Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de Bogdan Dragan »

Dan Mitranescu scrie:
andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie:[
... saraci si curati , de smecheri expluatati !
reamintesc pe aceasta cale :D ca sintagma "sarac da cinstit" apartine unui fost predinte al romaniei, cu trei mandate la activ, sub conducerea caruia s-au inregistrat grave fapte de coruptie. opetratiunea matusa tamara sau actiunea caltabosu stau marturie :D
Andrei ,

problema la mine nu o reprezinta furaciunile si caracterul meu,

problema la mine este data de "tuciuri" , "spartura" ,mamaliga sau porumb ... o stie toata lumea !

P.S. Pe "vremea voastra" se jucau table in stand la toate mansele ? :D
Bai Spartura,
Noi am jucat table toate mansele, iti dai seama ce frant esti tu daca nu ai reusit sa bati corect o echipa care joaca table in loc sa pescuiasca...a trebuit sa apelezi la combinatii...rusinica, rusinica :oops: :oops: :oops:

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

Pa ! :D

ispasirinel

Mesaj de ispasirinel »

in spiritul unor discutii civilizate ,si ptr. a onora pe viitor si accesul altor vizitatori(utilizatori)ai acestui forum va fac o intrebare(chiar 3)?chiar nu exista moderatori?pina unde se pot merge cu jignirile?exista vreo limita?

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

ispasirinel scrie:in spiritul unor discutii civilizate ,si ptr. a onora pe viitor si accesul altor vizitatori(utilizatori)ai acestui forum va fac o intrebare(chiar 3)?chiar nu exista moderatori?pina unde se pot merge cu jignirile?exista vreo limita?
Totou e sa nu le bagi in seama. Doare mai mult... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

ispasirinel

Mesaj de ispasirinel »

Vali Vesa scrie:
ispasirinel scrie:in spiritul unor discutii civilizate ,si ptr. a onora pe viitor si accesul altor vizitatori(utilizatori)ai acestui forum va fac o intrebare(chiar 3)?chiar nu exista moderatori?pina unde se pot merge cu jignirile?exista vreo limita?
Totou e sa nu le bagi in seama. Doare mai mult... :lol:
este si asta o optica,dar nu schimba cu nimic viitorul.asta daca se doreste a fi schimbat. :(

Tony

Mesaj de Tony »

este si asta o optica,dar nu schimba cu nimic viitorul.asta daca se doreste a fi schimbat. :([/quote]
Nu te-ai prins aici este ca in liga lui Mitica in fiecare an se pleaca de la momentul zero da se ajunge tot la Colibasi :D

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Florentin, normal ca imi asum si eu la fel ca voi imperfectiunea acestui regulament, dar eu zic mai mult, nimeni nu trebuia sa se foloseasca de imperfectiunea lui, cu atat mai mult cu cat stim care erau lipsurile lui, ele trebuiau umplute cu onestitate si nu cu tot felul de combinatii de club... Sau mai bine spus trebuia sa se foloseasca de imperfectiunea lui ca sa-l imbunatateasca in sensul bun, nu ca o acoperire de regulament.

Florentin nu as vrea sa o ei in personal si nu vreau sa te superi pe mine, eu am reactionat la ceea ce ai spus tu, cum ca orice club ar fi facut la fel iar noi Planet Carp iti spun sigur nu am fi facut-o si atata timp cat voi fi presedinte al clubului nu o va face, iti promit.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Imi cer scuze la Florentin, cu respect, :D vreau sa-l contrazic : nici Senior Crap nu ar fi acceptat asemenea combinatii.....Si asta ptr ca in primul rand nivelul intelectualo-social al membrilor ii impiedica sa faca prostitutie in locul hoby-ului !

PS. Urata si treaba cu platitul taxei unui ''contribuabil din club'' , doar ca sa nu participe Cristi Rudeanu........ :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

fara suparare..asta se vrea sport...cu federatie,cu conducatori...si suntem in romania

asta inseamna ca trebuie sa fie circ,tiganie,interese...s.a.m.d...daca nu ar fii asa am demonstra ca ne indeparatam de origini si ca nu suntem niste romani adevarati!
de fapt pescuitu asta al dreq e un hobby(relaxare,decontare de la cotidian)!!!pacat ca nimeni nu prea isi mai aduce aminte de asta!
SENIOR CRAP CLUB

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Vladut Mateianu scrie:PS. Urata si treaba cu platitul taxei unui ''contribuabil din club'' , doar ca sa nu participe Cristi Rudeanu........ :oops:
Asa s-a hotarat in AG la incepututl CN, ca echipelor ajunse la mansa finala sa le fie platita participarea de catre club. Informatii suplimentare iti poate furniza presedintele clubului DAN MARINITA. :wink:
Pa si din partea mea! :D
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”