Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Mitranescu
Veteran
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de Dan Mitranescu »

Bogdane ,
Caracterul nu ne este dat neaparat de cum pescuim ...

Aveam pretentia de la tine ,macar pentru sinceritatea cu care ti-am explicat pescuitul la ten , sa nu ma jignesti ... Puteai sa ma suni si sa-mi spui ce ai pe suflet ... Daca aflai intreaga poveste puteai sa-ti pastrezi un prieten... Asa te-ai apucat sa injuri un club , pe mine personal sa ma jignesti si sa-mi gasesti porecle ...

Educatia de sportiv nu este neaparat cea din teren ...

Tot ce-ti doresc este : la cat mai multi prieteni !

Eu unul cu aceasta poveste am aflat ca am .

Dan Mitranescu
Veteran

Vali Vesa scrie:
bogdan D scrie: Vali, vezi ca e mai important ce s-a intamplat la Sacel decat solubilele mele de 50mm :wink:
Bogdane, sincer, imi pare rau pentru tine. Dar pe noi nu ne-a interesat ce se intampla pe Sacel, pe noi ne-a interesat sa prindem NOI peste, sa nu stam la "mila" jocului rezultatelor.

Zi cu mig-urile, ca's curios :wink:
Vali ,
Nu te supara ca te pun primul in aceasta situatie ,dar te rog sa-mi spui daca erau doua echipe de la clubul vostru in situatia in care am fost eu cu Mary cum procedai ?

Cu mig-urile nu este nimic ,decat glume ...sper. La sedinta cand Bogdan sustinea participarea cat mai multor echipe inclusiv cea a lui Razvan a venit vorba si de acesti bulgari care aruncati pe patul vecinilor i-ar elimina . Eu cred sincer ca era decat o "bagare in seama" si ca habar nu are de asa ceva incercand decat sa intimideze cu distrugatoarele lui.

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Dan Mitranescu scrie:Bogdane ,
Caracterul nu ne este dat neaparat de cum pescuim ...

Aveam pretentia de la tine ,macar pentru sinceritatea cu care ti-am explicat pescuitul la ten , sa nu ma jignesti ... Puteai sa ma suni si sa-mi spui ce ai pe suflet ... Daca aflai intreaga poveste puteai sa-ti pastrezi un prieten... Asa te-ai apucat sa injuri un club , pe mine personal sa ma jignesti si sa-mi gasesti porecle ...

Educatia de sportiv nu este neaparat cea din teren ...

Tot ce-ti doresc este : la cat mai multi prieteni !

Eu unul cu aceasta poveste am aflat ca am .
Bai Dane,
Ce mare smecherie mi-ai explicat tu? Ca se arunca cu porumb si spartura in apa? Hai ma sa fim seriosi. De ce nu spui cum ti-am explicat eu pescuitul crapului pe Tancabesti, in aceiasi dimineata? Sau asta nu se pune? Nu te-am jignit, ti-am spui doar ca nu ai castigat corect.
Pai daca te sunam sa-ti spun la telefon, primeam acelasi raspuns pe care l-am primit de la Florentin cand i-am spus ce s-a intamplat din cauza combinatiilor voastre. Vrei sa sti care este ala : "De ma, voi sunteti numai juma' de echipa CarpZone! plus ca Mary e prieten cu el. Tu n-ai cerut ajutor ai zis ca te descurci singur la Livada"
Inca odata subliniez...nu am injurat clubul, am injurat combinatiile facute de club.
Cea mai importanta educatie e cea din teren, degeaba spui ca-ti pare rau la conferinta de presa dupa ce ti-ai omorat adversarul pe teren.
Stai linistit ca nu duc lipsa de prieteni :wink:

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Dan Mitranescu scrie:
Vali Vesa scrie:
bogdan D scrie: Vali, vezi ca e mai important ce s-a intamplat la Sacel decat solubilele mele de 50mm :wink:
Bogdane, sincer, imi pare rau pentru tine. Dar pe noi nu ne-a interesat ce se intampla pe Sacel, pe noi ne-a interesat sa prindem NOI peste, sa nu stam la "mila" jocului rezultatelor.

Zi cu mig-urile, ca's curios :wink:
Vali ,
Nu te supara ca te pun primul in aceasta situatie ,dar te rog sa-mi spui daca erau doua echipe de la clubul vostru in situatia in care am fost eu cu Mary cum procedai ?

