Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Tony
Puncte: 0

Re: Rezultate Etapa Finala TAVP-F&H - CN Pescuit la Crap - Sacel

Mesaj de Tony »

este si asta o optica,dar nu schimba cu nimic viitorul.asta daca se doreste a fi schimbat. :([/quote]
Nu te-ai prins aici este ca in liga lui Mitica in fiecare an se pleaca de la momentul zero da se ajunge tot la Colibasi :D

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Florentin, normal ca imi asum si eu la fel ca voi imperfectiunea acestui regulament, dar eu zic mai mult, nimeni nu trebuia sa se foloseasca de imperfectiunea lui, cu atat mai mult cu cat stim care erau lipsurile lui, ele trebuiau umplute cu onestitate si nu cu tot felul de combinatii de club... Sau mai bine spus trebuia sa se foloseasca de imperfectiunea lui ca sa-l imbunatateasca in sensul bun, nu ca o acoperire de regulament.

Florentin nu as vrea sa o ei in personal si nu vreau sa te superi pe mine, eu am reactionat la ceea ce ai spus tu, cum ca orice club ar fi facut la fel iar noi Planet Carp iti spun sigur nu am fi facut-o si atata timp cat voi fi presedinte al clubului nu o va face, iti promit.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Imi cer scuze la Florentin, cu respect, :D vreau sa-l contrazic : nici Senior Crap nu ar fi acceptat asemenea combinatii.....Si asta ptr ca in primul rand nivelul intelectualo-social al membrilor ii impiedica sa faca prostitutie in locul hoby-ului !

PS. Urata si treaba cu platitul taxei unui ''contribuabil din club'' , doar ca sa nu participe Cristi Rudeanu........ :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

serbtudor

Mesaj de serbtudor »

fara suparare..asta se vrea sport...cu federatie,cu conducatori...si suntem in romania

asta inseamna ca trebuie sa fie circ,tiganie,interese...s.a.m.d...daca nu ar fii asa am demonstra ca ne indeparatam de origini si ca nu suntem niste romani adevarati!
de fapt pescuitu asta al dreq e un hobby(relaxare,decontare de la cotidian)!!!pacat ca nimeni nu prea isi mai aduce aminte de asta!
SENIOR CRAP CLUB

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Vladut Mateianu scrie:PS. Urata si treaba cu platitul taxei unui ''contribuabil din club'' , doar ca sa nu participe Cristi Rudeanu........ :oops:
Asa s-a hotarat in AG la incepututl CN, ca echipelor ajunse la mansa finala sa le fie platita participarea de catre club. Informatii suplimentare iti poate furniza presedintele clubului DAN MARINITA. :wink:
Pa si din partea mea! :D
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

de cateva zile nu am mai avut NET si chiar vroiam sa scriu si eu ceva.

- Am plecat la SACEL pe banii mei (taxa,drum,nada etc) cu gandul sa castig o CUPA ca premiere in bani nu era DAR dupa 24 ore mi-am dat seama ca numai cine castiga locul 1 are sansa la o cupa de locul 2 pe Sacel. Organizatorul dupa ce ca nu a premiat cu nici un ban nici macar nu a facut cupe de locul 1,2,3 pt SACEL ,a facut numai pt 1,2,3 la GENERAL -Sacel-Livada de parca eu ma luptam cu cei de la Livada.In concluzie nu aveam nici o sansa la NIMIC (eram pe locul 2si nu ajungeam la locul 1). Asa ca am lasat-o mai moale sa nu-l incurc pe Mitranescu sau Martoiu(sunt prieten cu amandoi).Daca eram la LIvada binenteles ca-l sustineam pe Maimutoiul . NU am primit sau cerut bani de la Mitranescu sau clubul CARP zone ca sa o las mai moale sa ma depaseasca Mitranescu,am facut-o pt ca mi-e prieten si face parte dintr-un club care eu am cotizatia platita pe 2009 (de la anul ard tot ce prind de la Carp ZONE :lol: ).Habar nu aveam ce se intampla la Livada eu stiam doar cantitatile de la locul 1,2,3 ,nu am vrut sa-i fac rau lui Maimutoiul si habar nu aveam ca el urma dupa Mitranescu. Adevarul ca daca eu pescuiam in continuare tot Mitranescu se califica de pe pozitia 4 ca echipa Mary a inceput sa prinda cand nu am mai pescuit eu (vezi clasamentul)....Nenorocirea era daca pescuia o echipa de la Energi ca el cadea pe 5 :wink: .

-au fost multe prime si braile dar nu erau pt a lasa pe altul in fata ci erau pt a depasi pe altul... :wink: .(vb de mine)
-eu am platit,eu am tras ,eu am facut strategia George a venit doar pt a ma ajuta si nu are nici o treaba cu ce sa intamplat .Eu am decis sa nu mai pescuim si chiar am vrut sa plec acasa cand mi-am dat seama ca nu castigam nici macar o cupa cu locul 2 si mai incurcam si aiurea niste prieteni.Repet daca eram pe Livada ajutam echipa lui Maimutoiul .

-daca se acordau premii de locul 1,2,3 pe SACEL (cupe)fiti sigur ca uitam de prieteniile mele si mergeam pe deviza daca vrei in Franta TREBUIE SA TRECI DE MINE :mrgreen: dar asa nu castigam nimic, DOAR inca 2 dusmani.
-stiti care e culmea culmilor?? ca lotul Carp Zone la ultima escapada au plecat pe banii mei....adica pe banii care trebuia sa-i primesc la sfarsitul anului 2008 ca prima si mi-au dat bot ...din aia au plecat :lol: inclusiv Maimutoiul si coechipierul care nu a platit cotizatia pe 2009 dar pe unii i-au dat afara pe tema asta.....Bravo bravo.......inca o teapa :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

petre iulian scrie:de cateva zile nu am mai avut NET si chiar vroiam sa scriu si eu ceva.

