Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Despre ce discutam aici ?osc1or scrie:nu concep mulineta fara minim minim 1 tambur de rezervaAllen Besnovich scrie:Nu am gasit, dar nu am epuizat cautarile
Vrei tambur de rezerva pentru ea?
Despre mulineta Caperlan Adonis 7000, acest Bentley al mulinetelor pe care cineva nu o doreste fara roata de rezerva.Allen Besnovich scrie:Despre ce discutam aici ?osc1or scrie:nu concep mulineta fara minim minim 1 tambur de rezervaAllen Besnovich scrie:Nu am gasit, dar nu am epuizat cautarile
Se discuta despre faptul ca desi bbrlc sa vindea fara tamburi de rezerva, acestia se gaseau separat. pe cand la Adonis ...Allen Besnovich scrie:Despre ce discutam aici ?osc1or scrie:nu concep mulineta fara minim minim 1 tambur de rezervaAllen Besnovich scrie:Nu am gasit, dar nu am epuizat cautarile
Cea mai vanduta mulineta Big Pit, si cred ca si cea mai reusita din ultimii 12 ani (ca sa nu zic dintotdeauna), nu venea cu tambur de rezerva. Nu accesoriile fac o mulineta sa fie "buna" sau mai putin buna, sunt alte chestii dupa care ar trebui sa ne uitam...