Ceata...

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

Scrie răspuns
Adrian B
Puncte: 0

Ceata...

Mesaj de Adrian B »

Da, sunt in ceata cu privire la achizitionarea unei mulinete de crap.
Repet,pescuiesc de 10 ani..insa abia acum vreau sa fac trecerea de la "pescuitul la rama..la lanseta" catre pescuitul profesional la crap, in acest sens mi-am cumparat un sert intuition 3.90,3,5lbs..pt care caut o mulineta...stiu ca de regula se cumpara cate 4 bucati la fel, dar eu sunt doar la inceput.
Multumesc celor care ma indruma catre BBRLC, dar nu multumesc...e ca si cum dvs vreti sa va cumparati un logan...iar eu va indrum catre un M5 de la BMW.
Singura mulineta ok este roxan de la jekson(190ron) cu tambur enorm, pacat ca nu are baitruner...in rest? la energofish nimic,la sert sunt la 400ron,la arrow...la fel, 3 mulinete de 1000ron.
Inteleg ca este f important cu baitruner...Probabil ca as da 340ron pt un banax helicon...dar unde gasesc aceasta mulineta, s-o vad si eu cu ochii mei si nu doar in poze.
Banuiesc ca o mulineta gen roxan dar cu baitruner si la 300ron nu exista, nu?
Multumesc ca ma suportati.

Ovidiu Tutomir

Mesaj de Ovidiu Tutomir »

Banax Helicon!
Ai incercat la Senzor?
Ovidiu Tutomir - APCR

Adrian B

Mesaj de Adrian B »

Ce parare aveti despre mulineta Balzer The Rock?Are tambur mare de metal...baitruner, iar pretul este de cca 200ron.
Nu e prea ieftina? am o lanseta de rapitor de la balzer din 96 super...insa sunt suspicios cum o astfel de mulineta la alti producatori e de cateva ori mai scumpa.ea pere ok..dar eu stiu...
Multumesc

Terror-Squad * Alexius

Mesaj de Terror-Squad * Alexius »

mah dar ti-am mai scris odata ca exista jaxon mulineta cu baitruner, si nu sint scumpe maxim 2.400.000 lei. acuma nu stiu de unde le iei tu dar pe comanda de la unguri le iei la mai putin.ti-am aratat si poza Jaxon carp max cx 600 cauta si pe net ca le gasesti si sint cu tambur mare ,baitruner,longcast,6 rurmenti , sint bune eu mi-am luat 3 buc anul asta si sint multumit de ele..

Limax

Mesaj de Limax »

Ti-as recomanda Spro LCS Big Fish 9800 pret aproximativ prin Satu Mare 3.200.000 detasat mai fiabila decat Heliconul.
Iti recomand cu tarie sa nu te orientezi spre Helicoane pentru ca dupa 2 sezoane nu mai sunt bune de nimic si tremura din toate incheieturile.
Nu ne este frica de munca, stim sa ne ferim de ea!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”