- Am plecat la SACEL pe banii mei (taxa,drum,nada etc) cu gandul sa castig o CUPA ca premiere in bani nu era DAR dupa 24 ore mi-am dat seama ca numai cine castiga locul 1 are sansa la o cupa de locul 2 pe Sacel. Organizatorul dupa ce ca nu a premiat cu nici un ban nici macar nu a facut cupe de locul 1,2,3 pt SACEL ,a facut numai pt 1,2,3 la GENERAL -Sacel-Livada de parca eu ma luptam cu cei de la Livada.In concluzie nu aveam nici o sansa la NIMIC (eram pe locul 2si nu ajungeam la locul 1). Asa ca am lasat-o mai moale sa nu-l incurc pe Mitranescu sau Martoiu(sunt prieten cu amandoi).Daca eram la LIvada binenteles ca-l sustineam pe Maimutoiul . NU am primit sau cerut bani de la Mitranescu sau clubul CARP zone ca sa o las mai moale sa ma depaseasca Mitranescu,am facut-o pt ca mi-e prieten si face parte dintr-un club care eu am cotizatia platita pe 2009 (de la anul ard tot ce prind de la Carp ZONE :lol: ).Habar nu aveam ce se intampla la Livada eu stiam doar cantitatile de la locul 1,2,3 ,nu am vrut sa-i fac rau lui Maimutoiul si habar nu aveam ca el urma dupa Mitranescu. Adevarul ca daca eu pescuiam in continuare tot Mitranescu se califica de pe pozitia 4 ca echipa Mary a inceput sa prinda cand nu am mai pescuit eu (vezi clasamentul)....Nenorocirea era daca pescuia o echipa de la Energi ca el cadea pe 5 :wink: .

-au fost multe prime si braile dar nu erau pt a lasa pe altul in fata ci erau pt a depasi pe altul... :wink: .(vb de mine)
-eu am platit,eu am tras ,eu am facut strategia George a venit doar pt a ma ajuta si nu are nici o treaba cu ce sa intamplat .Eu am decis sa nu mai pescuim si chiar am vrut sa plec acasa cand mi-am dat seama ca nu castigam nici macar o cupa cu locul 2 si mai incurcam si aiurea niste prieteni.Repet daca eram pe Livada ajutam echipa lui Maimutoiul .

-daca se acordau premii de locul 1,2,3 pe SACEL (cupe)fiti sigur ca uitam de prieteniile mele si mergeam pe deviza daca vrei in Franta TREBUIE SA TRECI DE MINE :mrgreen: dar asa nu castigam nimic, DOAR inca 2 dusmani.
-stiti care e culmea culmilor?? ca lotul Carp Zone la ultima escapada au plecat pe banii mei....adica pe banii care trebuia sa-i primesc la sfarsitul anului 2008 ca prima si mi-au dat bot ...din aia au plecat :lol: inclusiv Maimutoiul si coechipierul care nu a platit cotizatia pe 2009 dar pe unii i-au dat afara pe tema asta.....Bravo bravo.......inca o teapa :wink:

Iulian Petre
Iulica iar vorbesti prostii.Ti-am promis eu bani la sfarsitul anului trecut?
Chiar nu vreau sa fac deliciul unora, dar uite iar gresesti cu afirmatiile astea.Nu gandea nimeni ca se va intampla asta.Uite te rog cand ne vedem data viitoare varsa-ti toata ura pe mine si termina odata :lol: .
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Vladut Mateianu scrie:Imi cer scuze la Florentin, cu respect, :D vreau sa-l contrazic : nici Senior Crap nu ar fi acceptat asemenea combinatii.....Si asta ptr ca in primul rand nivelul intelectualo-social al membrilor ii impiedica sa faca prostitutie in locul hoby-ului !

PS. Urata si treaba cu platitul taxei unui ''contribuabil din club'' , doar ca sa nu participe Cristi Rudeanu........ :oops:
Vladute zarurile au cazut (fara macara)deci nu mai are rost sa dati cu caca .Multi au vazut ca ,cam incurcam pe uni dar hai sa le lasam pe astea.
De la anul iti garantez ca va fi mult mai bine si lotul se va face pe baza CARP ZONE.Asta asa ca sa punem plasture la mufa.Iti garantez eu "ca din pumnii primiti inveti sa boxezi si sa feresti loviturile".Oricum nu vreau sa creez antipatii dar sa sti ca si voi ani la rand ati fost contestati.De ce sa creeat G6?Sau cum le zicea pe vremea aia.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Despre Cristi Rudeanu chiar imi pare rau am vazut ca este un baiat cu un caracter deosebit.
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

Dane fi sigur ca nu vorbesc prostii.....cred ca ai uitat ce sa discutat si votat la sedinta de pe balta Tancabesti cand eram noi la Parcare....vrei martori am cam 7-8 ....asa ca :?: ...La sfarsitul anului n-am mai primit nimic ca nu mai erau bani ca trebuia sa platiti 1000 de euroi la Darvari dar nu a-ti mai platit nimic si nici noi nu am mai primit nimic...se cheama BOT :mrgreen: .

ps. sunt obisnuit cu aceste "Boturi" dar sa zici ca vorbesc prostii e cam mult...NU e vorba de bani e vorba de gest :oops: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”