Cu mig-urile nu este nimic ,decat glume ...sper. La sedinta cand Bogdan sustinea participarea cat mai multor echipe inclusiv cea a lui Razvan a venit vorba si de acesti bulgari care aruncati pe patul vecinilor i-ar elimina . Eu cred sincer ca era decat o "bagare in seama" si ca habar nu are de asa ceva incercand decat sa intimideze cu distrugatoarele lui.
"Spartura" vezi ca au fost 3 echipe. Ai uitat de George.
Bai Dane noua nu ne place de tine. Si sti de ce? Pentru ca esti mare mincinos! :lol:
In legatura cu mig-urile intreaba pe George Alexandru sau pe Vali Martoiu sau chiar pe prietenul tau Mary, toti au fost langa mine si stiu unde am dat cu mig-urile, adica la mine in fata :wink:
Daca as avea o reteta cu care sa elimin echipe, tu ai fi primul care ai beneficia de acest tratament pentru combinatiile pe care le-ai facut. O meriti. Si cred ca ma si calificam pt. ca ii eliminam pe toti :lol:

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dan Mitranescu scrie: Vali ,
Sincer ? Nu pot sa mint, sa spun lucruri frumoase. Cred ca procedam la fel. Dar doar cu o echipa din club. Cu George (sau oricare altul din afara) n-as fi intrat in combinatii.

Si noua ne-au iesit vorbe ca ne-am fi combinat cu Gabi Sandu :lol: Nu e genul nostru, noi (Mariusii) vroiau sa castige balta, dar pur si simplu ni s-a "taiat" pestele de vineri noaptea, pina duminica dimineata. Fara nici un motiv, doar la noi, stanga si dreapta prindeau (Gabi Sandu si noaptea si ziua, Gabi Tomulescu mai mult noaptea). Spune-mi tu de ce? Ca si eu m-am intrebat si inca n-am gasit raspunsul... A, da, eram langa aeroport, dar aia n-au mig-uri... :evil:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@dan

Dan, din punctul meu de vedere, daca echipele care te-au sustinut ar fi venit din prima cu ganduri de calificare in echipa nationala, poate ca as fi inteles....dar cand au participat echipe care se stia de la inceput ca sunt doar de decor (cotizanti), cu taxele platite de club(sau sponsori), da-mi voie sa NU apreciez gestul.....
Dupa parerea mea, TU nu trebuia sa accepti ajutorul , te-ai fi descurcat si singur bine....Plus ca acum te au la mana ! :wink:
Si nu uita : in clubul pe care inca il reprezinti, pescarii buni sunt indepartati. Ieri au fost exclusi George si Iulian, azi Maimutoiu si Soare, nu stiu de ce presimt ca maine vei urma tu :!: :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Dan Mitranescu
Veteran

Vladut Mateianu scrie:@dan

Dan, din punctul meu de vedere, daca echipele care te-au sustinut ar fi venit din prima cu ganduri de calificare in echipa nationala, poate ca as fi inteles....dar cand au participat echipe care se stia de la inceput ca sunt doar de decor (cotizanti), cu taxele platite de club(sau sponsori), da-mi voie sa NU apreciez gestul.....
Dupa parerea mea, TU nu trebuia sa accepti ajutorul , te-ai fi descurcat si singur bine....Plus ca acum te au la mana ! :wink:
Si nu uita : in clubul pe care inca il reprezinti, pescarii buni sunt indepartati. Ieri au fost exclusi George si Iulian, azi Maimutoiu si Soare, nu stiu de ce presimt ca maine vei urma tu :!: :D
Vladut am sa-ti explic situatia exact cand ne intalnim.
Au fost implicate mai multe echipe pe care eu le respect , consider ca nu au gresit cu nimic si nu are rost sa le implic in astfel de discutii .

Dan Mitranescu
Veteran

Vali Vesa scrie:
Sincer ? Nu pot sa mint, sa spun lucruri frumoase. Cred ca procedam la fel. Dar doar cu o echipa din club. Cu George (sau oricare altul din afara) n-as fi intrat in combinatii.

Si noua ne-au iesit vorbe ca ne-am fi combinat cu Gabi Sandu :lol: Nu e genul nostru, noi (Mariusii) vroiau sa castige balta, dar pur si simplu ni s-a "taiat" pestele de vineri noaptea, pina duminica dimineata. Fara nici un motiv, doar la noi, stanga si dreapta prindeau (Gabi Sandu si noaptea si ziua, Gabi Tomulescu mai mult noaptea). Spune-mi tu de ce? Ca si eu m-am intrebat si inca n-am gasit raspunsul... A, da, eram langa aeroport, dar aia n-au mig-uri... :evil:
Multumesc pentru raspuns.
Legat de mig-uri ... :D

Doru Ionica

Mesaj de Doru Ionica »

Nu orice fel de MIG-uri :shock: ci din alea care pot "sa scoata din joc orice echipa".Foarte interesant :x
Scoala de pescuit Sovietica-anul 4 de studii-Cursul "Scoaterea din joc" cu MIG -uri :oops:
C.S.OLTENIA FISHING - Craiova

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Dan Mitranescu scrie:
Vali Vesa scrie:

Multumesc pentru raspuns.
Legat de mig-uri ... :D
"Spartura" esti chiar penibil, se vede de la o posta, vad ca nu ai de ce sa te mai legi. Te roade rau calificarea asta obtinuta prin combinatii si furaciuni, nu?

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”