probleme la c a r p i o

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

lk_ivan
pescar de competitie
Puncte: 0

probleme la c a r p i o

Mesaj de lk_ivan »

aveti grije cei ce comandati online de la c a r p i o eu am luat fir kriston kristonite . am cerut de 31 mm si am primit 36mm.pe cutie scria 31 si in cutie rola de 36mm

Ciuchi

Re: probleme la c a r p i o

Mesaj de Ciuchi »

Salut,
Am cumparat de la ei produse in ultimul an de peste 200 de milioane si totul a fost ok. Intr-adevar am avut si eu de vreo 2 ori greseli in colet (o data in loc de swinger illuminated fox au venit cei simpli si inca o data in loc de un set de vase de la Trakker a venit alt set), insa am vb cu ei la telefon, si-au cerut scuze si s-a rezolvat comanda fara niciun fel de problema. Mai gresesc cei de la depozit am inteles.
Sincer, cred ca ar trebui sa vorbesti cu ei si se rezolva. Eu nu am avut niciodata probleme cu baietii. Nu cred ca se preteaza la asemenea nimicuri :wink:
Daniel Ciuchendea

Mihai_Lavazza

Mesaj de Mihai_Lavazza »

[quote="Ciuchi"]Nu cred ca se preteaza la asemenea nimicuri :wink:[/quote]

Nu se preteaza sigur la asemenea nimicuri...Si nici la altceva. Cine nu munceste nu greseste, insa orice greseala se repara cumva.

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

tot respectul pt cei de la crapmania.ro, am o colaborare perfecta cu ei, eu zic sa-i suni, si sigur vor rezolva aceasta problema.... :wink:
slowly we rot- by Obituary

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

robyvan scrie:tot respectul pt cei de la crapmania.ro, am o colaborare perfecta cu ei, eu zic sa-i suni, si sigur vor rezolva aceasta problema.... :wink:
aha....nu e voie de mentionat numele firmei din prima postare....e vorba de firma aceea din Craiova.....ca.pio :wink:
slowly we rot- by Obituary

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Nici nu conteaza asa mult numele firmei, cred ca doar pt atat nu se merita sa scrii asta pe forum...cel putin pana nu aveai o discutie cu ei...

Dragomir Gabriel

Mesaj de Dragomir Gabriel »

Si eu am avut probleme cu acest magazin din 8 comenzii una singura a fost ok . La ultima comanda a uitat pana si factura sa o puna in colet , sau ma rog au facut-o intentionat ( unpik de evaziunea fiscală :oops: )

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Crezi ca daca cineva vrea sa faca evaziune fiscala nu trimite factura unei persoane fizice?
Factura aia poate fi egala cu zero, inregistrata sau nu.
E bine ca ai facut comanda de 8 ori... eu daca as fi nemultumit o data si nu as rezolva problema cu un magazin , n-as mai comanda de 8 ori ...

Eu unul nu -i cunosc pe baieti, nici nu prea iau de la ei, decat f rar ...dar stiu ce inseamna un magazin ,comenzi si clienti nemultumiti...si apoi reclama negativa.

Dragomir Gabriel

Mesaj de Dragomir Gabriel »

nu stiu daca au facut-o intetionat sau nu asta cu facura , dar cum iti explici ca dupa ce am comandat o saltea de primire brusc pretul a crescut cu 50 Ron ?

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

lk_ivan scrie:aveti grije cei ce comandati online de la c a r p i o eu am luat fir kriston kristonite . am cerut de 31 mm si am primit 36mm.pe cutie scria 31 si in cutie rola de 36mm
Este ok atat magazinul cat si baietii. Acum o saptamana am rupt un Chub in aruncare si in 5 zile lucratoare l-am avut nou, inapoi, conform garantiei si intelegerii initiale. Daca ii sunai sunt sigur ca se rezolva fara probleme.
CS Oltenia Fishing

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”