Sectiune dedicata activitatilor , programelor , concursurilor , ideilor si initiativelor membrilor APCR din Romania precum si tuturor discutiilor legate de activitatea acestei asociatii , pana la dat de 31. 12. 2009
dar consider ca inca nu e cazul...am tot ce imi trebuie vis-a-vis de C&R la crap dar lasa-ma sa ma rodez un pic in concursuri. Sunt pescari mult mai merituosi decat mine.
Apreciez si multumesc, imi doresc dar inca nu voi da curs invitatiei decat daca ma voi situa in primii 10 la concursurile la care mi-am propus sa particip anul asta.
Nini scrie:Poate nu sunt in masura sa fac propuneri..dar Vladut cred ca merita...
GABI NEAMTU
Cu toate ca sunt nou membru APCR dar si eu il propun pe Gabi Neamtu.Un baiat de toata isprava eu il alint cu porecla BLANDUL BEN deoarece e foarte calm tot timpul
petre iulian scrie: ...se pare ca raman singurul component al clubului sportiv CARP ZONE care nu sunt APC-rist
Petre Iulian
Are sustinerea mea si a tuturor membrilor Carp Zone care sunt si membrii APCR.
@Iulian
Nu mi-am permis sa te propun inainte de a vorbi cu tine dar inteleg ca esti pregatit, asa ca asteapta sedinta din toamna si in special, confirma-ti valoarea ! Suntem alaturi de tine.
petre iulian scrie: ...se pare ca raman singurul component al clubului sportiv CARP ZONE care nu sunt APC-rist
Petre Iulian
Are sustinerea mea si a tuturor membrilor Carp Zone care sunt si membrii APCR.
@Iulian
Nu mi-am permis sa te propun inainte de a vorbi cu tine dar inteleg ca esti pregatit, asa ca asteapta sedinta din toamna si in special, confirma-ti valoarea ! Suntem alaturi de tine.