Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Barcuta mea nu a mai iesit din garaj de vreo 3 ani. Parca pescuitul din mana imi place mai mult. Pana la urma este o chestie de gust care se apreciaza sau se ignora dar nu se comenteazamihasca_doru scrie:dar de ce pui intrebarea: de ce este mai eficient pescuitul cu saculet decat cel cu barcuta?iti spun eu ca nu e mai eficient cu saculet solubil nici pe sfert,este exact invers!!!!!iar referitor la domnul cu afirmatia majoritatea pescarilor cu barcute sunt porbagajisti,iti spun ca majoritatea pescarilor de crap care se respecta au un navomodel!!!!!!!!si o sa te rog sa nu mai vb fara tine pt multi pescari respectati la noi au barcuta!!!!!sti vorba aia "vulpea cand nu ajunge la struguri zice ca-s acrii"!!
Daniel eu n-am mai mancat un peste prins de mine am si uitat de cand. Daca vreau sa mananc peste prefer unul de apa sarata sau un pastrav. Pentru mine pestele este un partener de distractie sau competitie si nu-mi sta in obicei sa-mi mananc adversarii. Nici la fotbal nu se mananca echipa adversa desi asa se pare. Asa ca iti inteleg oful dar din pacate nu toti pescarii gandesc asa. Calculul economic este pe primul loc. Am dat 100 pe balta trebuie sa duc peste de 100 acasaCiuchi scrie:Lao nu te supara pe mine, dar sincer iti spun ca vorbesti numai prosti. Sunt multi pescari de crap care sunt innebuniti dupa acest sport dar care nu ti-ar pune gura pe peste nici morti. Ideea este ca uni il vad ca pe un hobby, o placere, o relaxare. Sunt mai multi factori care te determina sa iubesti acest sport si unul principal este natura. Am un prieten in Austria care are un intreg arsenal si cum prinde timp liber fuge pe balta... si crede-ma ca nu pune gura nici pe crap, nici pe alta specie de peste. Si apropo de asta este o balta in Austria la vreo 60km de Viena (printre multe altele) in care politica patronului este urmatoarea: face 40 de tichete pe an, tichet pe care il cumperi si iti ofera un pachet de: 3 zile de pescuit in regim C&R, mic dejun dimineata, cabanuta, ponton, etc, iar dupa ce a vandut aceste 40 de tichete nu se mai pescuieste pe balta. Se poate intampla sa se foloseasca toate intr-o luna sau in 5 luni. Dar sti de ce? Pentru ca tine atat de mult la balta lui si la pestii din ea incat considera ca aceste 40 de tichete sunt suficiente pentru a fi sigur ca nu sunt prinsi de mai multe ori aceeasi crapi incat sa le lipseasca solzi sau sa le apara prea multe cicatriciLao scrie:Farmecul cel mai mare este sa mananci un peste prins de tine.
Eu nu ii inteleg pe cei care se dau pescari si nu mananca peste ca nu le place..este ca si cum ai vana dar nu mananci vanatul..atunci de ce mama naibii mai impusti caprioara..ca practic nu o mai reinvii![]()
Iata si balta despre care vorbesc si pe care sper sa ajung si eu prin septembrie: http://www.teich-thallern.at
Asadar ca o concluzie draga Lao, intelegi care e diferenta dintre tine si altii? Farmecul pentru tine este sa mananci un peste prins de tine, iar farmecul pentru mine este sa-l mangai
Atata timp cat nu stii cu cine vorbesti si incepi sa te iei de o persoana de care nu ai habar, mai bine te-ai abtine. Ar fi cazul sa-ti vezi tu de lungul nasului si sa termini cu postari de genul asta. Nu ai nicio treaba nici cu mine nici cu Crocodilu'.Lao scrie:Parerea mea e sa cititi topicul de la inceput, sa vedeti in ce context s-a ajuns la discutia cu mancat peste si apoi o sa trageti concluzia ca stimabilul de mai sus, care a dat quote la postul meu, il cam ..... grija de altii care mananca un peste.
Probabil am o problema, dar cu cei care sunt ipocriti, mincinosi, ingalati si snobi.
Nu mai faceti voi politie forumistica, vedeti-va mai intai de lungul nasului vostru si sa nu va mai frece grija de altul, ce mananca si ce ..........