Bravo si felicitari dl. Victoras!
Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita
1) Noi frecventam MV2 de aproape 4 ani, de vreo 3 doar C&R. Pana acum nu am a ma plange de comportamentul paznicilor...dimpotriva....chiar sunt corecti..., nu stiu ce s-a intamplat in cazul de mai sus dar am considerat ca este bine si corect sa-mi exprim punctul de vedere. Eu le dau nota 10 pentru corectitudine si pentru cum supravegheaza balta, altfel nu ne-am mai bucura de capturi frumoase pe MV2.petcuvicto scrie:PENTRU ANUL 2011,M-AM GINDIT SI LA ACEI PESCARI FARA ABONAMENT,CARE VOR DEVENII CLIENTI FIDELI AI BALTII M.V.2 !!!!!Lao scrie:E, daca e asa nu pot decat sa ma bucur ca s-au luat masuri, am colegi de pe forum care au fost martori la obraznicia lor si nu o data ci de mai multe ori, eu fiind adeptul respectului total, indiferent de varsta, natie, stare sociala si politica. Din ziua aceea nu am mai calcat pe MV2 nici macar ca simplu spectator la concursuri. Si nici alti pescari.
Sper ca de la anul, noi pescarii, sa fim tratati ca niste clienti nu ca golani.
In privinta abonamentelor, fiecare cu socoteala lui, nu mai comentez.
In viitor se vor vedea rezultatele.
Spor la treaba.
ACEI PESCARI,VOR FI TRECUTI INTR-O AGENDA SI INCEPIND CU A PATRA SEDINTA DE PESCUIT PE M.V.2, VOR BENEFICIA DE O REDUCERE DE APROXIMATIV 15 % LA FIECARE SEDINTA DE PESCUIT !!!!!
CE PARERE AVETI ?
Adica 50 lei pe partida de 12h si 100 lei pe 24h?petcuvicto scrie:PENTRU ANUL 2011,M-AM GINDIT SI LA ACEI PESCARI FARA ABONAMENT,CARE VOR DEVENII CLIENTI FIDELI AI BALTII M.V.2 !!!!!Lao scrie:E, daca e asa nu pot decat sa ma bucur ca s-au luat masuri, am colegi de pe forum care au fost martori la obraznicia lor si nu o data ci de mai multe ori, eu fiind adeptul respectului total, indiferent de varsta, natie, stare sociala si politica. Din ziua aceea nu am mai calcat pe MV2 nici macar ca simplu spectator la concursuri. Si nici alti pescari.
Sper ca de la anul, noi pescarii, sa fim tratati ca niste clienti nu ca golani.
In privinta abonamentelor, fiecare cu socoteala lui, nu mai comentez.
In viitor se vor vedea rezultatele.
Spor la treaba.
ACEI PESCARI,VOR FI TRECUTI INTR-O AGENDA SI INCEPIND CU A PATRA SEDINTA DE PESCUIT PE M.V.2, VOR BENEFICIA DE O REDUCERE DE APROXIMATIV 15 % LA FIECARE SEDINTA DE PESCUIT !!!!!
CE PARERE AVETI ?
O sa-ti trbuiasca om de care sa se ocupe de rezervari.petcuvicto scrie:Multumesc celor care au postat pozele de mai sus!!!!
Daca va fi nevoie,eu o sa fiu "omul" !!!!!Genes Florin scrie:O sa-ti trbuiasca om de care sa se ocupe de rezervari.petcuvicto scrie:Multumesc celor care au postat pozele de mai sus!!!!
![]()
sa nu bata lumea drumu degeaba.
Si eu va multumesc pentru capturile pe care le ofera acum MV2 este o balta care a crescut foarte mult in ultimii ani datorita dumneavoastra.petcuvicto scrie:Multumesc celor care au postat pozele de mai sus!!!!