Cort Nash Titan T2 Pro+Winterschin

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
Teo
Puncte: 0

Cort Nash Titan T2 Pro+Winterschin

Mesaj de Teo »

Asa cum spune si anuntul se vinde cort Nash Titan T2 pro +Winterschin+foaiea grea de pamant.Nu se vand decat impreuna .Produsele sunt noi-au fost intinse o singura data din curiozitate.Este prea mare pentru o singura persoana.Pret pentru pachetul intreg 5000lei foarte usor negociabil.Nu am poze pt ca toata lumea cunoaste acest model.
Telefon:0745204891
Preturile din magazin(cele mai de jos )sunt:Cortul 3850lei;foaia grea de pamant560lei;Winterschinul 1500lei.

Teo

Re: Cort Nash Titan T2 Pro+Winterschin

Mesaj de Teo »

Ups!Vin cu o actualizare de pret final si anume 4400lei.Totul este nou.L-am desfacut si montat pt a monta capsula si usa de furtuna.Nu a dormit nimeni in el iar motivul vanzarii pt carcotasi este ca plecam definitiv in UK si transportul nu se justifica ca si cost.

Teo

Mesaj de Teo »

Ups!Vin cu o actualizare de pret final si anume 4400lei.Totul este nou.L-am desfacut si montat pt a monta capsula si usa de furtuna.Nu a dormit nimeni in el iar motivul vanzarii pt carcotasi este ca plecam definitiv in UK si transportul nu se justifica ca si cost.

Teo

Mesaj de Teo »

Ultima strigare:toy pachetul 4000lei.Va rog fara negocieri ca sa nu pierdem timpul.Multumesc!

Teo

Mesaj de Teo »

Vandut.Se poate inchide .Multumesc!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”