ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Sectiune dedicata activitatilor , programelor , concursurilor , ideilor si initiativelor membrilor APCR din Romania precum si tuturor discutiilor legate de activitatea acestei asociatii , pana la dat de 31. 12. 2009

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita

Încuiat
Avatar utilizator
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1912
Membru din: Joi Mai 31, 2007 22:06
Puncte: 0

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de Victoras Petcu »

Martin scrie:Aşa e ! Nici eu n-am văzut pe nimeni, într-un an şi jumătate de când pescuiesc acolo, să fure sau să fie prins încercând să fure peşte.
În schimb, am văzut mulţi pescari care au pescuit cu reţinere peşte, şi nu au putut lua peşte acasă fiindcă toţi peştii prinşi depăşeau 5 kg. De asta nu spune nimeni nimic ????
Dle Martin,intr-un an si jumatate nu stiu de cite ori ati pescuit pe M.V.2,dar va pot spune ca nu ati fost zi de zi ca sa stiti chiar tot ce se intimpla pe aceasta balta!!!!! Intr-un an si jumatate au fost prinsi cu peste in porbagaj 7 pescari!!!!! Unul au fost prins noaptea cu 2 crapi,unul de 7,5 kg si altul de 9 kg care erau priponiti in apa cu "sfoara pescareasca"!!!!Altii aveau pestein porbagaj pe care ul tineau in lada fridorifica in care isi aduce vara bere,mincare etc. Altii in bagaje,altii etc,etc !!!!! Majoritatea din acesti pescari se aflau pentru prima oara pe M.V.2,iar in momentul cind nu se afla nici un paznic prin apropiere,luau pestele si il duceau la porbagaj,ei nestiind ca pe malul opus sunt alti paznici care supravegheaza pescarii si ai anunta pe ceilalti paznici prin statie cind duc pestele la porbagaj!!!!

Va dau doar doua exemple cum au furat doi pescari crapi prin alte metode (unul dintre ei cu ajutorul paznicului)!!!!

1) Un actor cunoscut cit de cit,a fost adus de niste prieteni pe M.V.2 si a achitat suma de 100 lei ca sa poata retine 5 kg de peste!!!!!! Prietenii lui pescuiau in regim C&R!!!! Trece un timp si actorul prinde un crap de 6,5 kg kg pe care il baga in juvelnic.Vine paznicul ai atrage atentia ca nu are dreptul conform regulamentului baltii sa retina pestele si ca trebuie sa-l elibereze,iar el nu si nu ca nu-l elibereaza ca plateste diferenta pentru 1,5 kg!!!!! Ma anunta paznicul,ma duc pe balta si dupa ce port o discutie cu "actorul",acesta datorita si insistentelor celor doi prieteni care ai spuneau ca trebuie sa elibereze pestele,pina la urma il elibereaza!!!! Dupa o ora,actorul prinde un crap,vine paznicul il cintareste 4,8 kg!!!!! El il intreaba pe paznic ironic: "P'asta pot sa-l retin?" Paznicul ai spune ca da iar el il baga in juvelnic!!!! Dupa un timp,timp in care se tot certa cu prietenii ca nu trebuia ca ei sa-mi dea mie dreptate,ca sa elibereze el pestele,actorul suparat isi aduna bagajul il baga in porbagaj si isi stringe sculele !!!!!! In momentul cind sa stringa si ultima lanseta,ai trage,inteapa si scoate un crap!!!! Datorita faptului ca nu se afla nici un paznic pe linga el,il baga si pe acesta in juvelnic,baga juvelnicul si lansetele in porbagaj se suie in masina si o ia din loc de parca era la curse!!!!Degeaba i-a facut semn paznicul care fusese anuntat prin statie de catre paznicul de pe malul opus,ca sa opreasca ca el nu a oprit si dus a fost!!!! Paznicul s-a dus la cei doi prieteni,care au confirmat cele scrise de mine,spunind ca ei nu au nici o vina si ca actorul este un dobitoc !!!!!!

