Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita
inca o minciuna ordinara.Dan scrie:Domnule Iuga,
Nu stiu ce anume vi s-a spus dar propunerea "G6" nu continea nimic legat de latura financiara a problemei decat cerinta ca sa se justifice cu documente cheltuielile.
Taxa de participare, urma sa fie stabilita dupa ce se agrea sistemul, in functie de cheltuielile estimate.
Dar..totul e istorie din moment ce au ramas 9 loturi care accepta varianta propusa de APCR.
andrei vladeanu scrie:inca o minciuna ordinara.Dan scrie:Domnule Iuga,
Nu stiu ce anume vi s-a spus dar propunerea "G6" nu continea nimic legat de latura financiara a problemei decat cerinta ca sa se justifice cu documente cheltuielile.
Taxa de participare, urma sa fie stabilita dupa ce se agrea sistemul, in functie de cheltuielile estimate.
Dar..totul e istorie din moment ce au ramas 9 loturi care accepta varianta propusa de APCR.
varianta G6 presupunea 4500 euro/lot - o mansa.
am fost 8 oameni la aceste discutii. niciunul nu e mort.
l-am intrebat pe victor oana la un moment dat despre non-combat si (sau) inscrieri "din burta" si mi-a replicat:
" pai la 4500, cine mai face asa ceva?!?"
Varianta cu 4500 nu a fost propusa de G6 ci de voi in postarile facute anterior discutiilor cu noi.Deci si daca s-ar fi discutat SUMA A FOST AVANSATA DE APCR. Nu a facut obiectul negocierilor pentru ca in principiu nu a fost considerata de nimeni din grupul G6 ca fiind motiv de disputa la momentul respectiv.Oricare din cele 5 echipe erau dispuse sa plateasca taxa asta.andrei vladeanu scrie:inca o minciuna ordinara.Dan scrie:Domnule Iuga,
varianta G6 presupunea 4500 euro/lot - o mansa.
am fost 8 oameni la aceste discutii. niciunul nu e mort.
l-am intrebat pe victor oana la un moment dat despre non-combat si (sau) inscrieri "din burta" si mi-a replicat:
" pai la 4500, cine mai face asa ceva?!?"