Moderator: gor965
Vali ,Vali Vesa scrie:Bogdane, sincer, imi pare rau pentru tine. Dar pe noi nu ne-a interesat ce se intampla pe Sacel, pe noi ne-a interesat sa prindem NOI peste, sa nu stam la "mila" jocului rezultatelor.bogdan D scrie: Vali, vezi ca e mai important ce s-a intamplat la Sacel decat solubilele mele de 50mm
Zi cu mig-urile, ca's curios
Bai Dane,Dan Mitranescu scrie:Bogdane ,
Caracterul nu ne este dat neaparat de cum pescuim ...
Aveam pretentia de la tine ,macar pentru sinceritatea cu care ti-am explicat pescuitul la ten , sa nu ma jignesti ... Puteai sa ma suni si sa-mi spui ce ai pe suflet ... Daca aflai intreaga poveste puteai sa-ti pastrezi un prieten... Asa te-ai apucat sa injuri un club , pe mine personal sa ma jignesti si sa-mi gasesti porecle ...
Educatia de sportiv nu este neaparat cea din teren ...
Tot ce-ti doresc este : la cat mai multi prieteni !
Eu unul cu aceasta poveste am aflat ca am .
"Spartura" vezi ca au fost 3 echipe. Ai uitat de George.Dan Mitranescu scrie:Vali ,Vali Vesa scrie:Bogdane, sincer, imi pare rau pentru tine. Dar pe noi nu ne-a interesat ce se intampla pe Sacel, pe noi ne-a interesat sa prindem NOI peste, sa nu stam la "mila" jocului rezultatelor.bogdan D scrie: Vali, vezi ca e mai important ce s-a intamplat la Sacel decat solubilele mele de 50mm
Zi cu mig-urile, ca's curios
Nu te supara ca te pun primul in aceasta situatie ,dar te rog sa-mi spui daca erau doua echipe de la clubul vostru in situatia in care am fost eu cu Mary cum procedai ?
Cu mig-urile nu este nimic ,decat glume ...sper. La sedinta cand Bogdan sustinea participarea cat mai multor echipe inclusiv cea a lui Razvan a venit vorba si de acesti bulgari care aruncati pe patul vecinilor i-ar elimina . Eu cred sincer ca era decat o "bagare in seama" si ca habar nu are de asa ceva incercand decat sa intimideze cu distrugatoarele lui.
Sincer ? Nu pot sa mint, sa spun lucruri frumoase. Cred ca procedam la fel. Dar doar cu o echipa din club. Cu George (sau oricare altul din afara) n-as fi intrat in combinatii.Dan Mitranescu scrie: Vali ,
Nu te supara ca te pun primul in aceasta situatie ,dar te rog sa-mi spui daca erau doua echipe de la clubul vostru in situatia in care am fost eu cu Mary cum procedai ?
Vladut am sa-ti explic situatia exact cand ne intalnim.Vladut Mateianu scrie:@dan
Dan, din punctul meu de vedere, daca echipele care te-au sustinut ar fi venit din prima cu ganduri de calificare in echipa nationala, poate ca as fi inteles....dar cand au participat echipe care se stia de la inceput ca sunt doar de decor (cotizanti), cu taxele platite de club(sau sponsori), da-mi voie sa NU apreciez gestul.....
Dupa parerea mea, TU nu trebuia sa accepti ajutorul , te-ai fi descurcat si singur bine....Plus ca acum te au la mana !![]()
Si nu uita : in clubul pe care inca il reprezinti, pescarii buni sunt indepartati. Ieri au fost exclusi George si Iulian, azi Maimutoiu si Soare, nu stiu de ce presimt ca maine vei urma tu![]()
Multumesc pentru raspuns.Vali Vesa scrie:Sincer ? Nu pot sa mint, sa spun lucruri frumoase. Cred ca procedam la fel. Dar doar cu o echipa din club. Cu George (sau oricare altul din afara) n-as fi intrat in combinatii.Dan Mitranescu scrie: Vali ,
Si noua ne-au iesit vorbe ca ne-am fi combinat cu Gabi SanduNu e genul nostru, noi (Mariusii) vroiau sa castige balta, dar pur si simplu ni s-a "taiat" pestele de vineri noaptea, pina duminica dimineata. Fara nici un motiv, doar la noi, stanga si dreapta prindeau (Gabi Sandu si noaptea si ziua, Gabi Tomulescu mai mult noaptea). Spune-mi tu de ce? Ca si eu m-am intrebat si inca n-am gasit raspunsul... A, da, eram langa aeroport, dar aia n-au mig-uri...
"Spartura" esti chiar penibil, se vede de la o posta, vad ca nu ai de ce sa te mai legi. Te roade rau calificarea asta obtinuta prin combinatii si furaciuni, nu?Dan Mitranescu scrie:Multumesc pentru raspuns.Vali Vesa scrie:Sincer ? Nu pot sa mint, sa spun lucruri frumoase. Cred ca procedam la fel. Dar doar cu o echipa din club. Cu George (sau oricare altul din afara) n-as fi intrat in combinatii.Dan Mitranescu scrie: Vali ,
Si noua ne-au iesit vorbe ca ne-am fi combinat cu Gabi SanduNu e genul nostru, noi (Mariusii) vroiau sa castige balta, dar pur si simplu ni s-a "taiat" pestele de vineri noaptea, pina duminica dimineata. Fara nici un motiv, doar la noi, stanga si dreapta prindeau (Gabi Sandu si noaptea si ziua, Gabi Tomulescu mai mult noaptea). Spune-mi tu de ce? Ca si eu m-am intrebat si inca n-am gasit raspunsul... A, da, eram langa aeroport, dar aia n-au mig-uri...
Legat de mig-uri ...