2) Plecasem dupa balta pe la orele 12.30 si primesc un telefon cind ajunsesem in Stefanesti , sa ma intorc repede inapoi pentru ca un paznic a cazut la "invoiala" cu un pescar si a fost de acord cu acesta sa nu elibereze un crap mare si sa-l retina!!!!!In incheiere persoana respectiva imi spune sa vin repede ca pescarul in cauza strige sculele!!!!!! Ma intorc cit pot de repede si in momentul cind ajung la intersecte ca sa cobor la balta,sunt anuntat ca pescarul chiar in acel moment s-a uecat in masina si a plecat.Il intreb ce culoare are masina si imi spune ca este "neagra"!!!!! Cobor spre balta si in momentul cind ajung pe dig vad un Opel negru care mai avea 100-150 m ca sa paraseasca balta!!!!! Reusesc sa ajung la intrarea pe balta inainte ca Opelul sa paraseasca balta si il opresc!!!! Ma dau jos din masina ,ai spun buna ziua soferului,dupa care ai spun cine sunt si il intreb daca a prins ceva!!!! El spune ca a prins!!!! Eu ai spun ca as dorii sa-mi verific paznicii si daca se poate sa-mi arate si mie pestele prins ca sa-l cintaresc si.......................... descoper in porbagaj pe linga cei doi crapi din juvelnic care cintareau 6,5 kg si un frumos crap care cintarea 7,8 kg!!!!!! Pescarul in cauza este patronul unei spalatorii de pe sos,Colentina!!!!!!! Nu mai trebuie sa spun ce a patit si pescarul si paznicul!!!!!


"În schimb, am văzut mulţi pescari care au pescuit cu reţinere peşte, şi nu au putut lua peşte acasă fiindcă toţi peştii prinşi depăşeau 5 kg. De asta nu spune nimeni nimic ????"

Nu stiu la ce va referiti!!!!! Ar trebuii sa fiu acuzat de cineva pentru acei pescari care au avut "ghinionul"(daca se poate numii ghinion) sa prinda numai crapi peste 5 kg? Mai sunt si zile din acestea "ghinioniste" pe M.V.2,fata de alte baltii !!!!! :wink:
Victoras Petcu

Avatar utilizator
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1912
Membru din: Joi Mai 31, 2007 22:06
Puncte: 0

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de Victoras Petcu »

tonny scrie:Eu nu am legatura cu nimeni din aceasta discutie si nici polemici nu vreau sa fac,iar de legatura intre noi,cei care am deschis "polemici" eu zic sa o lasati asa cum este deoarece nu exista aceasta legatura.Iar daca vreti sa stiti cum ma cheama si deunde sunt va spun ca nu am nimic de ascuns,iar de pescuit pe Moara nu am pescuit decat odata si aia a fost si prima si ultima.Sunt din Alba Iulia si ma cheama Stefan Anton(de la care vine si tonny) asa ca lasati fazele astea cu "polemicile" si nu mai dati vina pe altii ca v-au schimbat deciziile de a face rezervari doar celor care au abonamente.


P.S. Cat despre mine stati lejer ca nu o sa va mai calc "pragu"
Succes in continuare la "dresat paznici" cu ghilimelele de rigoare :!: :!: :!:
Multumesc pentru alegerea facuta!!!!!!!!.......................................Bine ca am scapat de unul!!!!! :wink:
Victoras Petcu

Avatar utilizator
Lao
pescar de competitie
Mesaje: 1183
Membru din: Lun Noi 16, 2009 11:18
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de Lao »

dan_margarit scrie: cu lao nu am de ce sa mai discut, este clar ca discutam limbi diferite. poate si datorita diferentei de varsta si perioadei traite de dansul in epoca ceausescu unde stiu si eu ce goana era dupa mancare.
Faci o mare confuzie vis-a-vis de goana dupa mancare.
80% din pescari prind pestele sa-l manance. Ca unii sunt nehaliti si baga totul la portbagaj asta e altceva, nu trebuie sa-i bagi pe toti pescarii care retin peste in aceeasi oala cu braconierii sau disperatii.
Daca moara era exclusiv c&r atunci nu aveam ce discuta, dar atata timp cat in regulament scrie negru pe alb 100 lei 5 kg, atunci nu ai niciun drept sa ma faci hot ,tu, altii sau Petcu.

