C.N.2008

Sectiune dedicata activitatilor , programelor , concursurilor , ideilor si initiativelor membrilor APCR din Romania precum si tuturor discutiilor legate de activitatea acestei asociatii , pana la dat de 31. 12. 2009

Moderatori: Dan Mateianu, Cristi Matei, viorel dulamita

Scrie răspuns
cornelserbu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de cornelserbu »

Sa fiti sanatosi si sa dea Al de sus sa va calificati, dar in cazul asta Romania va avea dupa spusele tale, un mare handicap...oare cine mai e in stare sa depuna un asemenea efort, sa mai spioneze si sa mai faca si banalele sedinte cu capitanii...astea-s, dupa gandirea multora, in putere unor singuri oameni pe care eu personal i-am propus de nu stiu cate ori sa se duca acolo si sa ne reprezinte ca si pina acum, cu brio. Sa n-ai cumva impresia ca sunt ironic...iti dau cuvitul de onoare ca eu cred ca asa ar fi cel mai bine, dar din pacate lotul ar fi pagubit de cotizatiile noastre si atunci se fac calificari...chiar si cu riscul (mic dealtfel, pentru ca oricum sunt cei mai buni) de a castiga altcineva. Si pentru ca nu vreau sa particip la o asemenea munca in zadar care sa ma si coste bani, am ajuns eu si clubul meu sa fim amenintati de un profitor al vechiului regim, care se afla pe undeva pe la conducerea fosilei aleia de agvps, cu excluderea de la ...nici nu-mi dau seama de la ce, dar omul si-a facut datoria si a amenintat cu manie proletara un club privat care nu s-a gandit niciodata sa se afilieze la dinozaurul ala ramas imprimat pe o piatra.
Cornel Serbu
Friends Carp Team

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

Domnule Iuga,
Nu stiu ce anume vi s-a spus dar propunerea "G6" nu continea nimic legat de latura financiara a problemei decat cerinta ca sa se justifice cu documente cheltuielile.
Taxa de participare, urma sa fie stabilita dupa ce se agrea sistemul, in functie de cheltuielile estimate.
Dar..totul e istorie din moment ce au ramas 9 loturi care accepta varianta propusa de APCR.
The second best is the first loser!

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

@Cornel
Nu ma intereseaza ironiile (sau nu) la adresa cui faci trimiteri din motive care te privesc. Ma interesa mai mult parerea ta asupra sistemelor propuse, puse in balanta, la rece, cu argumente pro si contra asupra unuia si a celuilalt. De asemenea, ma intereseaza parerea ta asupra argumentelor aduse de mine in favoarea sistemului propus de APCR si totodata as dori sa-mi explici, pentru ca nu stiu, de ce crezi ca e mai bun sistemul propus de voi.

@Dan
S-ar putea sa-mi lipseasca niste informatii. A refuzat cineva sa justifice cheltuielile sau a lasat sa se inteleaga asa ceva, pentru ca asta ar fi foarte grav si ar fi un motiv pentru care as retrage lotul de la CN. In rest, nu am alte informatii decat logica elementara. Disputarea calificarilor intr-o singura mansa inseamna un efort maxim financiar pentru toti participantii, pe cand disputarea a trei manse, scuteste de 2/3 sau 1/3 din aceasta cheltuiala, dupa caz, pe cei care nu ajung in finala. In rest, va rog si pe dumneavoastra acelasi lucru ca si pe Cornel. Explicati-mi avantajele sistemului pe care il sustineti, in comparatie cu cel propus de APCR. Sincer vreau sa stiu, pentru ca nu am participat la discutiile directe iar pe forum nu gasesc decat "disputele", nu si argumentele reale care le stau la baza.
Cred ca merit sa aflu parerea ambelor tabere si mi-as dori sa cred ca nu e nimic ireconciliabil.

