Materialele folosite la constructia catapultei sunt de calitate. Cracana din otel-inox, placa din dural folosit la constructia elicelor de avion, picioarele sunt foarte stabile si sant vopsite electrostatic. Elasticul (guma), este din Italia de la Stonfo. Se vinde cu 4 metri de guma neagra sau 6 metri de guma verde,si 2 cupe de nada. Arunca bulgari de nada la 100-130 de metri fara probleme. Pret-800 RON. La comanda dureaza max.2 saptamani. Contact-.................... Maine am sa postez imagini cu o catapulta folosita la un concurs in Ungaria pe lacul de la Maconka,(unde am folosito anul trecut si acum 2 ani,ajutandune de fiecare data sa fim in primele 3 echipe) si de pe lacul de Vadul Rosu (unde cu ajutorul catapultei am obtinut mai multe clasari pe podium).
Nu este lung pretul.Prima prastie cu care am tras acum 2 ani, era de la Amiaud si tragea maxim 100 metri iar cand intindeam de gume trebuia sa stau cu un picior pe ea sa nu vina peste mine. Prastia care mi-ai aratat-o nu trage peste 100 metri. Prastia facuta de mine este foarte stabila, o poti aseza de la 1 metru inaltime pana la 2,5 metri si o poti aseja si cu picioarele verticale,( fara sa le desfaci ca sa le dai un unghi foarte mare)
Sal.Ciprian. Bilele de nada pot fi de marimea celor lansate cu spodul sau si mai mari. Totul depinde de lungimea gumei. Aceseaza- http://haldorado.hu/articles.php?articleid=2156. La acel concurs baliza erau la 130 metri si nadeam in dreptul ei. Lungimea gumei de 1 metru este foarte buna (parerea mea)>