tonny
pescar de competitie
Mesaje: 1015
Membru din: Dum Apr 11, 2010 9:44
Puncte: 0
Localitate: Alba Iulia

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de tonny »

Multumesc pentru alegerea facuta!!!!!!!!.......................................Bine ca am scapat de unul!!!!! :wink: [/quote]


Ati scapat de "unul" care tocmai v-a spus cum il cheama :!: :!: :!: ca doar asta ati cerut nu? Observ ca daca omul este corect si spune ceea ce il doare trebuie sa scapam de el,lege facuta de UNUL care se crede mare patron de balti,dar a uitat de bunul simt,asa ca revizuiti-va postul sau macar cititi complet ce scriu acesti pescari pe forum.
===Toth Stefan Anton===
=All4carp=

Avatar utilizator
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Mesaje: 1912
Membru din: Joi Mai 31, 2007 22:06
Puncte: 0

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de Victoras Petcu »

tonny scrie:Multumesc pentru alegerea facuta!!!!!!!!.......................................Bine ca am scapat de unul!!!!! :wink:

Ati scapat de "unul" care tocmai v-a spus cum il cheama :!: :!: :!: ca doar asta ati cerut nu? Observ ca daca omul este corect si spune ceea ce il doare trebuie sa scapam de el,lege facuta de UNUL care se crede mare patron de balti,dar a uitat de bunul simt,asa ca revizuiti-va postul sau macar cititi complet ce scriu acesti pescari pe forum.[/quote]

Ma lasi?
Victoras Petcu

Avatar utilizator
Ciuchi
Mesaje: 859
Membru din: Mie Sep 09, 2009 22:40
Puncte: 0
Localitate: Pitesti
Contact:

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de Ciuchi »

Fratilor, stau de cateva zile si citesc topicul asta si celalalt cu MV2 si ma crucesc. Vad ca de cand bietul om (Victor Petcu) a venit cu niste oferte in plus pentru balta dansului, gen micsorarea taxei in sistemul C&R, eliberarea unor abonamente, interesul pentru obtinerea confortului pentru noi prin iluminat si din primavara WC-uri, pontoane, etc, a inceput un adevarat razboi aici :roll:

Eu nu inteleg insa un lucru care e foarte simplu: cui ii convin aceste conditii se duce pe MV2, cui nu-i convin nu se duce... ce dracu' porniti atatea rahaturi ba ca e paznicul nu stiu cum ba ca e scump, etc... sincer chiar nu va inteleg. Eu daca ma duc intr-un loc si nu-mi convin conditiile nu ma mai duc si cu asta b-asta, e foarte simplu. Am fost pe balti pe care plateam taxa de 50 RON pe 12 ore si n-aveau peste nici 10% din ce este in aceasta balta. Deci din punctul meu de vedere...
Iar in legatura cu paznicii, haideti sa va spun un lucru... ca or fi unii mai obraznici si altii nu, insa totusi sunt niste paznici, iar eu n-am avut niciodata nici o problema cu ei... am fost de cateva ori cu niste prieteni si am facut niste "braile" intre noi. Au vazut oameni ca pescuim de placere, au vazut ca ne purtam cu pestii cu cea mai mare grija, au vazut ca se elibereaza imediat dupa poze, au vazut in final ca am venit acolo sa ne simtim bine. Nici macar n-au mai trecut apoi pe acolo, de deranjat nici atat. Ba din contra, cand au venit a doua zi dimineata, chiar ne-au intrebat pe un ton politicos "cum a fost noaptea, cum a mers, etc". Ca au fost discutii intre paznici si clienti nu contest, insa sunt convins ca nu au fost degeaba. :wink:

E doar o parere personala, niste concluzii proprii care le-am tras din ce-am vazut acolo si sa nu credeti cumva ca am vreo legatura cu Victor Petcu la ceea ce am scris. Ne-am cunoscut pe balta acum vreo 3 saptamani imediat dupa terminarea concursului CUPA CAMPIONILOR si am stat in jur de 5-10 min. de vorba.