P.S. Nu comentez "calitatea" AGVPS. Imi cunoasteti si voi si ei prea bine parerea. Din pacate, numai prin ei poate participa Romania la CM. Cine nu-i inghite de niciun fel, macar are un argument solid sa nu participe dar cine poate sa inchida ochii, nu ar trebui sa se foloseasca de acest pretext. Adica in anii trecuti ne-am manifestat dorinta de a ajunge la CM iar anul asta avem brusc o criza de moralitate? As dori ca in eventualele raspunsuri sa nu faceti referire la acest P.S. E doar un monolog al meu si nu ma intereseaza discutiile pe tema AGVPS. Si asa mi-e greu sa le scriu initialele. :evil:
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan scrie:Domnule Iuga,
Nu stiu ce anume vi s-a spus dar propunerea "G6" nu continea nimic legat de latura financiara a problemei decat cerinta ca sa se justifice cu documente cheltuielile.
Taxa de participare, urma sa fie stabilita dupa ce se agrea sistemul, in functie de cheltuielile estimate.
Dar..totul e istorie din moment ce au ramas 9 loturi care accepta varianta propusa de APCR.
inca o minciuna ordinara.
varianta G6 presupunea 4500 euro/lot - o mansa.
am fost 8 oameni la aceste discutii. niciunul nu e mort.
l-am intrebat pe victor oana la un moment dat despre non-combat si (sau) inscrieri "din burta" si mi-a replicat:
" pai la 4500, cine mai face asa ceva?!?"
The One Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Florentin

In urma discutiilor avute cu APCR, pot sa-ti spun ca nici noi nu mai voiam o singura manse, ci doua...una pe trei balti diferite si o finala de trei loturi pe o singura balta (Sarulesti) si asta numai dupa ce am ascultat argumentele lui Andrei, care au fost in mare parte de bun simt.
Si acum sa-ti spun de ce tineam noi la mansa aia pe trei balti...credem ca asa s-ar cerne mai bine valoarea pescarilor, ramanand pentru finala sita echipelor...asta este parerea noastra in ceea ce priveste desfasurarea calificarilor (concursul propriuzis), ca sa nu mai spunem ca pe cele trei balti, nefiind inghesuiala, ar fi fost totul la vedere, transparent si fara dubii.
In fericitul caz ca s-ar fi inscris 15 echipe, asa cum spuneai, nu vad cum ar fi suportat Hobaia 45 de echipe in conditii de simulare a CM
Insfarsit, unii spun ca-i o aberatie ceea ce am propus noi, fara sa tina cont ca trebuie sa respecti orice parere si-ti mentionez ca acel G6 cum il numesti, nu a spus niciodata ca rergulamentul impus de APCR ar fi aberant, ci doar ca nu-i de acord cu el.
Nu-nteleg de ce-i mai ceri si lui Dan detalii...daca exista acest G6, sa sti ca are o singura opinie...am avut de unde sa invatam chestia asta :lol:
In incheiere, ca sa fi cu toate pus la curent, afla ca G6 s-a gandit, a analizat (ca la sedintele de partid :lol: ) si a ajuns la concluzia ca APCR are pe undeva dreptate si ca la orice negocieri facute de comun acord, trebuie sa mai lasi ceva, vezi mansa finala. APCR, insa, nu a lasat nimic, fiindca, cauza noncombatului era una comuna, iar ideea eliminarilor a venit din discutii din partea ambelor parti (a fost si ceva constructiv, nu?)
Sper ca m-ai inteles, cu toate ca m-am exprimat putin incoerent, dar sunt cu un ochi pe televizor sa vad daca-i bate arsenal pe milan...uite ca i-a batut...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

