Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de Bogdan Dragan »

Dan Mitranescu scrie:
Ma rodea aceasta calificare in situatia in care se calificau inaintea mea unii care jucau table mai mult de jumatate din durata manselor , de unii care dormeau cate 10 ore pe noapte sperand ca detin nada minune si cu asta castiga calificarile , sau de unii care cand ploua se ascund in cort cu orele ...

P.S. Cu cat ati terminat calificarile la table ? 75000 la 65000 ? :D ... bai "tabla " ! :D
Astia pe care tocmai i-ai mentionat te ardeau rau de tot daca nu furai bai "Combinatorule" :lol: In stilul asta si tot nu ai reusit sa ne bati corect bai "Furaciune" :lol:

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Dan

Ii raspundeam lui Florentin, a zis ca orice club ar fi procedat la fel, eu am raspuns ca nu, clubul nostru nu ar fi facut-o. Echipa noastra nu a avut parte de niciun ajutor si-a vazut de pescuit, a avut parte doar de vecini de stand care au jucat corect si iti spun ca nu as fi fost de acord sa castig locul meu prin manevre de club.

Tu, Dan Mitranescu esti un bun pescar meriti sa faci parte din echipa nationala, imi pare rau pentru tine ca trebuie sa treci prin asta si sunt convins ca impreuna vom face o figura frumoasa in Franta, dar cu Florentin nu pot fi de acord. Ca presedinti de club trebuie sa dam exemplu de corectitudine si ca membrii cluburilor noastre trebuie sa joace corect in teren si cu forte proprii, nu sa se bazeze pe combinatii de club facute pe la colturi.

La Livada am aruncat un bulgare in afara standului din greseala si imi faceam procese de constiinta, ca acum sa citesc ca noi cei care facem reguli le incalcam primii, chiar daca sunt reguli nescrise ele trebuiesc respectate. Ma repet, nu stiu ce parerea au cei care au concurat fara a fi sub umbrela unui club, care au platit, au muncit si azi afla ca se poate si altfel si ca in carpfishing-ul romanesc asemenea chestii sunt permise doar pentru ca sunt la limita regulamentului si primeaza mai mult ce club merge la mondiale nu echipa care este mai buna.

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

andrei vladeanu scrie:ce idiot e maimutoiul! :D
in 2007, la CM in serbia, l-a batut si tara din stanga si aia din dreapta (cu distanta intre standuri 30 metri).
daca lansa nenorocirile eram campioni mondiali.... :D
tiiii....
Da Andrei, ce idiot am fost...si cand te gandesti ca tu ne-ai invatat sa furam si sa facem combinatii...imi vine sa mor acum :lol:

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie: toate,dar toate , se incadreaza in aceiasi oala.
in rahova or fi oalele mai mari, lumea mai flamanda.
Oala mai mare, mamaliga mai multa! :lol:

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

@gabi sandu

florentin nu poate fi acuzat, dupa parerea mea, decat de ignoranta. saracu, nu prea intelege ce se intampla in jurul lui.
pana mai ieri plimba o camera prin standurile noastre, iar azi vorbeste de presedentii de cluburi, strategii, obiective, loturi nationale. voteaza, hotaraste, decide, face loturi si mxuri de boilies. lumea i se adreseaza cu domnul florentin.

apropo de asta, m-am amuzat pe site-ul domnului florentin chiar azi dimineata. scrie pe acolo un baiat, pentru care, anul trecut parca, se facea o cheta publica sa-si ia scule si nada. amarat. parca a dat nini horn niste sute de euro, lv si nu mai stiu cine. acum, e taticul lor pe infopescar.tv
il roaga lumea sa "dea din casa", face o onoare oricui il insoteste pe mv2, etc :D :D
tot asa si florentin.... :(
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Dan Mitranescu scrie:[
... saraci si curati , de smecheri expluatati !
reamintesc pe aceasta cale :D ca sintagma "sarac da cinstit" apartine unui fost predinte al romaniei, cu trei mandate la activ, sub conducerea caruia s-au inregistrat grave fapte de coruptie. opetratiunea matusa tamara sau actiunea caltabosu stau marturie :D
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
Dan Mitranescu scrie:[
... saraci si curati , de smecheri expluatati !
reamintesc pe aceasta cale :D ca sintagma "sarac da cinstit" apartine unui fost predinte al romaniei, cu trei mandate la activ, sub conducerea caruia s-au inregistrat grave fapte de coruptie. opetratiunea matusa tamara sau actiunea caltabosu stau marturie :D
Andrei ,

problema la mine nu o reprezinta furaciunile si caracterul meu,

problema la mine este data de "tuciuri" , "spartura" ,mamaliga sau porumb ... o stie toata lumea !

P.S. Pe "vremea voastra" se jucau table in stand la toate mansele ? :D

andrei vladeanu
Veteran

dupa ce ai incercat o deviere a discuitiei pe latura ploretara (saracii cinstiti de smekeri exploatati) acum faci acelasi lucru pe cea afaceristica. adica lumea are ceva cu tine. sau chiar cu "voi", ca sa dea mai bine la popor... :D
cine ce sa aiba cu tine pt ca vinzi tuciuri sau malai? nu inteleg....

ps nici tablele nu reprezinta o problema. ci faptul ca pt tine au venit echipe la ultima mansa. nu mai incerca sa-mi raspunzi ca si alte cluburi au facut-o. greseala nu se scuza cu o alta greseala....
The One Team

Dan Mitranescu
Veteran

andrei vladeanu scrie:
ps nici tablele nu reprezinta o problema. ci faptul ca pt tine au venit echipe la ultima mansa. nu mai incerca sa-mi raspunzi ca si alte cluburi au facut-o. greseala nu se scuza cu o alta greseala....
Asa mi-a raspuns si un politist in momentul in care ma amenda pentru centura si eu ii aratam ca toti cei din trafic nu o poarta . :D

Cred ca am magnet la d-astea ! :D

Dan Mitranescu
Veteran

Pe bune !
Tu porti centura prin Bucuresti ?

Eu unul ,chiar daca as fi constient ca este necesara, ma simt ca un tampit cand o pun ,iar in jur nu o poarta nimeni ...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”