Asadar revin... sunt realmente uimit... in loc sa spuneti BRAVO ca omu' asta vrea sa vina cu ceva imbunatatiri in plus pe balta de la anul, fie ele cat de mici, in loc sa va bucurati ca are o balta care colcaie de peste, voi ati sarit imediat cu tot felul de "injectii". Probabil ca daca era o balta "seaca" nu mai comenta nimeni p-aici. Realmente nu va inteleg... parca ati fi ofticati... nu stiu ce sa mai zic... probabil ca si datorita faptului ca omul raspunde la toate provocarile in loc sa va ignore :roll:
Mai aveti un pic sa-i dati cu pietre in cap ca-si permite sa aibe atata peste in balta :lol:

Mai fratilor, rea e rasa asta homo sapiens!
Daniel Ciuchendea

Avatar utilizator
Wolfs
Mesaje: 170
Membru din: Mie Noi 03, 2010 14:24

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de Wolfs »

Ciuchi nici daca formula Domnul petcu postarea ta nu cred ca atingea asa toate punctele vitale .

Drept dovada cine vrea sa prinda peste sa prinda cine nu sa pescuiasca alaturi ca mai este o balta si din cate am auzit nu e mare taxa decat 150 ron 12 ore si iei daca prinzi 5 kg de ce-oi prinde. :)) eu pescuiesc pe mV2 de 2 ani si sincer nu am avut probleme cu paznicii ,singura problema care o aveam si eu a mai atinso cineva cateva pagini mai in urma , problema WC-ului in cazul in care ajungeam cu sotia acolo dar drept dovada uite ca daca "plange copilul" se rezolva.
In acest caz mie nu imi ramane decat sa ii multumesc domnului petcu pentru ce ne ofera si sa speram ca la anul in primavara in "MECIURILE IMPORTANTE " sa nu ne cada nocturna. :lol: :lol:

In rest toate cele bune si mult peste in DRILL

PS: Si multa sanatate Dl Petcu ca sa tina balta tot asa.
Lansez precis la buza stufului si astept......

Avatar utilizator
Martin
Mesaje: 371
Membru din: Sâm Feb 06, 2010 8:53
Puncte: 0
Localitate: Bucureşti

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de Martin »

petcuvicto scrie:Dle Martin,intr-un an si jumatate nu stiu de cite ori ati pescuit pe M.V.2,dar va pot spune ca nu ati fost zi de zi ca sa stiti chiar tot ce se intimpla pe aceasta balta!!!!! Intr-un an si jumatate au fost prinsi cu peste in porbagaj 7 pescari!!!!! Unul au fost prins noaptea cu 2 crapi,unul de 7,5 kg si altul de 9 kg care erau priponiti in apa cu "sfoara pescareasca"!!!!Altii aveau pestein porbagaj pe care ul tineau in lada fridorifica in care isi aduce vara bere,mincare etc. Altii in bagaje,altii etc,etc !!!!! Majoritatea din acesti pescari se aflau pentru prima oara pe M.V.2,iar in momentul cind nu se afla nici un paznic prin apropiere,luau pestele si il duceau la porbagaj,ei nestiind ca pe malul opus sunt alti paznici care supravegheaza pescarii si ai anunta pe ceilalti paznici prin statie cind duc pestele la porbagaj!!!!]
Domnule Petcu, credeţi-mă, eu acestor pescari le-aş tăia mâinile din următoarele motive:
-Te duci, intri, sau cum vrem să-i spunem, pe proprietatea cuiva, casă, teren, baltă în cazul nostru, şi FURI ! Aşa ceva se cheamă INFRACŢIUNE ! Întreb, cui i-ar conveni să-i intre cineva ca oaspete în casă şi să-l fure ?
- Apoi, când eşti pe proprietatea cuiva respecţi regulile gazdei. LEGE şi RESPECT !!
petcuvicto scrie:Nu stiu la ce va referiti!!!!! Ar trebuii sa fiu acuzat de cineva pentru acei pescari care au avut "ghinionul"(daca se poate numii ghinion) sa prinda numai crapi peste 5 kg? Mai sunt si zile din acestea "ghinioniste" pe M.V.2,fata de alte baltii !!!!! :wink: [/b]
Nici nu am dorit să vă acuz. Departe de mine acest gând. Era doar o constatare. Aşa e, este ghinionul lor.

