Vali Vesa scrie:Sincer ? Nu pot sa mint, sa spun lucruri frumoase. Cred ca procedam la fel. Dar doar cu o echipa din club. Cu George (sau oricare altul din afara) n-as fi intrat in combinatii.Dan Mitranescu scrie: Vali ,
Nu te supara ca te pun primul in aceasta situatie ,dar te rog sa-mi spui daca erau doua echipe de la clubul vostru in situatia in care am fost eu cu Mary cum procedai ?
Si noua ne-au iesit vorbe ca ne-am fi combinat cu Gabi SanduNu e genul nostru, noi (Mariusii) vroiau sa castige balta, dar pur si simplu ni s-a "taiat" pestele de vineri noaptea, pina duminica dimineata. Fara nici un motiv, doar la noi, stanga si dreapta prindeau (Gabi Sandu si noaptea si ziua, Gabi Tomulescu mai mult noaptea). Spune-mi tu de ce? Ca si eu m-am intrebat si inca n-am gasit raspunsul... A, da, eram langa aeroport, dar aia n-au mig-uri...
Valica, fara suparare dar daca ai ajuns sa crezi asa ceva...e de rau. Nu uita ca am fost invatat sa joc corect in acest sport. Pot jura oricand si cei care ma cunosc pot sustine asta ca nu am facut niciodata vreo manevra sau vreo combinatie in vreun concurs.
Te-ai gandit vreodata ca daca baietii tai castigau balta si-l bateau pe Gabi eu eram calificat acum? Cred ca stiai asta. Si acum te intreb din nou: sa presupunem ca posedam asemenea mig-uri (o mare tampenie) si sa presupunem ca eram bagat pe combinatii, dadeam la baietii tai in fata sau la Gabi Sandu, pentru ca aveam acces la amandoi? Te rog sa te gandesti bine inainte sa tragi concluzii pripite. Poate ai fost influentat de catre alte persoane. Si intreaba-l pe Marius ce am tot vorbit mereu cu el la tel.