Moderator: gor965
Vali Vesa scrie:@Dane,
Nu stiu ce taxa a platit Carp Zone pentru Razvan, dar daca e vorba de echipa Razvan Ulmeanu & Alex Jurebie, taxa pentru etapa Livada a fost platita de clubul Ovidius prin OP.
De Razvan Gheorghe si Vali era vorba la Lates . Nu conteaza cine a platit ,ideea era ca acestia au fost impinsi in joc si ajutati ( mai mult verbal ...) de personaje care acum pozeaza in lebede !Vali Vesa scrie:@Dane,
Nu stiu ce taxa a platit Carp Zone pentru Razvan, dar daca e vorba de echipa Razvan Ulmeanu & Alex Jurebie, taxa pentru etapa Livada a fost platita de clubul Ovidius prin OP.
Nu e bun exemplul Dane - orice masina cat de cat contemporana , are alerta de centura , de te scoate din minti ... Asa ca pina la urma o porti , daca nu vrei sa te ia cu capul .Dan Mitranescu scrie:Pe bune !
Tu porti centura prin Bucuresti ?
Eu unul ,chiar daca as fi constient ca este necesara, ma simt ca un tampit cand o pun ,iar in jur nu o poarta nimeni ...
Bai Spartura,Dan Mitranescu scrie:Andrei ,andrei vladeanu scrie:reamintesc pe aceasta caleDan Mitranescu scrie:[
... saraci si curati , de smecheri expluatati !ca sintagma "sarac da cinstit" apartine unui fost predinte al romaniei, cu trei mandate la activ, sub conducerea caruia s-au inregistrat grave fapte de coruptie. opetratiunea matusa tamara sau actiunea caltabosu stau marturie
problema la mine nu o reprezinta furaciunile si caracterul meu,
problema la mine este data de "tuciuri" , "spartura" ,mamaliga sau porumb ... o stie toata lumea !
P.S. Pe "vremea voastra" se jucau table in stand la toate mansele ?
Totou e sa nu le bagi in seama. Doare mai mult...ispasirinel scrie:in spiritul unor discutii civilizate ,si ptr. a onora pe viitor si accesul altor vizitatori(utilizatori)ai acestui forum va fac o intrebare(chiar 3)?chiar nu exista moderatori?pina unde se pot merge cu jignirile?exista vreo limita?
este si asta o optica,dar nu schimba cu nimic viitorul.asta daca se doreste a fi schimbat.Vali Vesa scrie:Totou e sa nu le bagi in seama. Doare mai mult...ispasirinel scrie:in spiritul unor discutii civilizate ,si ptr. a onora pe viitor si accesul altor vizitatori(utilizatori)ai acestui forum va fac o intrebare(chiar 3)?chiar nu exista moderatori?pina unde se pot merge cu jignirile?exista vreo limita?