@ Andrei

discuti si ai discutat, totusi cu niste oameni, care nu cred ca mint ordinar doar ca sa-ti faca tie in necaz.
tu chiar nu poti fi o data civilizat

nu mai incerca sa faci din tantar armasar...raspunsul lui Victor a fost facut la repezeala, poate (daca a existat, caci eu nu am inregistrat intalnirea ca sa-mi aduc aminte de lucruri atat de minore, mai ales ca pe urma s-a discutat serios despre taxa si s-a ajuns la cu totul alte concluzii mult mai omenesti) Sau tu doar atat ai inteles din discutia aia, ca Victor Oana vrea sa jecmaneasca contribuabilul...putin, foarte putin, zau...
Cornel Serbu
Friends Carp Team

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Asta-i problema Cornele. Nu s-a inregistrat.
Andrei a propus sa vina Florentin sau oricine altcineva sa filmeze, pe Dan chiar l-a intrebat daca semneaza ce sustine si ai vazut cum a reactionat.
Dar parca mi se pare cunoscut faptul ca a doua zi nu se mai recunoaste nimic, tie nu?

Sa inteleg ca anii trecuti la calificari tu ai fost un simplu cotizant si abia anul acesta ti-ai dat seama?
Acum 2 ani spuneai ca ai participat la cele mai corecte si misto calificari. Sau ai preluat metoda " nu recunosc nimic"?

Acum as vrea sa te intreb ceva care nu are nimic comun cu CN. si pt. asta imi cer scuze fata de ceilalti colegi.
Tu cind erai mic mergeai in vacanta la bunici, la tara?
Daca da, mai urmeaza o intrebare.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

Florentin Iuga

Mesaj de Florentin Iuga »

Multumesc pentru raspuns Cornel. Suficient si coerent si in special ... luminator. Ai dreptate in legatura cu Dan, probabil are aceeasi opinie. Totusi, daca are informatii legate de refuzul cuiva de a justifica cheltuielile, il rog sa-mi spuna.
"Mens agitat molem" (Virgiliu)

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

andrei vladeanu scrie:
l-am intrebat pe victor oana la un moment dat despre non-combat si (sau) inscrieri "din burta" si mi-a replicat:

Ca intotdeauna Andrei dezinformeaza facand 8 oameni mincinosi ,si cautand sa mute discutia despre sistemul de organizare in planul doi .
Marul discordiei este sistemul de desfasurare ,cel al taxei nu a fost luat in discutie nici o clipa ,ramanand ca dupa ce se alege sistemul sa ne gandim la taxa avand ca punct de plecare COSTUL TRANSPORTULUI .
Chiar in timpul discutiilor pe care le-am avut la agvps cu tot grupul ,RADU BADICA A SPUS CA DE CE SA FIE TAXA DE 1500 EURO [4500 DE FIECARE CLUB] ,CAND NU SE STIE INCA PRETUL TRANSPORTULUI .
DECI IDEEA CU TAXA DE 1500 DE EURO APARTINE APCR ,SI ACUM VREA SA O ARUNCE IN CARCA ALTCUIVA .
Concluzia lui Andrei este aceea ca nu a fost de acord cu sistemul de desfasurare ''DIN CAUZA TAXEI DE 1500 DE EURO DE FIECARE ECHIPA [4500 DE EURO DE FIECARE CLUB]
CITITI VA ROG POSTAREA CAND APCR A FACUT PUBLIC PROGRAMUL ,SI VEDETI CINE A PROPUS 1500 DE ECHIPA [4500 DE CLUB]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

dan cotelici

Mesaj de dan cotelici »

andrei vladeanu scrie:
Varianta cu 4500 nu a fost propusa de G6 ci de voi in postarile facute anterior discutiilor cu noi.Deci si daca s-ar fi discutat SUMA A FOST AVANSATA DE APCR. Nu a facut obiectul negocierilor pentru ca in principiu nu a fost considerata de nimeni din grupul G6 ca fiind motiv de disputa la momentul respectiv.Oricare din cele 5 echipe erau dispuse sa plateasca taxa asta.
De aceea si Victor a oferit gratis Darvariul, pentru a se cheltui mai putin bani.
The second best is the first loser!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “APCR-asociatia veche”