulinete simano big--- 1350 ron toate trei------- Cort senzor comandor- 700 ron----- Pat jrs cocoon cu patru picioare stare foarte buna-- 400 ron--- Geanta jrs cocoon carial aproape noua- 200 ron-- Compleu pantalon si jaketa simano tribal xt aproape nou-- 500 ron-- Hengheri tip butoias cu lant nash culoare rosii-- 100 ron

danielcotoz

Mesaj de danielcotoz »

ma intereseaza cortul. imi poti trimite mai multe informatii si ceva fotografii cu el te rog? astept pe mp cat de multe date.

bursucel

Mesaj de bursucel »

ce marime este compleu si ce in ce stare este?
ms!

ciprian

Mesaj de ciprian »

sa vandut si cortul

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”