PS. Acum legat de mine, eu, anul acesta în periada verii am fost săptămânal la MV2. Poate s-o confirme domnul Florică.
De obicei pescuiesc miercurea, ultima partidă a fost în noiembrie, şi există fotografii pe forum când a fost înghesuiala aceea de după populare. Am fost şi voi veni în continuare pentru că-mi place, m-am obişnuit acolo, cunosc locurile, etc.
Din punctul meu de vedere, eu pescuiesc doar c&r. Sunt ardelean şi sunt "prieten" cu porcul, vita, puiul. Peşte la mine-n familie se mănâncă de două trei ori pe an, şi atunci cumpăr din comerţ un file mai pretenţios.
Să aveţi o zi minunată, sărbători de iarnă cât mai îmbelşugate şi să ne vedem sănătoşi în primăvară pe baltă.

clabuc
Mesaje: 372
Membru din: Joi Apr 30, 2009 11:11
Puncte: 0
Localitate: Bucuresti

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de clabuc »

DL. Petcu , Felicitari pentru noile idei in legatura cu sezonul viitor :
- pontoane in zona de la intrare si marirea capacitatii baltii
- crestere distanta intre standuri
- cresterea calitatii paznicilor
- reducere taxa ptr pescarii fideli
- iluminatul nocturn care trebuie apreciat ca si investitie desi poate pe unii pescari nu ii ajuta neaparat
- sistemul civilizat de rezervari (aici ar tebui stabilita o limita de timp, ora 6:15 dupa care orice rezervare se anuleaza)
In conditiile astea MV2 va ramane in continuare no.1


Eu o sa fiu putin egoist :evil: si o sa va spun ca imi doresc sa nu se vanda prea multe abonamente si sa nu existe o cerere prea mare ptr pontoane astfel incat sa fiti nevoit sa mai scadeti pretul ptr inchiriat pontonul. sunt cateva locuri in prima parte a baltii unde abia astept sa pescuiesc. Chiar si in conditiile actuale (100 lei/pontonul) voi veni macar o data dar daca se va ajunge unde la 40, 50 lei ..... deja e alta treaba.

stima,

Avatar utilizator
Ciuchi
Mesaje: 859
Membru din: Mie Sep 09, 2009 22:40
Puncte: 0
Localitate: Pitesti
Contact:

Re: ABONAMENTE MOARA VLASIEI 2

Mesaj de Ciuchi »

Wolfs scrie:singura problema care o aveam si eu a mai atinso cineva cateva pagini mai in urma , problema WC-ului in cazul in care ajungeam cu sotia acolo dar drept dovada uite ca daca "plange copilul" se rezolva.
Asta intr-adevar e un mare inconvenient pe care sincer eu nu l-am remarcat ca am avut norocul sa nu ma prinda p-acolo nicio "rafala stomacala", insa doleanta pescarilor cu referire la acest subiect se rezolva in primavara am vazut.
D-aia zic, pescarii spun ce ar trebui, Petcu vad ca se implica si se zbate sa le rezolve si dupa ce anunta ca a rezolvat si cu WC-uri si cu lumina si cu bla bla bla, pescarii in loc sa-i multumeasca vin si dau in el ca il freaca paznicul la melodie ca lui nu-i convine nu stiu ce ca de ce e taxa nu stiu cum... pai nu te mai du fratioare pe moara si ti-ai rezolvat toate problemele... hai sa fim realisti ce dracu' :wink:
Daniel Ciuchendea

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “APCR-asociatia veche”