Dan Mitranescu scrie: (PS ) Stii atat de sigur ca nici macar nu stii cine a fost pe balta ... Marinita nu a participat !!!
(tot PS ) Esti total pe dinafara : nu a eliberat nimeni pesti fara sa fie cantariti . Cu ocazia asta sa-ti iau informatorul in ... carca !
Echipa George Alexandru are aprecierile mele deoarece sambata cand a vrut sa abandoneze a ramas totusi pe balta la rugamintile mele .
Daca aveai 16 puncte cu care cerseai calificarea nu uita ca Mitranescu a contribuit la 7 dintre ele cand v-a invatat sa dati dupa ten pe Tancabesti ... ca daca nu erati la gara rau de tot si nu mai comentati acum .
De obicei am fler la oameni ,dar acum cred ca m-am inselat rau de tot ...
Despre meritul si calificarea mea ... sa fi tu sanatos ...
Bai Dane las-o dracu de treaba...insisti aiurea, sti prea bine ca s-a eliberat peste ca sa poti urca tu in clasament. Fraza asta iti spune ceva: "Hai ma prinde ca e loc"...poate iti amintesti.
Echipa George Alexandru cauta motiv sa-si ia avertisment, de ce oare? Vrei sa-ti spun eu de ce? Hai ca eti baiat destept si iti dai seama singur

Bai frantura, nu cerseste nimeni calificarea, ideea este ca nu ai obtinut-o corect, asa cum ar fi trebuit. Daca te calificai corect era altceva, asa cred ca te macina ca toata lumea vorbeste depre combinatiile clubului Carp Zone.
Nu uita ca si eu am contribuit la cele 2 puncte pe care le-ai obtinut la Tancabesti...so...tu m-ai ajutat sa obtin 7 puncte eu sa obti 2...care pe care a ajutat mai mult? Aaa...am uitat, n-ai prins nimic cu boiliesurile mele, nu-i asa?

Se pare ca m-am inselat eu in privinta clubului pe care l-am ales.
Despre meritul si calificare ta...te macina, nu?