Magnum Base Mix-4CARP

Moderatori: Dan Mateianu, petre iulian, George-Alexandru

Încuiat
Avatar utilizator
George-Alexandru
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1705
Membru din: Mie Dec 06, 2006 14:44
Puncte: 0
Localitate: Bucharest

Magnum Base Mix-4CARP

Mesaj de George-Alexandru »

Magnum este un mix de top conceput in mod special pentru a putea fi folosit pe toata durata sezonului atat in partidele scurte cat si in partidele lungi de pescuit. Realitatea este ca acest mix a fost proiectat in mod special pentru echipele clubului Green Lake pentru pescuitul in regim de concurs. Portofoliul impresionant de trofee obtinute cu Magnum, il plaseaza ca fiind una dintre cele mai bune alegeri atat pentru concursurile de cantitate cat si pentru cele de calitate, unde conteaza cei mai mari pesti prinsi.

Avand acces la cele mai bune si moderne surse de materii prime provenite de la cei mai importanti furnizori internationali recunoscuti pentru calitatea produselor, reteta Magnum beneficiaza de cele mai bune ingrediente si se bucura de un control superior asupra calitatii produsului finit.

Contine un complex format din 4 tipuri superioare de faina de peste tratate la rece cu un continut proteic peste media fainurilor de peste obisnuite, din care una predigerata, produsa din pesti intregi in urma unui proces de pasteurizare si hidroliza enzimatic naturala, o doza optima de betaina, WPC, izolat de soia, Robin Red, extract de drojdie, CLO, aminoacizi, vitamine si minerale, Super Red.
In plus, o serie de alte ingrediente care intregesc aceasta reteta si furnizeaza acestui mix de senzatie un impresionant complex bazat pe 4 tipuri de proteine,stimulatori de apetit,carbohidrati,aminoacizi,vitamine si minerale.

Este un mix complet, se ruleaza usor si pentru a intregi acest mix incredibil, 4CARP vine in ajutorul d-voastra cu o parte lichida special conceputa pentru acest mix.


In concluzie, putem afirma cu mandrie ca 4CARP are un nou invingator in gama de
mixuri de baza Premium.

Retete recomandate
Boiliesuri fierte: 1kg mix Magnum + 100ml activator Magnum + oua
Boiliesuri solubile: 1kg mix Magnum + 100ml activator Magnum + Extract de prorumb dulce si apa calda (in proportii egale) in loc de oua


Pret : 37 lei /kg
Fişiere ataşate
DSC_1086.jpg
DSC_1086.jpg (479.55 KiB) Vizualizat de 1140 ori
George Alexandru
General Manager 4Carp
Presedinte C.S. Green Lake
ViceCampion National 2014

Avatar utilizator
petre iulian
Pescar de competitie
Mesaje: 4345
Membru din: Mie Dec 13, 2006 12:23
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti / zona Pantelimon
Contact:

Re: Magnum Base Mix-4CARP

Mesaj de petre iulian »

Traiasca `fotograful Alin Jantea ! :wink:
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “4 CARP - Addicted Food”